Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 407
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Не искам да измествам темата,но според една приятелка,която е педиатър и неонатолог най-добре е детето да проходи босо ( респективно с меко ходило на обувката-като я хванеш да я сгънеш на две  без усилие

Да,подметката трябва да е мека.Фортът трябва да е твърд и висок.

Ще ме накарате и аз да я видя тази сладкарница в Тракия  Laughing

# 211
..

Ще ме накарате и аз да я видя тази сладкарница в Тракия  Laughing

Къде се намира,по-точен адрес или обяснение ? Благодаря Simple Smile)

# 212
  • Пловдив
Къде се намира,по-точен адрес или обяснение ? Благодаря Simple Smile)

И аз не знам.Тракийки ще кажат

# 213
От дясната страна на Де Ниро,като идвате от центъра,Де Ниро,новата кооперация до него и на едно голямо пространство е сладкарницата!Горе-долу малко преди входа на училище Матевски отсреща!Ама обяснение направих,мани мани! Joy

# 214
Ех, че сте лошиииии. Сега и на сладкарница трябва да ходя  Mr. Green.

# 215
Дами,имам въпрос Rolling Eyes
Случайно да знаете къде правят бонбони със снимка на кутията?Попаднах на една оферта за кутия бонбони със снимка и послание по избор на клиента,но е от Варна и заедно със сумата за доставка,може би ще дойде същата сума да си направя някъде в Пловдив Wink
Ако сте виждали по някое фото,ще ви бъда благодарна Hug

# 216
  • Пловдив
И к`во толкова има в тая сладкарница,че аз нещо не вдянах защо се зарибиха всички Rolling Eyes

# 217
  • Пловдив
И к`во толкова има в тая сладкарница,че аз нещо не вдянах защо се зарибиха всички Rolling Eyes

Някакви еклери има там,Мистична Simple Smile Ти живееш в Тракия,може да ни поканиш на сладкарница   bouquet  Heart Eyes

# 218
  • Пловдив

Някакви еклери има там,Мистична Simple Smile Ти живееш в Тракия,може да ни поканиш на сладкарница   bouquet  Heart Eyes
Аааа,никви сладкарници,че...  Laughing Wink Ще си хрупам зеле и това е,без сладки изкушения Peace

# 219
  • Пловдив
Някой да знае от къде мога да си закупя живачен термометър? В аптеките няма, казаха, че са забранени.

# 220
  • о`майна лунна нощ е
Да, забранени са и не вярвам да се предлагат на пазара. Последните два ги строших есента на 2008 г., а още преди това ги бяха спряли от продажба.

# 221
Някой да знае от къде мога да си закупя живачен термометър? В аптеките няма, казаха, че са забранени.
Скрит текст:

# 222
  • Пловдив
Скрит текст:
Благодаря!

# 223
  • Пловдив
Скрит текст:

Този май е спиртен, не живачен!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт