В момента чета ... 33

• 50 554
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна

Започнах Нестинарка. Очарована съм  Heart Eyes

И аз чета нея в момента, подкрепям мнението ти.

Аз също - много ми харесва, напомня ми на книгите на Талев.
Прочетох "Аленото цвете и бялото" - не ми хареса, досадно раздута, нито един герой не ми беше приятен и без задоволителен край.

# 661
  • Belgium

Ще излезе до края на годината филмът по романа Жълтите очи на крокодилите ,а скоро излезе и На един черпак разстояние Simple Smile)

Филмът по "Жълтите очи на крокодилите" е част от програмата на Киномания, така че, който желае може да го види и преди края на годината.  Peace

# 662
Прочетох Светлина м/у два океана. Хареса ми, история за любовта и саможертвата, която човек е готов да направи за нея! Благодаря на Миж, че ми прати книжката за прочит! Hug Heart Eyes

Започвам:

# 663
  • Bulgaria

Ще излезе до края на годината филмът по романа Жълтите очи на крокодилите ,а скоро излезе и На един черпак разстояние Simple Smile)

Филмът по "Жълтите очи на крокодилите" е част от програмата на Киномания, така че, който желае може да го види и преди края на годината.  Peace

Да ,така е ,но за хората извън София тогава ще е премиерата  Peace

# 664
Здравейте,включвам се и аз при вас. От днес започвам последната книга на Дж. Роллинс - " Семето на апокалипсиса". Ако някой харесва такъв тип литература му го препоръчвам горещо!

# 665
И аз днес си свалих Нестинарка и Тангра.. Нямам търпение, но и така съм завладяна от Харем, че хем искам да подхвана новите, хем не искам да свършва тази.

# 666
Започвам Крос на Джеймс Патерсън. Много любим герой ми е Алекс Крос.

# 667
Прочетох "Аленото цвете и бялото" - не ми хареса, досадно раздута, нито един герой не ми беше приятен и без задоволителен край.
[/quote]
Аз я чета в момента и наистина е доста раздута,но ще я довърша все пак.

# 668
Значи прочетох "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" и си запазвам мнението от началото - леко четиво си е. Имаше интересни факти и неща, имаше моменти, на които се смях, защото са 1:1 с моя личен живот, но като цяло много разтегната - повтаряха едно и също. От мен 2 звезди в ГР  Peace или иначе казано - приятна книга, но нищо особено в цялостта си.

Започвам "Къде си, Аляска?" на Дж. Грийн, миналият път я нямах на четеца, нямам време да чета освен сутрин по малко, а има още толкова книги в списъка!

# 669
  • Кърджали
Започнах "Тангра и неговият син" на Кармен Мишу. Спомням си, че тука доста се коментираше, та си я поисках в Мейлбукс-а. Доста се чудих, но я започнах. Засега оставам с усещане, че ще ми хареса. Но още съм в началото.
Междувременно, взех, ме препрочетох "Да изгубиш Хоуп". Уж не обичам да чета вече прочетена книга, но все ме влечеше (май от всички тинейджърски книги, които прочетох, тази поредица най ми хареса.).Също така тази седмица се потормозих и с моят пишман английски прочетох и "Finding Cinderella", някаква половинка от поредицата (Странен ми е този начин за писане на поредица - за цялата рода и компания). За нея обаче нищо не мога да каза, освен че останах доволна, че успявах да,разбера почти всичко от написаното Simple Smile За първи опит е добре.

# 670
За да не е гол запис: Чета "Марсилска афера" - засега ми се вижда доста повърхностна, но ми е интересно описанието на някои характерни черти от характера на французите , фрнските ястия, марсилските забележителности...

# 671
  • Ямбол
Нещо не мога да я разбера тази книга, която чета в момента - "Отвъдни очи" от Дийн Кунц. Някакъв лунапарк, с което наподобява на Джойленд, някакъв с дарба, който убива таласъми. Дотук никак не мога да вникна. На път съм да я зарежа, но пък имам спомен, че книгите на Кунц все така са започвали - за мен поне объркващо, докато накрая не мога да се отлепя. Ще ѝ дам шанс още 50-60 страници и ако не ме въвлече, ще я оставя.

# 672
В момента чета " Пътят на сълзите" - Хорхе Букай

# 673

Започнах Нестинарка. Очарована съм  Heart Eyes

И аз чета нея в момента, подкрепям мнението ти.

Дочетох днес Нестинарка. Сън не спах докато не я довърших Crazy И аз съм очарована. На моменти Ангелина ми напомняше на Елица от Гераците Peace

# 674
Прочетох
Честно казано, ако бях прочела анотацията преди да зачета книгата, изобщо нямаше да я чета. Натоварват ме подобни истории. Тази обаче беше доста необичайна. Дадох й 4/5 звезди в ГР, защото все пак останаха въпроси, на които авторът не даде отговори (или аз нещо не успях да схвана  newsm78). Иначе изключително интересна идея, добро изпълнение, странен финал!

Започнах .

Общи условия

Активация на акаунт