Отговори
# 150
  • Още у мъглата ...
Еййййй ще минем метъра покрай Серка Mr. Green

Ха дано  Mr. Green Е то няма по-голям дразнител от нея  Joy Joy Joy

# 151
  • По света и в нас.
Сега, както съм побесняла май ще си го изкарам на Серка като чета какви простотии и идват в простата тиква...то не стига, че ми е антипатично, ами и ги ръси едни да вземеш да го утрепеш направо... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ша ти помагам и аз съм бясна и Серка ще го отнесе. fight

# 152
  • Още у мъглата ...
Много красиви мърдащи колажи   bouquet

Май и мен ме заразихте - почвам да трупам тен, да складирам запаси витамин Д за през зимата, така да се каже  Laughing Първи епизод изгледан. И широкополата ми шапка не можа да ме спаси.

Наде, май си станала отговорничка по апчетата  Laughing

Жани, честити ти красиви нови гащури  Heart Eyes

Манче  Hug Леле и ти тен ша хващаш значи  Laughing Joy Joy Joy

Габче Hug с теб сме екип за сега  Peace
smile3521 smile3521
Няколко сме само - аз, ти, Ренка, Диди ... и Манка беше, ама отиде и тя  Joy Joy Joy Joy

# 153
Внесете ни още яснота плииииииз около прословутата статийка, за която Ви споменах.

# 154
  • Още у мъглата ...
Хахаха целуфана не е истински Joy Joy Joy Керем си го мисли само Mr. Green

Олелеее, значи драмата ще е още по-голяма  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Направо ей така трябва да сме  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Аз що не гледам онлайн... Mr. Green
Ама моля ви са,че съм бесна направо,то бива фантазии,сънища ,блянове,та влезе коша,та излезе,та пак влезе,пуууууууууу заболя ме главата се ядосвам  #2gunfire #2gunfire
Joy Joy Joy Ирка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  spoko hug

# 155
Рени  Hug

Давайте я Серка, кво е говорила, нали знаете къв съм и фен  Mr. Green

Къде го четете това интервю, на БГ ли е newsm78

Манка, добре дошла в клуба на  sun sun sun

# 156
Джей, на турски е. Днес Жани пусна статийка, а Ани в другата тема написа, че Серенай много се притеснявала да не ги урочаса някой защото било суперско на сета.

# 157
  • Още у мъглата ...
Хахаха целуфана не е истински Joy Joy Joy Керем си го мисли само Mr. Green

Олелеее, значи драмата ще е още по-голяма  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Направо ей така трябва да сме  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Аз що не гледам онлайн... Mr. Green
Ама моля ви са,че съм бесна направо,то бива фантазии,сънища ,блянове,та влезе коша,та излезе,та пак влезе,пуууууууууу заболя ме главата се ядосвам  #2gunfire #2gunfire

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 Габче чакам тЪ чи шЪ нЪ бъхтят  Joy Joy Joy

Идеееем, опп, метнах се newsm43 newsm43 newsm43   Joy Joy Joy

# 158
# 159
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йени Чачко, подстриган ли е бретона му, не е ли, newsm78 какво мислите!?

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao е тука вече изби рибата с тая коса

# 160
  • Още у мъглата ...
Сега, както съм побесняла май ще си го изкарам на Серка като чета какви простотии и идват в простата тиква...то не стига, че ми е антипатично, ами и ги ръси едни да вземеш да го утрепеш направо... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Илде, аз не съм я чела още, че ша се изнервя яко по нощите  Crossing Arms Crossing Arms
Ама чай да ти помогна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чакай,че аз само за уроките прочетох,ся ще я видя,да мога запаля още повече ,тая  камила изгърбена  #2gunfire #2gunfire

Ох, ша запаля и аз, затва не я чета още  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 161
Скрит текст:
Много красиви мърдащи колажи   bouquet

Май и мен ме заразихте - почвам да трупам тен, да складирам запаси витамин Д за през зимата, така да се каже  Laughing Първи епизод изгледан. И широкополата ми шапка не можа да ме спаси.
Наде, май си станала отговорничка по апчетата  Laughing

Скрит текст:
Жани, честити ти красиви нови гащури  Heart Eyes

Мдаааааа, пускам ги аповите за успокоение щом се наложи. Joy
Ей го и нашето баскетболистче, няма само слънчасалия Керем я.

# 162
  • Варненска клюкарка
http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikayanin-medcezir-korku … tter#.UnZoeRBtZco

статийката е от днес PeaceСерка се изказала,че много я било страх от урочасване,щотУ много добре вървяли снимките,сериалаи т. н.
Ели Hug Биби HugДи Hug

Ох,милата да я плювна,ми ще вървят,то с тия сополи,направо се пързалят даже  smile3534

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да вземе тук-там да си бодне по някоя секретна игла и да си окачи  чесън на вратЪ сега.... щото я е страх нали  Shocked Rolling Eyes Мале, че е куха ooooh!  говорят ли се такива глупости по интервюта...

# 163
  • Още у мъглата ...

Ехаааа newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ренка, добър ход, тва за успокоение  Mr. Green Joy Joy Joy

# 164

Илде, аз не съм я чела още, че ша се изнервя яко по нощите  Crossing Arms Crossing Arms
Ама чай да ти помогна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чакай,че аз само за уроките прочетох,ся ще я видя,да мога запаля още повече ,тая  камила изгърбена  #2gunfire #2gunfire

Ох, ша запаля и аз, затва не я чета още  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт