Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 385
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,от къде мога да си купя тази сметана на Милрам с вкус на Бейлис,води се irish cream?
Виждала съм я в Кауфланд,а иначе  съм купувала и от едно магазинче за алкохол и цигари в Тракия срещу училище Димитър Матевски

# 316
Момичета търся за дъщеря ми червен чорпогащник,да не е много тънък.Дали някой може да ми помогне Hug

# 317
  • Пловдив
Във форума на първия етаж до магазина за платове има богато разнообразие на чорапогащници.

# 318
Във форума на първия етаж до магазина за платове има богато разнообразие на чорапогащници.
Благодаря Десиссслава

# 319
  • Пловдив
Момичета,от къде мога да си купя тази сметана на Милрам с вкус на Бейлис,води се irish cream?
Скрит текст:
Виждала съм я в Кауфланд,а иначе  съм купувала и от едно магазинче за алкохол и цигари в Тракия срещу училище Димитър Матевски
Кауфланд? Много благодаря!

# 320
Oтново въпрос, търся конструктор PILSAN

или

Виждали ли сте ги тук по магазините, къде?

# 321
Здравейте,
можете ли да ви кажете къде има фотостудио ,в което вече да има някакъв коледен декор-елхичка ,украса ,но не специални фотосесии ,а просто декор ,на фона на който да направим снимки на дъщеря ми ?

# 322
  • Пловдив
Къде сте виждали от тези ароматизатори...имат и омекотилел с тази марка.Турски са.

Скрит текст:
В магазинчетата,които продават турските памперси Прима обикновено има.Омекотителя съм го виждала в Тракия в близост до кметството едно такова магазинче.На Брезовско шосе срещуо търговски център Нова,точно до автомивката също ги има.Аз пък си търся къде продават мокри кърпи с тази марка,освен на Брезовско шосе?Някъде в района на Военна болница,Каменица,Гранда,Тракия?

# 323
От къде да купя обувки за прохождащи крачета? Беко, КК, Капчица и етц. не желая!
В мол Галерия,на 3 етаж има испански магазин за детски обувки.Сега тотално изключих как се казва магазина,но има хубави обувки .
Да наистина там може да се намерят хубави обувки и много различни от тези, които се предлагат навсякъде. Нашите обувки са от там и излезнаха доса качествени.  Магазинът се казва Алегре и е точно преди Детския център в Мол Галерия

# 324
  • Пловдив
Къде сте виждали от тези ароматизатори...имат и омекотилел с тази марка.Турски са.

Скрит текст:
В магазинчетата,които продават турските памперси Прима обикновено има.Омекотителя съм го виждала в Тракия в близост до кметството едно такова магазинче.
Това за новото кметство ли говориш Rolling Eyes Щото ми е близо...да погледна къде е.Аз за сега се сдобих с такъв и е чуден Heart Eyes

# 325
  • Пловдив
Момичета,къде мога да търся борса,фирма,която изкупува пчелен мед на едро Rolling Eyes

# 326
Момичета,къде мога да търся борса,фирма,която изкупува пчелен мед на едро Rolling Eyes

Пробвай в някой цех за меденки,сещам се за един в Стрелци,правят меденки

# 327

Пробвай в някой цех за меденки,сещам се за един в Стрелци,правят меденки

Те пък ако мислиш, че ползват мед  Mr. Green

# 328
  • Пловдив
Всъщност тук е доста по-евтино. Някой поръчвал ли е от този сайт.
Аз Simple Smile
Бързи и коректни са, а цените им са доста добри Peace

# 329
  • Пловдив
Всъщност тук е доста по-евтино. Някой поръчвал ли е от този сайт.
Аз Simple Smile
Бързи и коректни са, а цените им са доста добри Peace

Супер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт