Отговори
# 75
  • в подножието на планината
Фрагмана на Хазалчи...набързо в рекламите...

К: - Не мога да повярвам, че носиш моето бебе.
А: - Керем, не знам как да ти го кажа, но аз махнах детето.
Брата на И: - Много глупаво, за толкова кратко време да вземат решение за брак...
Секретарката: - Ако този учител по плуване е с госпожица Шебнем само заради парите, можеш да му попречиш...
К:- Без да ме питаш си взела сама решение, толкова ли ми нямаш доверие...
Шебнем: - Аз имам доверие на Керем...
К:- Дори тя, колко малко време ме познава и ми има доверие, вярва ми повече от теб.
Брата на Ш:- Този го познаваш от един месец. Как така му се доверяваш, как така си толкова
 сигурна?
К: - От всички, които познавам досега тя е различна.
Азра :-  Кажи ми истината? Влюби ли се в нея?

# 76
Жани,чакай и аз ти ги честитя,че ще забравя после,с здраве си ги носиш,чок готяни са Heart Eyes
Ама у уная тема верно ще ти спрат входа,не стига че беше с Чачко,ми ся и двамата един до друг си ги сложила  Shocked Joy Joy Joy

джанъм трябва да им е гадно,иначе няма да им е хубаво  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
пуками ,че ми тряска Joy Joy Joy Joy Joy

# 77
  • Още у мъглата ...
Фрагмана на Хазалчи...набързо в рекламите...

К: - Не мога да повярвам, че носиш моето бебе.
А: - Керем, не знам как да ти го кажа, но аз махнах детето.
Брата на И: - Много глупаво, за толкова кратко време да вземат решение за брак...
Секретарката: - Ако този учител по плуване е с госпожица Шебнем само заради парите, можеш да му попречиш...
К:- Без да ме питаш си взела сама решение, толкова ли ми нямаш доверие...
Шебнем: - Аз имам доверие на Керем...
К:- Дори тя, колко малко време ме познава и ми има доверие, вярва ми повече от теб.
Брата на Ш:- Този го познаваш от един месец. Как така му се доверяваш, как така си толкова?
 сигурна?
К: - От всички, които познавам досега тя е различна.
Азра :-  Кажи ми истината? Влюби ли се в нея?

А, Илдето  Hug ми отговорила на въпроса за бебе няма  Laughing
Тенкс  Hug

# 78
  • По света и в нас.
Дур бе къз.Аз днес на тръстиката , а вие сте писали та чак в нова тема.

# 79
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габо, Hug Илдето ти е отговорила.  Whistling
Изобщо не знам ко е станало, просто прочетох Джена и тя беше писала "Бебек йок" - демек "няма бебе" и понеже се чудехте ви казвам, макар, че не вярвам да не можете да си преведете това. Grinning

# 80
  • Още у мъглата ...
Дур бе къз.Аз днес на тръстиката , а вие сте писали та чак в нова тема.

Биби  Hug Е, то ние снощи още бяхме "изписали" 3/4 от старата, та днес без много зор сме в новата  Mr. Green Joy Joy Joy

# 81
Габо, Hug Лелчето дет изобщо днеска ми е сърдита ти е отговорила.  Whistling
Изобщо не знам ко е станало, просто прочетох Джена и тя беше писала "Бебек йок" - демек "няма бебе" и понеже се чудехте ви казвам, макар, че не вярвам да не можете да си преведете това. Grinning

Зизун Hug че'к те отразим до де не си отишла в хоризонтална поза Blush

# 82
Габо, Hug Илдето ти е отговорила.  Whistling

Зизун Hug че'к те отразим до де не си отишла в хоризонтална поза Blush
Жани, Hug ей ама сте по бързи от тока начи...обърках лелчето с Илда и докат се редактирам си ме цитирала... Joy Joy Joy Joy

# 83
  • У дома :)
Зизулия Hug Heart Eyes

Жани  Hug страхотни дрешки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
  • Още у мъглата ...

Е тва си го преведох и аз де  Mr. Green Това дълго "изречение" Бебек йок, успях да си го преведа  Mr. Green Joy Joy Joy Ама не се знаеше що така, ама вече се разбра  Sunglasses

# 85

Е тва си го преведох и аз де  Mr. Green Това дълго "изречение" Бебек йок, успях да си го преведа  Mr. Green Joy Joy Joy Ама не се знаеше що така, ама вече се разбра  Sunglasses
Е, убаво...аз се стъписах от извадката ви...ама викам, чей да ви помогнем да не се лутате...инак ко стаа в АШК..."объркал си рейса пич".... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЕлитУлия... Hug Heart Eyes Hug

# 86
Пристигам и аз да се настанявам...

Благодарности на Рени и компанията оформителки за новия пристан на лудостта и безакълието!!!!  Hug Hug Hug Hug  smile3534 smile3534 smile3534

Момичета, за Вас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ама не вярвам и сладичко да ми откажете  Heart Eyes

Скрит текст:

Жани,  Hug аз ти ги честитих в миналата тема, но и тук да кажа, че са ти супер дрешките!   love001

Зизу,  Hug лека, ако си тръгнала натам!

# 87
http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikayanin-medcezir-korku … tter#.UnZoeRBtZco

статийката е от днес PeaceСерка се изказала,че много я било страх от урочасване,щотУ много добре вървяли снимките,сериалаи т. н.
Ели Hug Биби HugДи Hug

# 88
  • Още у мъглата ...

Е тва си го преведох и аз де  Mr. Green Това дълго "изречение" Бебек йок, успях да си го преведа  Mr. Green Joy Joy Joy Ама не се знаеше що така, ама вече се разбра  Sunglasses
Е, убаво...аз се стъписах от извадката ви...ама викам, чей да ви помогнем да не се лутате...инак ко стаа в АШК..."объркал си рейса пич".... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЕлитУлия... Hug Heart Eyes Hug

Викаш дай да извадя патитата от калчищата, че нещо са се олутали  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 89
  • Още у мъглата ...
http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikayanin-medcezir-korku … tter#.UnZoeRBtZco

статийката е от днес PeaceСерка се изказала,че много я било страх от урочасване,щотУ много добре вървяли снимките,сериалаи т. н.
Ели Hug Биби HugДи Hug

ooooh! ooooh! ooooh! Господииии, вересиите  ooooh!
Нея да я е страх да не урочасат Чаги, че сериалът върви, покрай него, а пък нея ако я урочасат, може и по-добре да завърви сериалът  Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт