В момента чета ... 32

• 48 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Започвам

Елинка   bouquet  bouquet  bouquet

Само да спомена, че "Сияние на жена" на Ромен Гари, беше истинско разочарование, добре че книгата я взех от библиотеката и не съм давала пари за нея...много скучна, неясна изобщо не ми хареса  Tired

# 736
След една бозичка сега подхващам нещо по-сериозно - "Устоите на земята". Само хубави отзиви съм чела, при това и от хора, чието мнение за мен тежи.

Определено мисля, че няма да съжаляваш, на мен ми влезе в списъка с любими книги.

# 737
  • Варна
След една бозичка сега подхващам нещо по-сериозно - "Устоите на земята". Само хубави отзиви съм чела, при това и от хора, чието мнение за мен тежи.

Определено мисля, че няма да съжаляваш, на мен ми влезе в списъка с любими книги.
Препоръчвам ти и "Свят без край" от същия автор - 200 години след "Устоите на земята"
В момента чета "Мария Стюард" от Стефан Цвайг - малко трудно ми върви, заради личното отношение и разсъждения на автора, но самата героиня ми е много интересна.

# 738
Dahlia, ти ме изненада много  Hug Не знаех, че има продължение и ще го прочета 100%, само да го намеря!

# 739
  • Варна
Dahlia, ти ме изненада много  Hug Не знаех, че има продължение и ще го прочета 100%, само да го намеря!
Е, не е точно продължение, но действието се развива отново в  Кингсбридж, същия дух, атмосфера, катедралата... За съжаление аз не я намерих в електронен вариант (ако това търсиш). Има и много хубав сериал по книгата.

# 740
В електронен я търсех, но никъде я няма (нямам против и да я купя, но електронна, а не я намерих)...

# 741
Позволих си отново да пусна новата тема, заповядайте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт