Отговори
# 45
  • Още у мъглата ...
Габи Hug, Ели Hug, Ди Hug  bouquet  bouquet  bouquet

BEBEK YOOOOOOOK   Thinking

Джейн  Hug И аз се чудех кво ли ша значи това BEBEK YOOOOOOOK  newsm78

# 46
  • У дома :)
Аааааа Габче Hug аз гледам, чета в другата тема и прая колажи Mr. Green Joy Joy Joy и пуша Joy Joy Joy

И тая твойта мърдащата  е много ама много грознаааааааааа:love: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И туй Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И ся всички сте с мърдащи ФЕмирски картинки, няма са излагам и аз, ето и от мен мърдаща  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жани все забравям Rolling Eyes честити гащурки Heart Eyes

лелелелеле колко готини, бравоооо  Hug Hug Hug

Жани, и аз все забравям да ти честитя новите ФЕМИР, много хубави, много!  Hug Hug Hug

# 48
Ренкууууууу Hug Heart Eyes

# 49
Мариетчеееееееее Hug Heart Eyes

# 50
И все пак Баръш е по симпатичен от Керем Laughing

# 51
  • Още у мъглата ...
Аааааа Габче Hug аз гледам, чета в другата тема и прая колажи Mr. Green Joy Joy Joy и пуша Joy Joy Joy

И тая твойта мърдащата  е много ама много грознаааааааааа:love: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели, ми то сме си многостранно развити, та си можем и по няколко неща да правим  Laughing И аз не мога да залепна на едно и също място, напада ме скука  Laughing Joy То ми е и от зодийката де  Laughing

# 52
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Браво, Браво и пак Браво, и ти и Габи, направо ми взехте и малкото ъкъл дето имах  Joy Joy Joy Joy с тези красоти,  Hug Hug Hug Hug

# 53
  • Още у мъглата ...

Кой Керем ся  newsm78
Че точно се бях наела да пиша, че от Керем (от АШК) всичките са по-симпатични, пък после викам, хубу, ама кой па е ся тоя Баръш  newsm78

# 54
днес съм толкова отвея на че и аз забравих да честитя новите гащурки на Жани,да са ти честити Жани и със здраве да си ги носиш Heart Eyes

# 55
Да от Керем от АШК Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56
  • Още у мъглата ...

Браво, Браво и пак Браво, и ти и Габи, направо ми взехте и малкото ъкъл дето имах  Joy Joy Joy Joy с тези красоти,  Hug Hug Hug Hug

Мариетче  Hug Heart Eyes
Е, мерси, то мойто едничко  Laughing

Ама то ся друго се притесних, чи и без това ни е малко акъла, пък викаш, че сме ти го и зели, и ся ко прайм newsm78 Да търсим ли донор за акъл  Mr. Green newsm78
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 57
Не се праи Laughing много добре ме разбра Mr. Green

Габи за слънцата говоря Laughing че сега прехвърлях и попаднах на сцена между двамата Laughing

# 58
  • Още у мъглата ...
Аз пък за честитяване на дрешки се съм си отвеяна, щото много често си ги сменяте  Rolling Eyes Laughing
Жани  Hug честити ти гащурляци Хазатайски  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
  • Още у мъглата ...
Не се праи Laughing много добре ме разбра Mr. Green

Габи за слънцата говоря Laughing че сега прехвърлях и попаднах на сцена между двамата Laughing

А, добре тогава, ни моа са изкажа по въпроса  Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт