Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 241
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Може ли да ми кажете ресторантите, които знаете, че разнасят по домовете? Без пицарии. Нещо като Даяната (очудих се , че нямат разнос). Или някакви други вкусни неща Simple Smile

Домокар правят разнос на храна в града от различни ресторанти. Както виждам сред тях са Даяна, Джоана, Южен Полъх, Гладиатори и т.н.
Мисля също, че турският ресторант Антик правят доставки по домовете.  Peace
Да, от тях поръчах. Очуди ме и бързината, 25 мин . Поръчах от Даяната.

# 586
На Южен Полъх , кухнята много мога да похваля. Готвят вкусно , порциите са големи , до степен не може да се изяде и е много евтино , само разположението им е малко отдалечено.

# 587
Момичета,да сте виждали някъде да се продават готови от онези стикери,на които има нарисуван паяк и пише нещо от сорта" гараж-не спирай-викам паяк",но големи ,около 20 на 30 см.

Подобни стикери с пътни знаци съм виждала в МикроАсу, но не знам дали имат точно такъв. Предполагам, че ако си поръчаш могат да ти направят, върху някакво фолио ги печатат.

# 588
Благодаря, а къде е този център "Рива" и с аниматор ли е там  newsm78  bouquet

# 589
  • Пловдив

ул Порто Логос 49 /пада се срещу новото Лекси на моста на Марица/,на сайта на Тон бон бон има адрес.Да,има и аниматори,правят РД та и всичко

# 590
# 591
  • Пловдив

И в Гладиатори има два детски центъра за малки деца и са с аниматори ...също  и цените там мисля ,че са по ефтени отколкото в Тони бонбони newsm78

# 592
  • Пловдив
Аниматорите в Гладиатори са набедени такива.Супер зле са.Лично мнение.Залата горе е кошмар,защото куцо и сакато е вътре.Правят се по 3-4 РД та наведнъж и мелето е страшно.Залата долу е хубава.Външен аниматор също е идея

# 593
Аниматорите в Гладиатори са набедени такива.Супер зле са.Лично мнение.Залата горе е кошмар,защото куцо и сакато е вътре.Правят се по 3-4 РД та наведнъж и мелето е страшно.Залата долу е хубава.Външен аниматор също е идея

Споделям напълно мнението ти  Peace Peace

# 594
  • Пловдив

Споделям напълно мнението ти  Peace Peace
Ами залата долу може да се ползва, когато има горе много рождени дни ,то се пита къде е свободно Peace

# 595
  • Пловдив
Ами залата долу може да се ползва, когато има горе много рождени дни ,то се пита къде е свободно Peace

Не става с питане.Мелето горе не е случайно  Wink

# 596
  • Пловдив

Уважавам мнението ти Елфита ,но за мелето не е така , сигурна съм! Wink

# 597

Е как да е не е,била съм там горе на 2 РД,ами вътре е лудница и е точно както го е описала Елфита!Не разбирам как може да се празнуват едновременно по 3-4 РД,тортите се изваждат една след друга като на конвейр,не можеш да разбереш какво става.....
Лично аз не го предпочитам това заведение за РД  Wink

# 598

Е как да е не е,била съм там горе на 2 РД,ами вътре е лудница и е точно както го е описала Елфита!Не разбирам как може да се празнуват едновременно по 3-4 РД,тортите се изваждат една след друга като на конвейр,не можеш да разбереш какво става.....
Лично аз не го предпочитам това заведение за РД  Wink
И аз съм с отрицателен вот за въпросното Simple Smile
Всичко е пълна лудница и никак не ми харесва нито като обстановка, нито като хранене, за обслужването изобщо не ми се коментира Simple Smile

# 599
  • Пловдив
за мелето не е така , сигурна съм! Wink

И как си сигурна?Колкото пъти да сме ходили в горната зала е все меле.Дори през седмицата.Долу е друга бира,но долу не случайно е така.

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 20:42 от ♥Elfita♥

Общи условия

Активация на акаунт