Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренката каза, че Азра чакала Яманчо, ми нали е шефка, хукнах да го търся и ей го на, появи се  Laughing Party Party Party

Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ух,ух вай бе направо ме изкушаваш и аз да почна да ги творя такива,мммммм много хубаво,като истинска е снимката  smile3501 smile3501

# 631
  • Още у мъглата ...
Диби  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Да ти е жива и здрава щерката, да има безгрижно детство, да е обградена от много обич и да разпръсква много радост  Hug Heart Eyes Heart Eyes
 nbirthday newsm38  ura
И за теб майче  Heart Eyes

# 632
  • Още у мъглата ...
Ренката каза, че Азра чакала Яманчо, ми нали е шефка, хукнах да го търся и ей го на, появи се  Laughing Party Party Party

Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ух,ух вай бе направо ме изкушаваш и аз да почна да ги творя такива,мммммм много хубаво,като истинска е снимката  smile3501 smile3501

Мерси, Ирка  Hug Heart Eyes Наистина е кеф, като се получи  Grinning
Ами давай, не си решила, не си почнала  Grinning Heart Eyes

# 633
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Дани,честит рожден ден,много любов,здраве и сбъднати мечти ти желая  Hug Hug Heart Eyes

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак,ще се вманиача ,и не мога спра после,аз за това гледам да не почвам нови неща,а и трябва да бода плата дет ми даде,и ако почна плата така ще си стои да ме чака  Joy Joy

# 635

Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ух,ух вай бе направо ме изкушаваш и аз да почна да ги творя такива,мммммм много хубаво,като истинска е снимката  smile3501 smile3501

Мерси, Ирка  Hug Heart Eyes Наистина е кеф, като се получи  Grinning
Ами давай, не си решила, не си почнала  Grinning Heart Eyes
Габче  Hug невероятно е  smile3501

# 636
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диби,Честит рожден ден на дъщеричката ти,много щастливо и весело детство и желая ,и да ти бъде много здрава и щастлива  Hug Hug

# 637
  • Още у мъглата ...
Гъбак,ще се вманиача ,и не мога спра после,аз за това гледам да не почвам нови неща,а и трябва да бода плата дет ми даде,и ако почна плата така ще си стои да ме чака  Joy Joy

То и аз заради това не съм почнала още с клиповете, не че не си бях подготвила програми, откъси, песни преди месеци, ама реших за сега толкоз, нататък ... ще го мислим  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Аз пък имам и плат да тъка  Mr. Green Joy Joy Joy Та да го бодеш после  Joy

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥

То и аз заради това не съм почнала още с клиповете, не че не си бях подготвила програми, откъси, песни преди месеци, ама реших за сега толкоз, нататък ... ще го мислим  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Машина приготвила ли си за бода  hahaha hahaha

# 639
  • В света на мечтите... ❤
Лелееее, то рожденни дни, то чудо и то на Вип персона, моля  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А пък аз се бъхтах да търся Яманчо, че да не е празно мястото на пейката до Азра, но това е друга тема, малко по-после  Mr. Green Joy Joy Joy

Даниииииииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm59  bigdance2  ura
Да си ми живо и здраво, скорпионче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти много късмет, прекрасна любов, която винаги да те прави щастлива, да се чувстваш винаги обичана и обичаща  Grinning Heart Eyes Heart Eyes И никога да не загубваш чувството си за хумор, то е повече от половината здраве  Hug

Скрит текст:

По-късно или утре чакам поздравителна картичка от едни специални хора  Laughing

Мерсиии,Габи ,миличка,много хубави пожелания  Hug  Heart Eyes  Hug и прекрасни цветя  Heart Eyes
Много хубаво се е получил Яманчо с Азра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Дани,честит рожден ден,много любов,здраве и сбъднати мечти ти желая  Hug Hug Heart Eyes
Ирче,мерси,мила за пожеланията  Hug  Heart Eyes  Hug  туй в скритото много готино  Crazy  Party

Аз иначе се водя,че съм си легнала официално де  Mr. Green
Ама сега вече неофициално си лягам наистина,лека и мека пак   Hug Hug Hug

# 640
Вече наистина ви казвам Лека нощ за N-ти път  Joy Joy Joy Joy
Ирка  Hug Габче  Hug 2 скрити  Hug Hug и 4 госта  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
  • Още у мъглата ...

Машина приготвила ли си за бода  hahaha hahaha
А, аз си имам стан за тъкането  Joy Joy Joy, ти си с боденето  hahaha hahaha hahaha

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми хайде и аз да ви кажа тогава лека ноч  Hug Hug Hug

# 643
  • Още у мъглата ...
Дани  Hug Heart Eyes Диде  Hug Heart Eyes, лека  Laughing

Брей, ма то си станало 2 и кусур  ooooh! ooooh!

Ми тогава да взема и аз отговорно да кажа лека нощ от мен  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Лека, Ирка  Hug Heart Eyes

Лека и на Манка  Hug Heart Eyes на балконя  Grinning

# 644
  • София
Тц,тц,тц..... Grinning
Добро утро ,красавици Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дани,Честит Рожден Ден newsm59!Желая ти от сърце да си много здрава,много обичана,заобиколена от верни приятели,всеки ден усмихната и ти пожелавам много късмет и щастие в живота  love001  love001  love001!
Скрит текст:
Диби,Честита ти рожденничка,много здрава,щастлива и обичана да е и пожелавам Hug!
За мама:
Скрит текст:
А сега сервирам кафенце и закуска Grinning
Скрит текст:
Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт