Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 427
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Някой може ли да препоръча добър педиатър в кв. Тракия?

# 286

Джи пи нали? Д-р Рашкова

# 287

Джи пи нали? Д-р Рашкова
Още един глас и от мен за нея, но е доста натоварена и не се знае дали ще ви приеме. Намери си и поне още един вариант. Тя си е педиатър.

# 288
От къде мога да купя хубав плетен комплект шапка, шал и ръкавици за тийнеджърка?
Преди десетина дни от магазин "Квалитетно за деца" на долната главна срещу БНБ купих страхотни плетени шал и шапка - комплект, точно за момиче на 12-15 години.

# 289
DreamingMyDreams, mimka_8, благодаря!  Hug Нещо повече като впечатления за нея да ми кажете? Бърза ли с антибиотици, идва ли на посещения на бебчето в началото? Трудно ли се влиза при нея? Приема ли и отговаря ли разбираемо на въпроси? А, иначе ще изчакам и други препоръки за втори вариант. Аз и малко късно се захванах с тази работа, но знаех колко ще е трудно та не ми се започваше.  Close

# 290
DreamingMyDreams, mimka_8, благодаря!  Hug Нещо повече като впечатления за нея да ми кажете? Бърза ли с антибиотици, идва ли на посещения на бебчето в началото? Трудно ли се влиза при нея? Приема ли и отговаря ли разбираемо на въпроси? А, иначе ще изчакам и други препоръки за втори вариант. Аз и малко късно се захванах с тази работа, но знаех колко ще е трудно та не ми се започваше.  Close

Идва, когато бебчето се роди. После на консултации дава часове, което е добре, според мен. Между другото още един плюс - консултацията й е в отделно крило на поликлиниката и не се контактува с болните. Избягва се безкрайното чакане и пазене  на ред. Наистина има много пациенти и пред кабинета й винаги е пълно. За антибиотиците - не бърза. Много е свястна и разбрана, отговаря на всички въпроси. Има доста голям опит с деца и много адекватно реагира винаги на всичко.

# 291
DreamingMyDreams, много ти благодаря за подробния отговор!  Hug Тя е в поликлиниката ли? Или в ТЦ „Димед„?  Rolling Eyes Ще я проверя още днес! Моята лична лекарка ми казва последния път „Като родиш се обади„.  Rolling Eyes Аз не съм се разбирала нищо с нея, тя как реши, че ще е тя не знам. После ще пита, много помни.  Laughing

Иначе искам да питам също аз кога мога да се прехвърля при друга лекарка и как става това? ooooh!

# 292
Докато напиша и са ме изпреварили Simple Smile , но няма да си трия коментара за д-рката.

Да тя е в поликниниката.
Ти можеш сега като влезе Декември месец. Отиваш пти новата лекарка и казваш че искаш да си при нея, мисля че не необходимо да ходиш при старата освен ако нямаш някакви документи за взимане.

DreamingMyDreams, mimka_8, благодаря!  Hug Нещо повече като впечатления за нея да ми кажете? Бърза ли с антибиотици, идва ли на посещения на бебчето в началото? Трудно ли се влиза при нея? Приема ли и отговаря ли разбираемо на въпроси? А, иначе ще изчакам и други препоръки за втори вариант. Аз и малко късно се захванах с тази работа, но знаех колко ще е трудно та не ми се започваше.  Close
Много е готина! Приятно се общува с нея. Да идва вкъщи като си дойдете от болницата. Не бърза да дава антибиотик, изчаква преди да даде. Поне при нас се получаваше. В краен случай ни изписа веднъж антибиотик. Каката ми беше при нея до 3,5 год. За консултациите нямя проблем, те не са й в кабинета и нямаш досег с болни хора. Тя казва кога да се ходи на консултация. Но виж ако отидеш пред кабинета й има доста хора винаги, но бебетата са с предимство, независимо че имаш час. Винаги вдига телефона. Дано съм ти била от полза. Ако искаш при нея по-бързо отивай да я питаш дали ще ви приеме.

# 293
mimka_8, благодаря, че не изтри коментара си!  Hug Още днес ще отида при нея, ако мога да се вредя без час или ако мога да си взема час.  Rolling Eyes Много съм ви благодарна!   bouquet

# 294
kleopatra, в съседния на д-р Рашкова кабинет е д-р Драгиева - ние сме при нея и съм доволна. Понякога е леко сопнатичка, но не бърза с антибиотиците. Иначе пред кабинета на Рашкова винаги е лудница от хора и само това ме спря да не запиша малката при нея (в началото само с консултации е добре, ами после като се разболява и трябва да чакаш с още 8-10 човека отвън е направо  #Crazy, независимо от запазени часове и т.н.).

# 295
  • Пловдив
Този месец ми станаха много въпросителните Simple Smile) , но понеже темата е неспирен извор на полезно инфо ще отправя още един въпрос:
Виждали ли сте подобна цедка за чай, днес в едно кафене ми сервираха по този начин и много ми допадна http://droga.bg/index.php?main_page=product_info&products_id=230 ? Не искам да е от типа , който се затваря от двете страни , защото ми се струва неудобно.  Hug

В Чаената къща провери ли?

razel_dazel, днес видях, че има 30% намаление на Лего в МОЛ Галерия. Не знам до кога е.

# 296
Здравейте,
Някой знае ли кой или къде се изработват картонени торти за рожден ден в детска градина?
Благодаря предварително  Simple Smile.

Миналата година поръчах от тук https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0 … 2/165709873464868 ,  останах много доволна.
ето още една торта, а цената зависи от това какво ще се сложи вътре
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=267014200064102&set= … ype=3&theater

# 297
  • Пловдив
jul, това в големия магазин срещу детския център ли? Освен да ходя да видя, защото започнах да търся варианти от тойса да поръчам. Искам и за племенника и адвент календар......Благодаря за информацията.  Hug

# 298

razel_dazel, днес видях, че има 30% намаление на Лего в МОЛ Галерия. Не знам до кога е.

Това в големият магазин до стената за катерене ли?

# 299
Благодаря, Elfita  bouquet. Малко скъпичко ми идва този хотел Embarassed Ще поразпитам наоколо.

Това хотелче също е в района а на 100м.от него дават стаи в една сграда.http://www.fenixclub.hit.bg/index.htm
А може ли адреса на сградата, където дават стаи или ориентир някакъв? Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт