В момента чета ... 33

• 50 549
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • В един копнеж!
Започнах така хвалената "Нестинарка". Много хубава книга. Още в началото й съм, но така ме пренесе в отминалите времена, че снощи само за час и нещо "глътнах" към 150 страници.

# 676
  • Belgium
Снощи започнах "Книжарничката на острова" - лека, четивна, за сега няма wow ефект, но да видим.

После съм подготвила "Мрак", очаквам доста от авторката след Gone Girl.

# 677
Здравейте, момичета,
След толкова положителни отзиви за Нестинарка, реших и аз да я прочета, обаче никъде не я намирам. Навсякъде е изчерпана, изкупили сте я явно Wink Та питането ми е откъде я намирате или всички я четете в електронен вариант? Обичам книгите на живо и все още не мога да се пречупя да си взема киндъл.  

# 678
Непрекъснато слушам суперлативи за "Нестинарка". Определено интереса ми се разпали, и ще се ходи до библиотеката. Само да попитам много ли е тежка и сърцераздирателна?

Все още чета "Ожесточено" но за момента не ми е особено интересна книгата. Някак бавно ми върви, но и не съм прочела много. Засега смятам да я оставя, пък когато съм в настроение, ще я довърша.

Ще започна тази:

Първата книга, която четох от авторът "Чистачът", беше страхотна! Напрегната, с действие, добре написана и с интересни герои. Надявам се и тази да е на това ниво. Който си пада по криминални трилъри, препоръчвам "Чистачът". Peace

# 679
  • на североизток от Рая
Цвети * , сравнявам Нестинарка с произведенията на Йовков най-вече, а  и на Елин Пелин. Прекрасна е книгата. На пазара я няма, аз я търся под дърво и камък и не само там.  Grinning Но, това е положението в Бг, не се преиздава това, което се търси,  а бълват нови  нови заглавия, повечето от които са бози.

Лу, в Книжарничката до края на книгата не открих уау ефект , но е сърдечна и топла книга. Това сякаш ми беше достатъчно.

# 680
Благодаря, neli mar4 . Simple Smile Много обичам да чета Йовков, и не вярвам да ме разочарова и тази книга.
Погледнах в Столична библиотека и имаше една свободна бройка на Нестинарка. Ще видя дали може да я запазя, но малко се съмнявам. Ако е само една бройка знам, че не запазват книги. Дори не съм сигурна, че могат и да се наемат изобщо...

# 681
Здравейте, момичета,
След толкова положителни отзиви за Нестинарка, реших и аз да я прочета, обаче никъде не я намирам. Навсякъде е изчерпана, изкупили сте я явно Wink Та питането ми е откъде я намирате или всички я четете в електронен вариант? Обичам книгите на живо и все още не мога да се пречупя да си взема киндъл. 

Аз я намерих в библиотеката, няма я никъде за закупуване  Peace

# 682
Благодаря, neli mar4 . Simple Smile Много обичам да чета Йовков, и не вярвам да ме разочарова и тази книга.
Погледнах в Столична библиотека и имаше една свободна бройка на Нестинарка. Ще видя дали може да я запазя, но малко се съмнявам. Ако е само една бройка знам, че не запазват книги. Дори не съм сигурна, че могат и да се наемат изобщо...
В Столична библиотека приемат резервации,  дори да има само 1 брой от дадена книга, освен ако не е записано,че е за ползване само в библиотеката.

# 683
Днес започнах "Копринената буба " от Робърт Галбрейт. До 100-ната страница съм и за сега все още е мътно. Нямам търпение да се развие случаят повече и да я коментирам. Simple Smile

# 684
Днес започнах "Копринената буба " от Робърт Галбрейт. До 100-ната страница съм и за сега все още е мътно. Нямам търпение да се развие случаят повече и да я коментирам. Simple Smile

Тъкмо се чудя между нея и Тангра и неговият син.
Завърших Пържени зелени домата 4,5/5. Много обичам такива топли, южняшки книги.

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 17:22 от `FSS`

# 685
Чета "Пържени зелени домати".Mного приятно усещане оставя у мен книгата.Така се чувствах като четях "Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки".  

# 686
  • ГОре на черешата...
В момента чета Нестинарка и не мога да се откъсна - точно с Йовковите разкази я оприличавам, а изказът на Мишу е неповторим Peace. Аз си я разпечатах, не мога да чета освен на хартия. Имам я на уордовски файл, ако някой иска мога да му я пратя на имейл - 159 страници е.

# 687
Много ме надъхвате с коментарите си за "Нестинарка". Смятам да си дочета (няма да е много скоро, че я започнах днес) "Парижкият апартамент" и да започна нея. Обожавам Елин Пелин и Йовков  Heart Eyes

# 688
Лу, ще очаквам с интерес твоето мнение за "Мрак". На мен много ми беше харесала, въпреки леката многословност на авторката  Simple Smile

Да споделя за "Червеношийката" - много различен Несбьо в този роман  Thinking Не е типичният трилър /поне не и до момента/. Подобно "Джойленд" на Кинг с този си роман Несбьо пак ме изненадва в най-добрия смисъл на думата  Heart Eyes
Той си ми е голямото откритие за тази година, вече нямам съмнения  Laughing

# 689
  • София
Лу, ще очаквам с интерес твоето мнение за "Мрак". На мен много ми беше харесала, въпреки леката многословност на авторката  Simple Smile
И на мен много ми хареса! Даже се чудя дали не ми допадна повече от "Не казвай сбогом", но още не мога да реша  Laughing.

Миж, това, което си написала за "Червеношийката" и "Джойленд" направо звучи като реклама в моите уши  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт