Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 245
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
но за мелето не е така , сигурна съм! Wink

И как си сигурна?Колкото пъти да сме ходили в горната зала е все меле.Дори през седмицата.Долу е друга бира,но долу не случайно е така.

100% съм сигурна ,че не е така  Peace но стига сме спорили всеки си има виждане  и собствено мнение  Peace

# 601
  • Пловдив
100% съм сигурна ,че не е така  Peace но стига сме спорили всеки си има виждане  и собствено мнение  Peace

Смятам,че клиентите,ползватели на услугата могат да изкажат реално мнение.А това сме ние,семействата с деца,не персонала на комплекс Гладиатори
Здравче,редно беше да кажеш,че работиш в комплекс Гладиатори.Затова и те попитах как си сигурна,че не е така.Както се и вижда няма мнение,че горе не е меле,от ползвател.Мненията на персонала са субективни все пак.Вслушвайте се в мненията на клиентите  Peace

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 23:00 от ♥Elfita♥

# 602

Смятам,че клиентите,ползватели на услугата могат да изкажат реално мнение.А това сме ние,семействата с деца,не персонала на комплекс Гладиатори
Здравче,редно беше да кажеш,че работиш в комплекс Гладиатори.Затова и те попитах как си сигурна,че не е така.Както се и вижда няма мнение,че горе не е меле,от ползвател.Мненията на персонала са субективни все пак.Вслушвайте се в мненията на клиентите  Peace

И ние 2 пъти сме били в Гладиатори, много разочарована. Не само от детския център, но и храната въобще не беше хубава, даже не отговаряше на описанието...
Определено, ако трябва да избирам между Гладиатори и Рива център Тон Бонбон, бих избрала Рива-та.  Peace

# 603
За ресторантите:

Още едно добро мнение за Рубаят. Приятно е и музиката е приятна. Но сме ходили преди половин година и не знам дали кухнята още я бива.  Peace

Съвсем случайно миналата седмица попаднахме на едно италианско ресторантче в Капана. Отлична храна, добро българско вино и си прекахаме чудесно. Не знам обаче дали става за семейни сбирки, видях, че има озвучаване, пулт и т.н. но мястото не е много голямо.  Peace

# 604
  • Пловдив

И ние 2 пъти сме били в Гладиатори, много разочарована. Не само от детския център, но и храната въобще не беше хубава, даже не отговаряше на описанието...
Определено, ако трябва да избирам между Гладиатори и Рива център Тон Бонбон, бих избрала Рива-та.  Peace
Определено става лудница вътре и определено аниматорите не правят абсолютно нищо - нито да занимават децата, нито да гледат някое да не падне примерно от пързалката или от лабиринта (и вместо родителите да се отпуснем и да се видим, очите ни са постоянно на четири). В семейния ресторант на Тон Бонбон все още не сме ходили и не мога да дам мнение.

# 605
Още едно отрицателно мнение за Гладиатори и от мен! Peace

# 606
Ами като за без пари толкова Peace. На мен също не ми харесва в Гладиатори, но хората просто са предоставили безплатни детски съоръжения. Ако платите 200 лв само за анимация, предполагам, че и там ще се постараят.
Това все пак е един вариант за по-ниско бюджетно празнуване.

# 607
  • Пловдив
Ами като за без пари толкова Peace.

Абсолютно е така!Замисълът на залата горе е такава.Но да се твърди,че не е блъсканица и меле горе е смешно.Така са заблуждават семействата,които не са ходили.Могат да решат там да правят РД и изведнъж хоп,неприятна изненада.

# 608
Съгласна, Елфи Peace! Аз в такава лудница не мога да вирея, но има хора , на които им допада.

# 609
  • Пловдив
Да,не е за всеки,но доста хора празнуват там.Явно приемат факта и са ОК с него.Но едва ли казват,че гори цари спокойствие и мир  Laughing
А пък това казано тенденциозно от,работещ в Гладиатори,е смешно.

# 610
Въпросче: виждали ли сте някъде в Пловдив дървено влакче от тези с магнитите и с дървени релси? Видях тези в мол-а между етажите, но не ми харесаха, та се чудех дали има в Джъмбо или другаде?

# 611
  • Пловдив
Въпросче: виждали ли сте някъде в Пловдив дървено влакче от тези с магнитите и с дървени релси? Видях тези в мол-а между етажите, но не ми харесаха, та се чудех дали има в Джъмбо или другаде?

В Лидъл ще има тази седмица, но не знам, дали е това което търсиш.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-BB5B8929-3007EF25/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1599

# 612
http://katinatoys.com/9--cars
Аз съм поръчвала дървен влак и релси от Катина Тойс

# 613

В Лидъл ще има тази седмица, но не знам, дали е това което търсиш.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-BB5B8929-3007EF25/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1599

Да, точно, но ей сега се връщам от два Лидъл-а и са изчерпани...
Сега ще видя онлайн, но ми се искаше да ги погледна, че имаме Брио влак и исках да са съвместими...

# 614
Срещу ( или до ) Мармалад в капана,в книжарницата  дървените играчки имаше преди време влакче.

Общи условия

Активация на акаунт