Отговори
# 165
  • Още у мъглата ...
http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikayanin-medcezir-korku … tter#.UnZoeRBtZco

статийката е от днес PeaceСерка се изказала,че много я било страх от урочасване,щотУ много добре вървяли снимките,сериалаи т. н.
Ели Hug Биби HugДи Hug

Ох,милата да я плювна,ми ще вървят,то с тия сополи,направо се пързалят даже  smile3534

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да вземе тук-там да си бодне по някоя секретна игла и да си окачи  чесън на вратЪ сега.... щото я е страх нали  Shocked Rolling Eyes Мале, че е куха ooooh!  говорят ли се такива глупости по интервюта...

Начи от едно изречение как се изнервихме, а като прочетем интервюто, не знам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 166
Бреееей я, ми Сери Ви действа, като допинг и Ви повдига адреналина повече от Чачко. Joy

# 167
Рени  Hug

Давайте я Серка, кво е говорила, нали знаете къв съм и фен  Mr. Green

Къде го четете това интервю, на БГ ли е newsm78

Манка, добре дошла в клуба на  sun sun sun

ето ти къз http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikayanin-medcezir-korku … tter#.UnbG7lO0vGh

аз и тук съм я пуснала Flutter

# 168
ихааа,Ренка  Hug и да порипам преди лягане  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 169
Бреееей я, ми Сери Ви действа, като допинг и Ви повдига адреналина повече от Чачко. Joy
Joy Joy Joy ;Много обичам да ги чета кат са нервни Laughing

# 170
 newsm78 Ко стана сИга и Манка премина в отбора на слънчасалите   Joy

# 171
Избил рибата с прическата  smile3532 smile3532 smile3532, Ирче хвърли от ония плюнки дето отключваш ключалки, нема само Серка да плюе Mr. Green

Наде, мерси  Hug

Рени Hug, клипчето е муци - Мико, Уенуърт и Prison Break, да не е на Ренате newsm78

# 172
Ама и гуги страшен превод ми направи. Laughing
Мани, мани, Rolling Eyes аз вече се отчайвам и започвам да си мисля, че няма да го подстрижат това момче. Tired Какъвто е къдрокоско, бретона, ще му стане, като на болонка. Cry

# 173
вай бе к'во пощуряхти #Crazy да'н мЪ трепетИ сИгЪ за статийката  fight fight fight

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

прическата един път Wink тип селски ергенин  Joy Joy Joy Joy Joy

# 174

Рени Hug, клипчето е муци - Мико, Уенуърт и Prison Break, да не е на Ренате newsm78
нЕ Peace видях че е с превод а и не бях го гледала до сега Laughing

# 175
  • Още у мъглата ...
То добре, че кратка, не можах са стърпя, видях я статията, па и с гуги я преведох, малееее, ей я

Скрит текст:
НАРИЧА Sarikaya твърде страхувайте да го Jinx SERENAY

Красива актриса Serenay Sarikaya, каза, че е много щастлив да се участва в поредица от Tides.

Обяснявайки, че всичко е настроено Sarikaya, "Изящни отговори. Целият екип беше много щастлив. Зад пред камерата, колкото той или тя е пълна с красиви хора е много рядко нещо, което може да стане едновременно. Nazar докосне се превръща нашите умове", каза той.

Sarikaya, като ръководител на масива себе си е всъщност в любовта Myra Яман "Защо не", да се обърна надолу такова нещо ", коментира той.

Тя кво се слага в красивите хора , лелееее  ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick
Ми рядко е срещано да е пълно с красиви хора, ама ти не си от тях, алоооо  Crossing Arms Sick Sick

# 176
  • в подножието на планината
Ама и гуги страшен превод ми направи. Laughing
Мани, мани, Rolling Eyes аз вече се отчайвам и си започвам да мисля, че няма да го подстрижат това момче. Tired Какъвто е къдрокоско, бретона, ще му стане, като на болонка. Cry

Наде, Hug не разбрах какво превеждаш на гуги? newsm78

# 177
  • Още у мъглата ...
Избил рибата с прическата  smile3532 smile3532 smile3532, Ирче хвърли от ония плюнки дето отключваш ключалки, нема само Серка да плюе Mr. Green

Наде, мерси  Hug

Тя Серка не плюе, на нея направо и капят мърсолките  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 178
  • Още у мъглата ...
вай бе к'во пощуряхти #Crazy да'н мЪ трепетИ сИгЪ за статийката  fight fight fight

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

прическата един път Wink тип селски ергенин  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 179
Обаче последното изречение на превода с чичи е трепач просто. Joy
Да не и се иска любовта на Мира и Яман да се пренесе и в реала. .....newsm78 защо не...... Joyспоред нея, но за какво, що....... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт