Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 379
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Момичета, скоро се питаше, ама аз естествено забравих, за  пердета. Спомням си само до църквата "Света Петка", ходих до там, но не намерих каквото търсих.  До църквата "Иван Рилски" има един, който ме остави без думи - 100 - 120 лева метъра + 7 лева на метър за ушиване. Не съм чак толкова богата, търся нещо на прилични, да не кажа направо ниски цени.

# 331
  • Пловдив
ЗлаВещица,не си намерила магазина на СВ Петка или не си харесала нищо в него?
Пердета на добри цени има на Сточна гара,на ъгъла на Авксентий Велешки.
На кръстовището на патологична бременност също има,но там цените ги намирам за надути

# 332
  • до най-прекрасния мъж
Има едно магазинче срещу медицински център Тримонциум /точно на светофара преди хотел Тримонциум, посока от Сточна гара към центъра, в съседство има аптека и магазин за дрехи/. Там съм купувала хубави пердета на сносни цени и ушиването е безплатно. Но това беше преди 3-4 години, сега не знам какво предлагат като асортимент и цени. На Руския пазар има магазин за пердета на реда на авто аксесоарите - имат доста модели, но са само от тънките. Цени 8-10 лв метъра за 2,80 ширина. Ако търсиш плътни, там няма.

# 333
  • Пловдив
Има едно магазинче срещу медицински център Тримонциум

Това е магазина за пердета на патологична.На мен ми се струва скъп магазин и се плащаше за ушиване на пердетата.Трябва да се пита сега как работят точно

# 334
  • Пловдив
На "Света Петка" не намерих каквото ми трябваше.
Мерси момичета, ще отида днес утре до Тримонциум и Сточна гара, дано намеря.   bouquet

# 335
  • до най-прекрасния мъж
Моята информация за магазина на Тримонциум е от преди 3-4 години, та е твърде възможно и по друг начин да стоят нещата сега. Тогава си спомням, че ме убеждаваха да ми ги ушият, защото е безплатно, но аз ги исках за същия ден и си ги ших сама.

# 336
  • Пловдив
Момичета, скоро се питаше, ама аз естествено забравих, за  пердета. Спомням си само до църквата "Света Петка", ходих до там, но не намерих каквото търсих.  До църквата "Иван Рилски" има един, който ме остави без думи - 100 - 120 лева метъра + 7 лева на метър за ушиване. Не съм чак толкова богата, търся нещо на прилични, да не кажа направо ниски цени.

Аз съм много доволна от едно магазинче  срещу х-л Санкт Петербург има химче до него. Там има страхотни пердета и ушиването беше безплатно само материалите и размера трябва да имат.  Peace

# 337
  • Пловдив
Момичета, някой ходил ли е в новия фамилен ресторант Тон Бонбон? Как се заплаща забавлението за децата, докато възрастните са в ресторанта?

Дайте идеи - къде да отидем на вечеря с 4 деца от 2год. до 8год.?

В Гладиатори ,там има две зали с детски кътове за игра  Peace Peace има и парти зала страхотно е. Peace Кухнята е много хубава и страхотно обслужване. Peace

https://www.facebook.com/gladiatori2?fref=ts

# 338
В новооткрития  клуб за стрелба  7,62 в Полиграфията също правят Рожденни дни- 130 лв за 10 деца с вкл. аниматор и меню,затварят заведението  само за рожденниците. Играчки няма кой знае какви интересни ( от това,което видях),но персонала е приятен,цените,които успях да видя-нормални. 
Ако някой е ходил,нека сподели Simple Smile

# 339
  • Пловдив
Момичета тази година изложбата на змиите няма да е в природо-научния музей, а на ул.11 август №1 - знам, че е някъде покрай центъра, ама по-точно да ме ориентирате?

# 340
  • Пловдив
Намалението на  LEGO в Мол Галерия е в магазина до стената, но е само на определени модели. Това, което исках не беше намалено. Благодаря за информацията въпреки това. Споделям ако накой друг също се е запътил натам. Laughing

# 341
  • Пловдив
Това е Италианската уличка - аз така си я знам от едно време. Започва от чешмичката до Хеликон, там покрай кафето.

# 342
  • Пловдив
Момичета, къде да търся ботуши за 13г. тийнейджърка?
Номер 40.  ooooh!
Досега беше все с на К&К от Мечо Пух, но вече няма - момичешките са до 39...

# 343
Благодаря на gargamela за информацията!  bouquet

# 344
Домко имат достатъчно разнообразие откъм видове и цени. Винаги имат доста намаления - говоря за този на 4ти километър. Другия до Карфур е по-беден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт