Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 399
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Майничка
Някой да знае от къде мога да си закупя живачен термометър? В аптеките няма, казаха, че са забранени.

По 3лв. на руския пазар.

# 226
  • Пловдив
Момичета,кажете къде да си занеса лаптопа.Постоянно ми отваря някакви спам страници,не може да връща назад,изяжда букви като пиша и т.н.Нямам представа дали трябва да се преинсталира,има вируси или нещо друго,но ми трябва човек да го оправи бързо,качествено и евтино.

# 227
Момичета, виждали ли сте някъде по магазините за бижута и подаръци медальон с лика на Хипократ?  Praynig

# 228
Момичета,да попитам и тук.Някой има ли отзиви за частна детска кухня в Пловдив?Пуснах тема в "захранване",но никой не отговаря.

# 229
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се намерят дървени стълби, двойни?

# 230
Къде в Пловдив може да се намерят дървени стълби, двойни?
На Брезовско шосе са най-евтини - още в началото вдясно се пада едно магазинче.
Иначе има и в Практикер, Алати...

# 231
  • Пловдив
Момичета,да попитам и тук.Някой има ли отзиви за частна детска кухня в Пловдив?Пуснах тема в "захранване",но никой не отговаря.
Много пъти съм ги препоръчвала,но пак ще кажа "Първа лъжичка".Шест години им бяхме клиенти-дъщеря ми е много злояда и други манджи не признаваше. Peace

# 232
Много пъти съм ги препоръчвала,но пак ще кажа "Първа лъжичка".Шест години им бяхме клиенти-дъщеря ми е много злояда и други манджи не признаваше. Peace
Благодаря   bouquet

# 233
  • Пловдив
Къде сте виждали от тези ароматизатори...имат и омекотилел с тази марка.Турски са.

# 234
Омекотител с тази марка съм купувала от пазара в Изгрев.Не беше много скоро обаче,миналата година,отдавна не съм ходила.Хубав беше омекотителя иначе,било турското Коколино ми казаха.

# 235
АЗ поръчвам от вип мама детска кухня и съм доволна общо взето

# 236
Момичета,аз с малко странен въпрос нооо- Къде да търся шише за вода за кукли?

# 237

Може би в Джъмбо, но мисля че е само в комплект с кукла.

# 238
Здравейте, трябва ми стая под наем или евтино хотелче в Кичука за няколко дни, за предпочитане около 2 Градска.

# 239

Може би в Джъмбо, но мисля че е само в комплект с кукла.
в комплект съм виждала,но само шише-май не newsm78

въпрос от серията безумни- Mr. Greenза смяна на цип на детско якенце аз ли да си купя цип или шивачката ще го вкл. в цената

Общи условия

Активация на акаунт