Отговори
# 645
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Буенос диас мухеер Hug Hug Hug Hug

Брей пък сте били кротки нощес... Mr. Green
Лино, Hug

# 646
  • Под Сините камъни
Гут морген  Hug
Зизунче  Hugи все  Hug

# 647
ехооооооууууу поспаланки гюнайдън  wavey wavey wavey wavey wavey съмна се бе,ставайте Flutter малееееее колко ядене и пиене има на корем Party и Линко ни е сервирала кайветата със кахвалтъто  Blush
Дани Hug миличка  Hug  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59
Жива и здрава,весела засмяна,щастлива и обичана да си къз  newsm51 smile3525 newsm51

чичеци и от мен  Hug Hug Hug

Ди Hug жива и здрава да ти е щерката 4470 много радости и поводи за гордост да ви носи
Скрит текст:

на мама китки   bouquet   bouquet   bouquet

Габи Hug к'ви глупости пишат журналята бе къз Flutter Ча бил в La Boom със Серка посред нощите Simple Smileами кажи им че са в голема грешка Simple Smileможе да е бил по нощите,ама не със Серка,ами със Хазал на пейчицата Joy Joy Joy и доказателства си имаме Joy Joy Joy

Хубав да е денят ви на всички Heart Eyes аз след малко чабук към тръстиката Blush

ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пепи HugЗизун Hugскрити и покрити,гости Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 648
  • Под Сините камъни
Честит празник на всички които днес имат повод за празнуване.Живи и здрави  Hug Hug Hug

# 649
Добро утро милички-сладички!!!  Hug Hug Hug

Дани, добродушно скорпионче  Heart Eyes, честит рожден ден!!!  newsm59 Бъди здрава, бъди силна, бъди смела! Бъди целеустремена, мечтай смело и сбъдвай мечтите си! Обичай и бъди обичана! Имай прекрасен ден днес, защото заслужаваш.....  bouquet  bouquet  bouquet
Скрит текст:

И сега, дойде и моят ред да Ви почерпя!  Blush Прочетох прекрасни пожелания за моето малко момиче и Ви благодаря от сърце! Няма да Ви изброявам, а ще Ви напрегръщам всичките! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug
Единственото, което желая е да бъде здрава и да стане добър и достоен човек!!!  Blush

Заповядайте:
Скрит текст:

Пожелавам Ви страхотен ден, пълен със слънчеви усмивки, настроение и любов!!! Обичам Ви, радвам се, че Ви има и, че съм сред Вас!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

П.П. Наде, надявам се днес, детенце да е по-добре!  Hug

# 650
Няма начин да пропусна и музикалната почерпка!  Blush Днес избирам това, макар и всеки път, когато го чуя гърлото ми да се стяга, а очите ми де се изпълват със сълзи!  Blush

Скрит текст:

# 651
АФК ще се излъчва скоро и в Иран  http://www.sacitaslan.com/feriha-irani-fethedecek-haberi-111460#.UniXMxBtZco
сега изчезвам официално    animal037  animal037  animal037
Наде Hug дано детенце е по добре днес Hug Hug Hug

# 652
  • София
момичета, здравейте  Hug

Честит празник на всички, които повод за празнуване   bouquet

Скрит текст:
Ние сме болни от вчера и е някакъв кошмар  ooooh! Дано бързо се оправим, че ....  Tired

Какво става с клюките? Излязоха ли снимки на Ча със Серка  Simple Smile

Наде, чета, че и вие сте болни  Confused Бързо оздравяване  Hug

# 653
Добро утро  Hug

Дани честит рожден ден мила   bouquet Hug Hug Hug

# 654

Добро утро прекрасни хухавелки   Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
сервирам само кафенце
Скрит текст:

Пожелавам ви прекрасен и изпълнен  с много положителни емоции ден ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 655
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Ди, Hug честит рожден ден на дъщеричката ти! Да ви е жива и здрава, много обичана и щастлива! Heart Eyes

Благодаря за кафенцата и почерпките...  bouquet ще си хапна от всичко... Laughing

Габи, Hug колажчето на пейката е страхотно...като истинско е... smile3501

Приятен ден, изпълнен само с усмивки ви пожелавам! Hug

# 656
  • У дома :)
Добро утро, сладки Hug Hug Hug

Линче Hug Зизулия Hug Пепи Hug Жани Hugстрахотни Фемир Heart Eyes  love001 Ди HugМише Hug Верче Hug

Оооо Диди Hug Илди Hug

Габче Hug признала съм те тебе за майсторка в областта на шопа  love001, ма верно си е като истинска снимка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит рожден ден, Добродушке Hug newsm59Бъди здрава, щастлива и винаги усмихната.Успех във всяко едно начинание  nbirthday  party023  bigdance2

Ди Hug Честит рожден ден и на твоето съкровище nbirthday Да е жива и здрава, да има незабравимо и  много щастливо детство Tada  ura  party002

Колко имам да чета ooooh! ooooh! ooooh!

Трябва по-малко да се задържам у мазата и да смуча от канелката, чи мноу бързу ми бягате Wink

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така, след като с Куйн Мери и НАНА се разходихме и два пъти минахме на жълточервено... Joy Joy Joy Joy леле майко дано немаше камери...да поздравя новопристигналите... Laughing

Пепино Hug Верич Hug Жани Hug ЕлитУлия Hug ДидОк  Hug Илде Hug Ди Hug Миси  Hug
Малеее, пай е станала цела България на куп Crazy Дано не съм изпуснала някоооой...да каже ще се поправя... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 658
  • в подножието на планината

Зизу, Hug Ели, Hug

Наде, Hug видях те в другата тема...

Скрит текст:
Как е детенцето ти?...

# 659
Здравейтеееее. Hug
Оххххх, Party синът ми е добре, да не чуе Praynig Дявола.
Видя ли ме Звездичке, Hug а, зорко око си ти!?!
Мишенце, оправяйте се бързо.
Дибо,  bdbaloni на щерка ти, честит празник и на теб мила мамче. smile3525
Гледам Яманчо е намерил Азра на пейката, супер са Габче. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт