В момента чета ... 33

• 50 539
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Belgium
Е, как всяка биография си я продава и снимката на съответната личност на корицата.

Ако не ме лъже паметта май имаше и някаква биография на Ларс Армстронг с лика му на корицата  Thinking

# 706
Има, да. Може би ще се води като продължение на горната:
Скрит текст:

# 707
  • Belgium
Според мене просто си е друга негова биография, най-малко авторите са различни  Laughing

# 708
Да де, но до тук ставаше дума за кариерата му до около 2000г и 4-5 години след рака.
А във втората са засегнати други теми Simple Smile  Затова така я определих  Peace

# 709
Дочетох "Тихите" на Сюзън Кейн.
Скрит текст:
Много ми хареса и препоръчвам на всички интроверти, които понякога не са в мир със себе си или имат съмнения за мястото си в света заради превъзнасянето по идеала за екстравертността. Беше успокоително да разбера какъв висок процент хора са интровертни и че тази характеристика не означава липса на лидерски умения, антисоциалност или какъвто и да е друг дефицит. Има много статистическа информация, но не звучи сухо, а лично и е написана на съвсем достъпен език.
Има ли я в ел. вариант?

# 710
# 711
  • София
Само на английски  Cry Със сигурност ще си я купя на български като ми се прииска да я препрочета.
Иначе тази TED реч на авторката доста добре представя книгата
http://www.ted.com/talks/susan_cain_the_power_of_introverts

# 712
Жалко ...  Confused
Все някога ще я качат.

# 713
  • ГОре на черешата...
Прочетох Нестинарка. Вярвате ли ми, че искам още сега да я започна пак, да се потопя в магията на думите, в света на силната българка, на изгарящата любов...това е книга, която дълго носиш в ума и сърцето си Heart Eyes. Трябва да я преиздадат, много искам да я имам Praynig.

# 714
Вече съм решила,че това ще е следващата книга,която ще прочета.  Peace

# 715
  • на североизток от Рая

Ооооо, Нези, че ти не я ли чете? Не си ме слушала значи.  Crossing Arms

# 716
  • Кърджали
Май и при мен "Нестинарка" ще се окаже следваща книга. Това, след като довърша "Тангра и неговият син". Наистина увлекателно написана книга, а преди да я започна си мислех, че няма да се разберем с нея.

# 717
Аз в момента я чета- Тангра и неговият син. Съвсем в началото съм, но ми е много интересна, дано продължи така.

# 718

Ооооо, Нези, че ти не я ли чете? Не си ме слушала значи.  Crossing Arms
Слушам те ,Нели,даже много,но отскоро я имам в ел. вариант.  Peace

# 719
И аз Peace Нали съм подкара силна серия Wink
Пък и номинациите наближават, имам чувството, че "Нестинарка" ще е сред първите 5.

Общи условия

Активация на акаунт