Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 423
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Препоръчайте ми добра и креативна шивачка.
Става въпрос за поправка на едно палто, което е изядено от молец. Три шивачки, казаха, че нищо не може да се направи, но аз все си мисля, че може да се избродира или да се зашият някакви цветя, например или нещо подобно.

# 241
  • Пловдив
въпрос от серията безумни- Mr. Greenза смяна на цип на детско якенце аз ли да си купя цип или шивачката ще го вкл. в цената

Зависи дали шивачката има ципове,дали ще има точно такъв какъвто ти трябва.Или ще ти обясни какъв и от къде да го купиш,и ще го купиш ти

Здравейте, трябва ми стая под наем или евтино хотелче в Кичука за няколко дни, за предпочитане около 2 Градска.

Хотел Родопи http://www.hotelrodopi.com/rooms.html
Не може да се каже,че в района има избор от хотели или стаи под наем

# 242
Благодаря, Elfita  bouquet. Малко скъпичко ми идва този хотел Embarassed Ще поразпитам наоколо.

# 243
  • Пловдив
Благодаря, Elfita  bouquet. Малко скъпичко ми идва този хотел Embarassed Ще поразпитам наоколо.

Разбирам те.Стая някъде ще е много по-изгодно.В Гугъл зареди Нощувки Пловдив и ще ти излязат много места.Ще има и в Кичука

От къде бадемово масло и маслата на Икаров изобщо?Зарите продават ли масла?

# 244
  • Пловдив

Разбирам те.Стая някъде ще е много по-изгодно.В Гугъл зареди Нощувки Пловдив и ще ти излязат много места.Ще има и в Кичука

Провери в Лилито на Главната или в Елитис в Пощата !

# 245

Да, ще се поразровя.
 Маслата ги продават във всяка аптека, за Зара не знам, но в Златна рибка ги имат.

# 246
  • Пловдив
Момичета,аз с малко странен въпрос нооо- Къде да търся шише за вода за кукли?

Може би в Джъмбо, но мисля че е само в комплект с кукла.
в комплект съм виждала,но само шише-май не newsm78

въпрос от серията безумни- Mr. Greenза смяна на цип на детско якенце аз ли да си купя цип или шивачката ще го вкл. в цената
понеже миналата седмица сменях цип...... бях си купила, но бе с 2 см по-къс от якето, а шивачката ми предложи подходящ.... така, че и двата варианта може

# 247
аз поръчвам от тук http://domashna-kozmetika.com/bg/, за Пловдив доставят безплатно

# 248
Благодаря  bouquet

# 249
  • Пловдив

irenna

http://www.alo.bg/99139

# 250
  • Пловдив
Някой да знае от къде мога да си закупя живачен термометър? В аптеките няма, казаха, че са забранени.

По 3лв. на руския пазар.
Ето това исках да чуя Simple Smile

# 251
  • Пловдив
/quote/
[/quote]

В Елитис в Пощата със сигурност НЯМА на Икаров - има масла на друга марка. В аптеките има масла Икаров и в някои по-малки козметични магазинчета.

# 252
  • Пловдив
Масла на Икаров има в аптеки Марешки.

# 253
  • Пловдив
От къде мога да купя хубав плетен комплект шапка, шал и ръкавици за тийнеджърка?

# 254
В подлеза на аптека "Марица" има едно магазинче, което е за шапки специално, там трябва да има. Плетива има и на Васил Априлов, като вървиш от колелото на гарата се пада след "Копчето" от същата страна, едно малко магазинче, мисля че плетат и по поръчка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт