Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 366
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
От коя фирма може да се поръча изработка на интернет магазин ?

# 376
От коя фирма може да се поръча изработка на интернет магазин ?

Предполагам, че от много.
Ето едно предложение: http://www.webdesignbg.net

# 377
Скоро обсъждахме къде има добър джаз клуб в Пловдив.
Днес разбрах, че има един нов изцяло джаз клуб в града - Бий Боп кафе. Намира се на Гладстон 1, под дома на техниката (отстрани на Сентрал Парк). Програмата за ноември е доста богата и доколкото разбрах изпълненията са само на живо.
Благодаря, че сподели!   bouquet

# 378
Моля пак споделете за шах за деца около Джумаята или Четвъртък пазар.Знам за клуба на Хан Аспарух 21,но ми е далеч за зимния сезон. Идеи??

# 379
Здравейте,

на 22 Ноември 2013г. - Хиполенд ще имали  25% отстъпка на всички стоки? Някой дали знае, или да е чувал от някаде  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 380
Здравейте,

на 22 Ноември 2013г. - Хиполенд ще имали  25% отстъпка на всички стоки? Някой дали знае, или да е чувал от някаде  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да,така е.Те всяка година имат черен петък,но не знам дали е 25% или 20%

# 381
Благодаря Ви, ще се възползваме  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 382
Здравейте,

25,но не е на всички,макар да гърмят така.Важи само за стоките извън промоция ( ненамалени). Само че това никъде не се споменава,дори и с дребните букви.

Конкретно за тази година нямам информация.

# 383
  • Пловдив
Аз миналата година като ходих в Хиполенда за черния петък, нямаше промции, а всички стоки си бяха -25%. На касата ти фактурират всичко и накрая ти вадят 25%.  Peace

# 384
  • Пловдив
Преди се търсеше оцет и олио с пулверизатор,като парфюм.Има в Лидл-10 лв

В Хиполенд ще има намаление 25 процента този петък,да

# 385
  • Пловдив
Някой да е мернал нейде из Тракия момчешки чантички за през рамо newsm78 Не знам как се казват Blush

# 386
  • Пловдив
Днес усилено зареждаха в Хиполенд. Аз минах да взема една кукла на промоция, защото се почудих и не я взех, купих друга, ама размислих.  Laughing Естествено вече си беше на нормалната цена. Зареждат яко. Рафтовете бяха препълнени, на ЛЕГО цените не бяха променени с по-високи, че да ги пуснат утре на нормалните цени.  Laughing  Но аз вече поръчах от другаде.  Peace

# 387
  • до най-прекрасния мъж
Някой да е мернал нейде из Тракия момчешки чантички за през рамо newsm78 Не знам как се казват Blush
Във Форума съм виждала такива, даже съм и купувала от там, но за мен. Сигурно има и момчешки.

# 388
  • Пловдив
Във Форума съм виждала такива, даже съм и купувала от там, но за мен. Сигурно има и момчешки.
В кое магазинче?

# 389
  • до най-прекрасния мъж
Убий ме, не мога да се сетя, но ако се не лъжа на първия етаж някъде около централния вход, ама вдясно ли, вляво ли  Embarassed Отдавна не съм търсила спортни чанти, та съм забравила.

Общи условия

Активация на акаунт