Отговори
# 495
  • В света на мечтите... ❤
Диди,големи красоти си сътворила  newsm51 newsm51 newsm51

# 496
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
чей да чичечна..... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 497
Рени Hug, в коя група го няма АШК  newsm78
Надето днес сложила за седмицата рейтинга и в първите 7 го няма Laughing
Като гледаш Медчезира, че е втори, мислиш ли, че тази АВ група е нещо различно, сигурно там слагат тия дето могат да пишат и четат Joy Joy Joy, а може би АШК е в ултра-мега-хипер енетелегентни и за тях още няма измислена група, както Зиз казва, ама аз вече съм член на тази нова , супер нова група  Joy Joy Joy.
 За мен това с рейтингите е много измислена история, не ми е ясна методиката на изчисление, и най-вече каква извадка правят и къде - в града или Диарбекир например.

# 498
# 499
  • Още у мъглата ...
 Mr. Green Mr. Green

От малък знай къде да гледа  Laughing Heart Eyes

# 500
последно за тази вечер  Mr. Green
 Heart Eyes

Дани  Hug мерси  Heart Eyes

# 501
Joy Joy Joy Joy

Цитат
ама аз вече съм член на тази нова , супер нова група
Аууу то с теб вече немож се говори Mr. Green

Стига грозихте бре ooooh!

# 502
Габче  Hug между другото като разглеждах Фемирските снимки и забелязах че на Ча погледа му е концетриран на едно специално място  Joy  Joy Joy Joy дали това се дължи на това че Хазалка е ниска или просто той си е такъв любопитко  Mr. Green

# 503
  • Още у мъглата ...
Диде, ма напрау са оля от грозотии  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Чай та чичечна, ега мирясаш  Grinning Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 504
Оооо Дани има авче с измисления целуфан Mr. Green честито Hug

# 505
  • Още у мъглата ...
Габче  Hug между другото като разглеждах Фемирските снимки и забелязах че на Ча погледа му е концетриран на едно специално място  Joy  Joy Joy Joy дали това се дължи на това че Хазалка е ниска или просто той си е такъв любопитко  Mr. Green

Ми той си е момченце ся, къде да гледа  Laughing Пък и при Хазалка има какво в където  Laughing Heart Eyes

# 506
  • Още у мъглата ...
Mr. Green Mr. Green
Чай, другият път целувката ша е от съня на Зейнеп  Mr. Green Joy Joy Joy
 newsm43 newsm43 newsm43

# 507
Охххх, много ме трогнахте значи, а ти Зизунче леля чак на скайпа ме търсиш, големи сте ми докторки. hug    love001
Скрит текст:
Та, дечко повърна течния аналгин, защото му обтрих сливиците със сода и се наложи да му я смъкна температурата с оцет и вода, метод изпитан от мен и прилаган винаги при нужда досега, защото не бях сигурна дали повърна целия аналгин и да не го предозирам.
Сега отидох да го видя и целият беше вир вода и студен. Преобух го и сега спи. Въпроса е да не започне отново да вдига температура, защото няма налепи на сливиците, но пък са подути и ги усещам като го напипвам. Досега е минавал без антибиотици, дори и ангина съм лекувала без такъв и винаги съм махала налепите но сега няма.

Пак големи ФЕмирски красоти сте сътворили, страхотни сте.
Оххххх и с тези гифчета, и с коментарите Ви за много учената група, в която попада АШК, и че затова го няма в АБ групата много ме развеселихте.
Благодаря Ви, че ми повдигнахте духа.

# 508
  • Още у мъглата ...
Тази снимка ми напомни за пейката пред болницата в АФК  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 509
  • В света на мечтите... ❤

Ми,мерси  Hug Hug Hug за мен и на сън да беше на сериала,по време на снимките нали си е бил истински  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт