Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 388
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Предлагам съфорумката на лични да ми отправи неустоимо предложение за намаление при следваща покупка  Mr. Green

Лично аз ще ти ходатайствам  Hug

Днес ще ходя да шпионирам този магазин  Mr. Green

Шайн,Духи Пухи,ориентирах се за магазина.Благодаря ви  Hug

# 181
  • Пловдив
Докато се усетя и сте изписали доста страници  Hug

# 182
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, на някой да са му попадали наскоро ленени пердета? В Икеа има, но до там за едни пердета не ми се ходи, а и цената реже през кръста. Искам да е тънък лен в мръсно бяло, шампанско. Под тънък разбирайте тънка нишка и сравнително рехав, а не плътен като панама. Нещо като плат за летен ленен панталон. Ама го обясних и аз. Та дали има нещо подобно някъде? Вчера ходих на руския пазар - имаше каквото ми трябва, но в бяло с едни квадрати, а аз искам изчистено. Ходих и в Джъмбо - няма. По магазините за пердета не съм срещала. Трябва ми за спалня - хем да пропускат светлина, хем да не са прозрачни като тънките пердета. Перде и завеса едновременно не искам.
Също ми трябват мекички килимчета в мръсно бяло или шампанско - нещо тип шаги. Само че да са 60 см ширина и на метър. Отново на руския пазар ми обявиха цена от 25 лв. на линеен метър. Видя ми се скъпо.

# 183
  • Пловдив
blue.angel,а да купиш плат от магазин за платове и да дадеш да ти го ушият?Лен може да има в магазина в капана,до писоарите

# 184
  • до най-прекрасния мъж
И за това си мислех, но отдавна не съм купувала платове, та не знам къде какво има. Ще проверя в този магазин до писоарите. Иначе за шиенето - мога да си ги ушия сама, това не е проблем. Важното е платът да намеря  Simple Smile. Благодаря за идеята  Hug.

# 185
  • Пловдив
И за това си мислех, но отдавна не съм купувала платове, та не знам къде какво има. Ще проверя в този магазин до писоарите. Иначе за шиенето - мога да си ги ушия сама, това не е проблем. Важното е платът да намеря  Simple Smile. Благодаря за идеята  Hug.

Варианта с купуването на плат е най-удачна,но трябва да се има предвид,че ширината в магазините за платове е 1,50,а не както пердетата 2,80 мисля,че беше ! Трябва да се измери точно колко да се вземе ! Не знам дали има лен по магазините сега,но има един плат много фин памук,който става идеално за перде,непропускащо(мое мнение). Такъв видях в магазина за платове,който се намира в улицата срещу Диетичния магазин на Опълченска !

# 186
  • до най-прекрасния мъж
Това не ме притеснява. Дори да е 1,50, аз така или иначе ще взема за две отделни пердета и дали 4 метра от 1,50 или 2 метра от 2,80  ширина, все тази. Мерси, ще проверя и там, дано имат едноцветно.  Hug

# 187
От къде да купя обувки за прохождащи крачета? Беко, КК, Капчица и етц. не желая!

# 188
Здравейте, знаете ли златарско ателие в града с по-ниски цени, че искам да купя нещо златно, но в тези, в които бях цените са по-височки. Знам, че са по-ниски в Раковски, ама ако евентуално тук има подобни да не се разкарвам дотам

# 189
  • Пловдив
От къде да купя обувки за прохождащи крачета? Беко, КК, Капчица и етц. не желая!

Малки номерца има и в Дайхман.Има и много читави неща.Ако някой номер го няма,молиш консултантките да проверят в другия Дайхман.Нали са два

Магазина за мебели под моста на Васил Априлов го намерих и разгледах.Благодаря   bouquet

# 190
Здравейте, знаете ли златарско ателие в града с по-ниски цени, че искам да купя нещо златно, но в тези, в които бях цените са по-височки. Знам, че са по-ниски в Раковски, ама ако евентуално тук има подобни да не се разкарвам дотам

В Изгрев са по-ниски цените  Peace

# 191
  • о`майна лунна нощ е
Да, действително цените в "Изгрев" са малко по-ниски, но разликата не е голяма. Преди 4 години, когато за последно ходих до ателиетата в махалата, грамът беше с 4-5 лева по-надолу от цените на "Отец Паисий". Тогава 1 гр. се движеше между 52 и 58 лева. Проверявала съм златото после - дадох го за окаратяване по центъра и абсолютно точно си съответстваше на това, което ми бяха продали, така че по отношение на истинността му, може да се вярва. НО - задължително си намерете някой, с който да влезете там. Аз без човек, който да познава района и хората, не бих отишла.

# 192
  • Пловдив
В Мечо пух имат ли някакви мокасини като за мъж на 7г. Rolling Eyes Че като за у-ще не ни трябват кой знае колко топли да са,а най-вече удобни и от кожа.

# 193

Малки номерца има и в Дайхман.Има и много читави неща.Ако някой номер го няма,молиш консултантките да проверят в другия Дайхман.Нали са два

Няма никакъв избор на цветове ooooh!. Шаренийки, сърчица, розовко, бимбянко Tired ужас. В Мечо Пух в Кичука има ли нещо хубаво? Готова съм да дам и повечко пари, ама да си заслужава де. Иначе, тези стават ли за прохождане: http://www.zeazoo.com/shop/ ?

# 194
  • Пловдив
В Мечо Пух в Кичука има ли нещо хубаво?

Нали не искаш КК,Беко и Капчица.Там продават това+по-долни китайски боклуци.Текстилните пантофи от линка според мен не стават за навън.За вкъщи,да и то пак под въпрос,защото глезена няма да е добре хванат

Общи условия

Активация на акаунт