В момента чета ... 32

• 49 025
  • 741
  •   1
Отговори
# 15

Все още съм с "Поправките" на Франзен, преполових я. Малко неочаквано ми е страшно интересна, очаквах да ми хареса, но не и да не мога да се отделя от нея. Засега бих казала - 5/5, но да видим нататък...

Лита, ще очаквам да пишеш за Рю Мураками. Simple Smile

# 16
Благодаря за новата тема   bouquet
Продължавам с:

# 17
  • на последния етаж
Разбира се, scaramouche! Simple Smile Засега съм още в началото, харесва ми.
мαрия, и аз ти завиждам за "Лудориите на лошото момиче" - първата книга на Льоса, която прочетох и най, най-любимата ми негова книга!  Heart Eyes

# 18
  • на североизток от Рая
 Аз днес не чета, обаче сега ще започна някоя книга, не знам коя още.

На Льоса книгата - винаги съм прочитала заглавието "Лудориите на лошото момче", а то било `момиче`.  Laughing Явно според мен момичетата не могат да вършат лудории. А да не би да има и книга за лудории на момче и да се бъркам заради това.

Споделете за "Цариградски друм" после. Много ме привлича корицата, да знам дали съдържанието си струва.

# 19
  • Belgium
Аз съм на средата на "Копелето на Истанбул".

Не е лоша, но определено няма wow-фактор за мен  Laughing

# 20
Аз все още съм сред легендите за Дракула, но все пак се записвам в темата.  bouquet

# 21
  • Ямбол
Идвам в новата тема. Още съм на "Сияние" на Стивън Кинг.
Харесва ми, но май очаквах нещо друго.

# 22
Благодаря за новата тема  bouquet

Прочетох "Хиляди сияйни слънца" - 6/6! Много, много затрогваща книга, започва като приказка, часта с Лайла ми напомни на "Крадецът на книги", логичен завършек, макар и малко неочакван за мен.
Не мога да кажа коя книга на Хосейни ми хареса повече, и двете (прочетени от мен) ми харесват по различен начин, но с еднаква сила. Много си мислех дали да не посегна към "Хвърчилата", но реших да си я запазя за понататък.

Сега започвам "Клуб на любителите на книги ... "

# 23
Приключих с "Музика на душата" на Пратчет - огромно количество от неповторимия му хумор и ирония, както и много сполучливи игри на думи, хареса ми!

# 24

Благодаря за темата   bouquet

Започвам нещо леко:

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 20:46 от Гигова

# 25
  • Benelux / Varna
Да бе Гиговче, много леко - аз като помня що рев изревах на филма  Wink

# 26
Да бе Гиговче, много леко - аз като помня що рев изревах на филма  Wink
И аз много плаках на филма, но пък ми се чете за някаква голяма любов...
Завърших тази вечер "Сестра" и много ме натовари...та затова Wink

# 27
Гигич рядко ми се случва да го кажа, но филмът ми хареса в пъти повече от книгата Peace
Сподели после мнение.

# 28
  • ГОре на черешата...
Въпреки големите ми очаквания от всичките книги на Спаркс, които прочетох, Тетрадката като че ли поставям на последно място Thinking.
Засега фаворит ми е Най-дългото пътуване Peace.

# 29
Гигич рядко ми се случва да го кажа, но филмът ми хареса в пъти повече от книгата Peace
Сподели после мнение.
И аз бях писала същото в по-предишна тема  Peace Ако бях чела първо книгата никога нямаше да гледам филма. Книгата ми се стори повърхностна, като пришита с кръпки и въобще липсваше този драматизъм и чувственост, които ги има във филма. Имам още две книги от същия автор качени на четеца, но не мисля че някога ще им дойде ред. Определено не бих повторила с него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт