Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 271
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Аз мога да препоръчам майстор за дивани. Не знам към коя фирма работи, но показваш картинка и прави всичко до най-малките подробности. Ние само претапицирахме, но две приятелки си поръчаха цели дивани . Единият го видях, невероятен е . Това е вариант, когато искаш по-специална дамаска , размер или конфигурация по твой избор.

# 151
  • Пловдив
Шайн,ако може телефона на човека

Аз ли съм крива,но повечето дивани по мебелните магазини не са удобни за сядане-твърди,ама много твърди.Същевременно доста дълбоки и не са удобни за сядане.Като добавим и ниската облегалка си все едно полулегнал  Laughing

# 152
За утре ще ми трябва ключар, който да повикам на адрес. Счупи ми се ключа и остана в ключалката на блиндирана врата. Няма отваряне. Да имате идея, кой може да свърши работа? Rolling Eyes
В кършиака, до денонощната аптеката на кръстовището ул.Васил Левски  и бул.България има ключар, който ходи на адрес.

# 153
  • Пловдив
За утре ще ми трябва ключар, който да повикам на адрес. Счупи ми се ключа и остана в ключалката на блиндирана врата. Няма отваряне. Да имате идея, кой може да свърши работа? Rolling Eyes
В кършиака, до денонощната аптеката на кръстовището ул.Васил Левски  и бул.България има ключар, който ходи на адрес.

И на мен ми се случи същото миналата седмица,но вратата е обикновена и извиках този ключар от Практикер ! Офка,пъшка,мързеше го да дойде,ама дойде човека и разчовърка нещо и отключи вратата и извади парчето от ключалката ! 35 лева ми взе !

# 154

И на мен ми се случи същото миналата седмица,но вратата е обикновена и извиках този ключар от Практикер ! Офка,пъшка,мързеше го да дойде,ама дойде човека и разчовърка нещо и отключи вратата и извади парчето от ключалката ! 35 лева ми взе !
Ако може да споделите и телефоните им ?! Hug

# 155
  • Пловдив

Направо отидох в Практикер като ми се случи и му казах, че искам веднага да дойде,че бях заключила детето вътре Simple Smile

# 156

Нашата врата е на Дизар и при подобен проблем се обадих във фирмата и те пратиха човек,който реши проблема на място.Не знам обаче дали услугата е само за техни врати,но не пречи да се обадиш и да ги питаш  Peace

# 157
  • Пловдив
Денонощен ключар 0899950250, 0879 009 250, бул. "Христо Ботев" 103. Викала съм ги в петък в 21 часа, като ми се затвори вратата зад гърба и ключът остана от вътрешната страна, а бравата се беше прецакала и се отваряше само като врътнеш ключа. И в къщи няма никого......  ooooh! Тъкмо си мислех, че в събота ще трябва да търся ключар, но събитията ме изпревариха. Вратата ни е на СОЛИД. Оказа се, че същото ателие им поддържа бравите и в събота дойдоха и пренаредиха бравата. Но за отварянето ми взеха 70 лева и още 60 на другия ден за ремонта.

# 158
момичета , да питам и аз да знаете дали има турски хранителен магазин в пловдив , до нас имаше едно магазинче продаваха сладки, баклава, кадаиф  и др. подобни внасяха си ги и бяха по хубави и по различни от тия по обикновените магазини , сам си ги сиропираш но бяха невероятни  но за жалост затвори , исках за коледа да си купя баклавата от тях но се налага да търся другаде ,,, Sad

# 159
Ми турската сладкарница нали я отвориха  Mr. Green Иначе в подлеза на Хисторито има едно магазинче дето предлагат такива неща.

# 160
  • Пловдив
Иначе преди месец купихме диван за свеки от м-н на Коматевско шосе,там им е и цеха.Ама как се казваше сега ooooh! Някой да помага...

Трябва да са Зенит груп.Имат ли магазин във фабриката???

Това е и фирмата,за която говори  k_viktoriya.Имат магазин в Тракия,до дискотека Галакси.Имат хубави неща,консултантката е изключително отзивчива.Обаче само един става и то пак няма всичко,което искаме.

Масово диваните не са удобни за сядане.Стелс точно заради това ще се въздържа от онлайн поръчка

beauty_ ,Виденов къде имат магазин?Галерията?

Софас фалираха май.Магазина до Нептуна не бачка отдавна

Обиколките продължават.Ако още нещо се сетите,пишете
Да,Зенит беше,а м-на се казва Ванита Peace Имат добри модели,ама са твърдички.
В Зона-та в Мебелна къща също има добри,но са по-скъпи.
А от Виденов бих те посъветвала да бягаш далеч Wink

# 161
  • Пловдив

Обиколките продължават.Ако още нещо се сетите,пишете
[/quote]

Моят ъгъл е от тази фирма.
http://www.kovastyle.bg/bg/products.html.
Моделите им са изложени в Зона - та на "Асеновградко шосе".

# 162

Ключара намиращ се в кършияка на кръстовището на ул.Васил Левски и бул.България до денонощната аптека - Димитър Николов, тел.0899080966

# 163
  • Пловдив
Виденов нямат магазин. Имат едно малко магазинче и приемат в него поръчки , до Бриколажа е.

# 164
  • Пловдив
Трябва да боядисаме няколко врати с автоемайл лак - някой да е боядисвал скоро , при кого и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт