Отговори
# 510
  • В света на мечтите... ❤
Тази снимка ми напомни за пейката пред болницата в АФК  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

И чакаме сега да изскочи Емко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 511
Оооо Дани има авче с измисления целуфан Mr. Green честито Hug
Mr. Green Mr. Green
Чай, другият път целувката ша е от съня на Зейнеп  Mr. Green Joy Joy Joy
 newsm43 newsm43 newsm43
Габи Hug, ти мнооУ знаеш за човек дето не гледа, да не си от АВ групата  hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Ди Hug Heart Eyes, прекрасни колажи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 512
  • В света на мечтите... ❤
Охххх, много ме трогнахте значи, а ти Зизунче леля чак на скайпа ме търсиш, големи сте ми докторки. hug    love001
Скрит текст:
Та, дечко повърна течния аналгин, защото му обтрих сливиците със сода и се наложи да му я смъкна температурата с оцет и вода, метод изпитан от мен и прилаган винаги при нужда досега, защото не бях сигурна дали повърна целия аналгин и да не го предозирам.
Сега отидох да го видя и целият беше вир вода и студен. Преобух го и сега спи. Въпроса е да не започне отново да вдига температура, защото няма налепи на сливиците, но пък са подути и ги усещам като го напипвам. Досега е минавал без антибиотици, дори и ангина съм лекувала без такъв и винаги съм махала налепите но сега няма.

Пак големи ФЕмирски красоти сте сътворили, страхотни сте.
Оххххх и с тези гифчета, и с коментарите Ви за много учената група, в която попада АШК, и че затова го няма в АБ групата много ме развеселихте.
Благодаря Ви, че ми повдигнахте духа.
Наде,радвам се,че сега е  по-добре  Hug Hug Hug

# 513

Аз искам клипа, ако може Wink Гледала съм го, но в момента не мога да го намеря, ако ти е под ръка сподели го, моля те Wink

Ани, ето го. Примесен е и с други кадри, но се виждат неща и от друг ъгъл...

Скрит текст:

Много благодаря!  newsm51
Вярно, че имаше едно момиче, което вървеше с Хазал. Обаче и тя: "Ела, Чаатай, не бягай!" да го засрамва още повече  Joy
Гладно момчето какво толкова е станало??!!!  Grinning Grinning Ужасни са папараците  Sick поумнял е с времето и сега много, много не им се показва  Grinning

# 514
Mr. Green Mr. Green
 newsm43 newsm43 newsm43
Joy Joy Joy Със сигурност Mr. Green и така ша са менкат до пред последната серия Mr. Green

Наде радвам се че е по  добре Hug

Дани smile3521

Габи ще дочакате Mr. Green

Айде Дел Потро newsm44

# 515
мирясах вечИ  Mr. Green мерси за чичеците и аз да ви дам от новата партида чичеци

# 516
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелче, не го завивай много...и го поразсхвърляй...да не е много облечен и много завит. След такава висока температура може да вдигне пак...а като не го прегряваш избягваш риска...
Един доцент ми беше казал така..."когато температура на детето е толкова висока се съблича...колкото е изстинало няма на къде повече...иначе може да получи гърч"
И въпреки всичко аз преживях гърч от температура...повярвай ми...този ужас не го пожелавам и най-големия си враг. Hug
Сина ми съм го изнасяла гол по потник и гащи на -12 градуса...а беше на 2г.

# 517
Тази снимка ми напомни за пейката пред болницата в АФК  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

И чакаме сега да изскочи Емко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
По-скоро очаквам да се появи Яман, щото Ферка не беше толкова угледна, като Азра. Тя е просто прелестна, въпреки, че не се нуждае от толкова много грим.
И аз се радвам Дани, Hug и дано да е все по-добре.
Зизунче леля, преобух го с много тънка пижамка и е с лека завивка.

# 518
Наде, дано не вдигне пак температура, бързо оздравяване  Hug

AMA NE BOMBA!

# 519
Да се включа с нещо готино.

Нещо старо ама сладко.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Neidjal
Скрит текст:
Да се оправи бързо детенцето си.Ще ти кажа нещо антибиотиците са вресни даже много и тъй като от личен опит го казвам от 6 годишна всяка година карам ангина много рядко да ме препусне.Аз пия Бесептол,Ефералган и Стрепсилс. Това пия когато съм болна.По добре тези трите от колкото да го мъчиш да пие антибиотици и течни ангалгини.И краката в топла вода Бисептола се пие на 12 часа и е много ефикасе.

# 520
  • Още у мъглата ...
Mr. Green Mr. Green
 newsm43 newsm43 newsm43
Габи Hug, ти мнооУ знаеш за човек дето не гледа, да не си от АВ групата  hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Тц, аз съм от полу АВ групата  Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 521

И въпреки всичко аз преживях гърч от температура...повярвай ми...този ужас не го пожелавам и най-големия си враг. Hug

Аз със щерката като малка и с мокри чаршафи я оправихме Peace

# 522
Охххх, много ме трогнахте значи, а ти Зизунче леля чак на скайпа ме търсиш, големи сте ми докторки. hug    love001
Скрит текст:
Та, дечко повърна течния аналгин, защото му обтрих сливиците със сода и се наложи да му я смъкна температурата с оцет и вода, метод изпитан от мен и прилаган винаги при нужда досега, защото не бях сигурна дали повърна целия аналгин и да не го предозирам.
Сега отидох да го видя и целият беше вир вода и студен. Преобух го и сега спи. Въпроса е да не започне отново да вдига температура, защото няма налепи на сливиците, но пък са подути и ги усещам като го напипвам. Досега е минавал без антибиотици, дори и ангина съм лекувала без такъв и винаги съм махала налепите но сега няма.

Пак големи ФЕмирски красоти сте сътворили, страхотни сте.
Оххххх и с тези гифчета, и с коментарите Ви за много учената група, в която попада АШК, и че затова го няма в АБ групата много ме развеселихте.
Благодаря Ви, че ми повдигнахте духа.
Наде,радвам се,че сега е  по-добре  Hug Hug Hug
Наде дано е по-добре и да не вдига по-вече температура тази нощ Hug

# 523
Mr. Green Mr. Green
 newsm43 newsm43 newsm43

Джейни  Hug  Heart Eyes мерси

# 524
  • Още у мъглата ...
Mr. Green Mr. Green
 newsm43 newsm43 newsm43
Joy Joy Joy Със сигурност Mr. Green и така ша са менкат до пред последната серия Mr. Green

Наде радвам се че е по  добре Hug

Дани smile3521

Габи ще дочакате Mr. Green

Айде Дел Потро newsm44

И аз това за до предпоследната серия щях да го напиша, ама така си делнахме доматките и моцарелката против нас  Mr. Green Joy Joy Joy

Не се знае, знае ли се за дочакването  Wink Mr. Green

Наде, и аз се раздвам, че си успяла да се справиш и детенце е по-добре  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт