В момента чета ... 32

• 48 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 1
  • София
Пу първа  Party
Сиси, благодаря за новата тема!

Прочетох "Трънски разкази" и продължавам с "Балканска сюита" на Петър Делчев.
Уточнение - двете са в една книга и ще пиша цялостен отзив, като я приключа цялата.

# 2
  • на последния етаж
Благодаря за новата тема, Сиси ♥♥!
Започнах това:

# 3
Благодаря за темата Сиси ♥♥    bouquet
Аз продължавам с "Хрониките на Амбър"

# 4
Ако имате желание за анкета, пишете идеи, за да я направя!

Аз нямам много време за задълбочено четене последната седмица и колкото да не е без хич, карам на разказчетата от "Робинята" и:

# 5
  • The Vampire City
Здравейте, момичета!  Party
Аз ще се запиша с един въпрос, защото вярвам, че тук ще получа добри насоки.   Praynig
Търся си книжка за четене, като бих искала нещо леко, спокойно, ненатоварващо. Искам някоя приятна книжка, подходяща за разпускане. Приемам всякакви предложения.  Peace

# 6
  • Benelux / Varna
Продължавам с " Пазителка на тайните" на Мортън.

# 7
Сиси, благодаря за новата тема!  bouquet

Прочетох "Краят на кръга" на Том Егеланд. Очаквах малко повече, честно казано. Книгата е написана увлекателно, но можеше да има една идея повече действие. "Пазителите на завета" и "Евангелието на Луцифер" ми допаднаха повече.

Започвам "Английският убиец" на Даниъл Силва. Много ми допада как пише, и мисля, че няма да остана разочарована от романа.

# 8
  • София
Прочетох "Каменоделецът" - хареса ми  Peace!

# 9
  • София
Аз мъча "Анатомия на илюзиите" и бавничко ми върви действието. Също така доста размисли над живота има....не, че са лоши.....просто обичам по-динамичните книги явно. Също така зачетох "Намисли си число", която пък доста интересна се очертава  Peace.

Благодаря за новата тема   bouquet.

# 10
Благодаря за новата тема   bouquet

Нели , благодаря ти за предложението да ми изпратиш книгата , но първо ще проверя в нашата библиотека дали няма да намеря книги на Леви  , мисля че там съм гледала , че имат  newsm78

Аз прочетох "С обич , М " - Елин Хилдебранд , оценка 2/5 , не е кой знае какво , имах по - големи очаквания , но нищо .

Сега започвам "Цариградски друм" - Братислав Петрович

# 11

Първа среща с автора, много приятна книжка  Wink

# 12
  • ГОре на черешата...
Благодаря за новата тема!
Прочетох Талисманът на Спаркс, хареса ми както всички негови, та в тази връзка -  Vampire_Lady, препоръчвам ти я.
Започнах Проницателят се завръща, Анди Андрюс.
Големият ми син почти завършва Тангра и неговия син, така че с ММ ще се сбием кой да я започне след него Laughing

Кали, Трънските разкази ни харесаха /пиша , защото и ММ я прочете/ много, много Peace!!!

# 13

Първа среща с автора, много приятна книжка  Wink

Мария, как ти завиждам, че тепърва я четеш. Най, най-любимата ми книга на Льоса. Дано ти хареса!

Нара, и аз съм си взела "Цариградски друм" в куфара. Май ще я започна. И без това прочетох "Момичето, което бях" на Джоджо Мойс. Първата част за Софи повече ми хареса. Цялостната ми оценка все пак е положителна, но не много висока.

# 14
Наслаждавам се на "Алексис Зорбас", обичам есенното море и чета бавно и с удоволствие! Харесва ми книгата.
Благодаря за новата тема!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт