В момента чета ... 33

• 50 538
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
от темата за търсене на ел. книги:

Хиляди благодарности, dejie !   bouquet

# 736
  • UK
 bowuu  hahaha
Разбрах вече, че е по-рентабилно да слагам файловете в бази данни за споделяне, отколкото да разпращам по имейли.  Simple Smile

# 737
Явно никой не се е подразнил или поне да са му направили впечатление, чуждиците и съвременните думи в Нестинарка, които стоят някак неестествено на фона на тогавашното време и бит в българското село. Не са много, но някак ми развалиха малко усещането за съвършеният роман.
Като сложим тази дребнавост на страни, книгата много ми хареса и ми се иска Кармен Мишу, никога да не престава да пише по този пленяващ начин.
Това подразни и мен. Тъкмо щях да споделям впечатления от книгата и се чудех как да го направя така, че да не бъда разбрана погрешно Peace

Завърших "Марсианецът"/ Анди Уеър. Така не се бях смяла отдавна! Simple Smile

# 738
  • на североизток от Рая
 Аз, честно казано, съм изненадана, че доста хора не са харесали "Нестинарка" и Тангра. Но съм  изненадана и от друго - това, че не сте го споделили. Че страшно ли е да кажете кое не ви допада. То хубаво, че хвалим книгите, но никой не е длъжен да ги хареса на всяка цена. Обичам да чета всякакви мнения, така самите вие ми ставате интересни.  Peace

# 739
  • София
Нали? Изключително забавна книга  Laughing. Все я препоръчвам, когато някой поиска нещо, което да го отмори и развесели.

# 740
Нели, аз си споделих, точно тук  Peace

Скрит текст:
Свободно време и забавления / Литературен клуб / Re: В момента чета ... 32    : чт, 11 сеп 2014, 11:30
Цитат на: mari_eta в чт, 11 сеп 2014, 00:50
......... Сега ме мака Танграта.
Ако Танграта е "Тангра и неговия син" - аз я прочетох. Историята е изключително интересна. В училище едно време имах само 6-ци по история, но ми беше противен предмет - учителката ни беше Заместник-Директорка и заместник партиен секретар на градското БКП   Mr. Green Основният въпрос, който изучавахме тогава беше "кой-кого в полза на социализЪма"....... Та много неща не са ми известни от старата БГ история и съм много любопитна...
Не ми хареса обаче как е написана, може би съм прекалено претенциозна   Mr. Green сигурно защото и по БЕЛ имах само 6-ци   Joy
Реших, че следващата ми книга ще е първата от поредицата Тангра на Токораз Исто, виждам само положителни отзиви за този автор.

# 741
  • София
Момичета, за коя "Нестинарка" говорите? На кой автор?

# 742
Нали? Изключително забавна книга  Laughing. Все я препоръчвам, когато някой поиска нещо, което да го отмори и развесели.

Някой има ли я в епъб вариант?

# 743

Някой има ли я в епъб вариант?
Аз я четох на хартия...

# 744
Момичета, за коя "Нестинарка" говорите? На кой автор?
Кармен Мишу Peace

# 745
Ооо, аз съм си казала за "Тангра..." Simple Smile, но явно никой не ме е отразил  Laughing Laughing. Ще си кажа и за "Нестинарка" - тъкмо днес я зачетох. За сега ми прави впечатление същият леко приповдигнат стил като в "Тангра...", а това не ми е съвсем по вкуса. Но съм съвсем в началото, така че ще си запазя мнението за по-късно Simple Smile.

# 746
Видях, че е време за нова тема, заповядайте! Hug

# 747
  • София
"Марсианецът" е номинирана в ГР за фантастична книга на годината. В момента върви гласуване на полуфинал.

Общи условия

Активация на акаунт