В момента чета ... 33

• 50 540
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Вени, ако не си гледала филма "Не казвай сбогом", поправи тази грешка  Laughing

Миж, ще пиша задължително, очаквам да държи на ръба на стола (така де дивана) и да има много напрежение  Laughing

# 691
  • София
Вени, ако не си гледала филма "Не казвай сбогом", поправи тази грешка  Laughing
Уф, не съм. Не обичам да ходя на кино и го чакам да излезе по торентите, но още не се е появил с прилично качество и субтитри.

Аз продължавам с Изабел (по едноименния сериал) - много интриги, много нещо  Crazy.

# 692
Мария, благодаря за отговора   bouquet
Мари_ета, писах ти на лични с молба да ми я пратиш, ако не е проблем  Blush
Хубава вечер

# 693
Сега разбирам защо толко хвалехте "Балада за Георг Хених", присъединявам се към вас Peace Очите ми пак се насълзиха за дедо Георги.

Продължавам с тъжната тематика - "Ловецът на хвърчила".

# 694
  • На планетата Земя
Кости, много силна серия си захванала!  Peace

Аз преполових "Исабел - католическата кралица: Величие, характер и власт" - да имаме после за какво да си говорим с Вени  hahaha

Скрит текст:

# 695
  • София
И аз се отбивам да разкажа впечатления от "Нестинарка". Смятам че книгата е прекрасна. Може би най-добрата която съм чела тази година  Peace. Много напомня на Талев и Елин Пелин. Написана е майсторски  Peace.

# 696
Започнах "Устоите на Земята".Интересна се очертава.

# 697
Преди няколко дни започнах "Аз преди теб" и определено ще бъда от отбора на  тези, които мноооого са харесали книгата. Държи интереса ми  през цялото време , но на моменти чак не искам да я чета защото ме натъжава.Много силна история ...която все още не знам как ще завърши ..остават ми още около 40 странички, но чак не искам да ги прочитам.
Видях ,че споменавате и "Ловецът на хвърчила " -една от любимите ми книги, но толкова мъка има и в нея....

# 698
Преди няколко дни започнах "Аз преди теб" и определено ще бъда от отбора на  тези, които мноооого са харесали книгата. Държи интереса ми  през цялото време , но на моменти чак не искам да я чета защото ме натъжава.Много силна история ...която все още не знам как ще завърши ..остават ми още около 40 странички, но чак не искам да ги прочитам.
Видях ,че споменавате и "Ловецът на хвърчила " -една от любимите ми книги, но толкова мъка има и в нея....

И мен много ме впечатли "Аз преди теб".

Сега чета "Целувката" Даниел Стийл. Историята е интересна, но много бавно се развива действието.

# 699
Почти привършвам тази

Харесва ми, интересна е, макар малко да ме озадачава. Може би очаквах японски писател да е привързан повече към традиции на страната си, а не да критикува старите порядки и да дава предпочитание на "чуждоземните" Simple Smile. Но по начина, по който Такаши Мацуока изгражда повествованието и образите, няма как да не възприема неговата гледна точка Simple Smile.

# 700
  • Габрово
Малко встрани от темата, но...  Blush

Случайно на някой да му се намира българско издание на "Балада за Стария моряк" от Самюъл Тейлър Колридж? Трябва ми превода на един стих.  Blush

# 701
Прочетох:

Много ми хареса  Peace

Започвам:

Смятам, че ще си поплача на тази книжка  Blush  Кучо разказва Heart Eyes

# 702
  • София
Дочетох "Тихите" на Сюзън Кейн.
Скрит текст:
Много ми хареса и препоръчвам на всички интроверти, които понякога не са в мир със себе си или имат съмнения за мястото си в света заради превъзнасянето по идеала за екстравертността. Беше успокоително да разбера какъв висок процент хора са интровертни и че тази характеристика не означава липса на лидерски умения, антисоциалност или какъвто и да е друг дефицит. Има много статистическа информация, но не звучи сухо, а лично и е написана на съвсем достъпен език.

# 703
  • Belgium

Малко оффтопик, но ето на това му казвам смотана корица  Laughing

# 704
Да, корицата не е от най-прекрасните (жълтурко е излишен, смятам, снимката се връзва..)  Laughing
Дори портрета му да бяха тупнали, щеше да е по-добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт