Отговори
# 600
  • В света на мечтите... ❤
Дани, ЧРД! Много здраве, щастие, късмет и любов... newsm59  bigdance2

Мерсиии,Зиз  Hug  Heart Eyes  Hug

# 601
Докато си преглеждах подфорум  "Романтични сериали, теленовели" за другите две темички, в които надничам (има превод на български на интервюто на Хазал за списание ALL), ми се наби в очи току до нашата, темата за Лалето. Викам си "Чай да влЕзна да видя за Серка кво пише!". Погледнах само последите две страници и прихнах да се смея.  hahaha Не е казано, но бас държа, че прозвището "Жълтата стоножка" е лепнато на нейната героиня. Joy Като се сетих и за златистия тоалет от онзи ден, си мисля, че това прозвище страшно пасва и на самата Серенай. hahaha Да не се чудите за кого ви говоря, ако го срещнете в мой пост!  smile3521
Профи,баш на нея и е лепнато туй прозвище,ама и много си и прилича де  smile3521 smile3521 smile3521  Та ако го срещна в твой пост със сигурност ще загрея кого визираш  Joy Joy Joy

# 602
Докато си преглеждах подфорум  "Романтични сериали, теленовели" за другите две темички, в които надничам (има превод на български на интервюто на Хазал за списание ALL), ми се наби в очи току до нашата, темата за Лалето. Викам си "Чай да влЕзна да видя за Серка кво пише!". Погледнах само последите две страници и прихнах да се смея.  hahaha Не е казано, но бас държа, че прозвището "Жълтата стоножка" е лепнато на нейната героиня. Joy Като се сетих и за златистия тоалет от онзи ден, си мисля, че това прозвище страшно пасва и на самата Серенай. hahaha Да не се чудите за кого ви говоря, ако го срещнете в мой пост!  smile3521
Профи ,точно е за нея е ,ние на няколко пъти сме я споменавали тук в темите като Жълтата стоножка  Joy

# 603
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
ч.р.д ДАНИ https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1450891_5 … 9_859551010_n.jpg

# 604
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Дани, честит рожден ден, миличка! Да си все така слънчева, усмихната, позитивна, да ти се сбъднат много желания през следващата година, да получиш най-желаните подаръци, да имаш най-прекрасните емоции, много да пътуваш и много да те обичат, защото заслужаваш, абе от всичко хубаво по многоооо  bdbaloni hbday newsm59

# 605
Пожелавам ви лека и спокойна нощ  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes изчезвам че не остана време да обядвам днес,че  и вечерята пропуснах   Joy Joy Joy Joy

# 606
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аре лека... Hug и Умната Laughing

# 607
Мерси,мила  Hug  Heart Eyes  Hug

Дани, честит рожден ден, миличка! Да си все така слънчева, усмихната, позитивна, да ти се сбъднат много желания през следващата година, да получиш най-желаните подаръци, да имаш най-прекрасните емоции, много да пътуваш и много да те обичат, защото заслужаваш, абе от всичко хубаво по многоооо  bdbaloni hbday newsm59

Скрит текст:
Мишии,мерси,миличка  Hug  Heart Eyes  Hug  за прекрасните пожелания и красивия букет  Heart Eyes

# 608
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз лягам, че нещо много ми се приспа. smile3507
Сигурно е от старост. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека!  smile3524

# 609
Зизунке  Hug Heart Eyesти не си  ли заспала вечИ  Laughing

# 610

Е,тя ако е лека,няма да е умна  Joy
Аре,лека да ти е и сладки сънища  Hug Hug Hug

Диди и на теб лека и сладки сънища  Hug Hug Hug

Профи и на теб,лека и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 611
И аз лягам, че нещо много ми се приспа. smile3507
Сигурно е от старост. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека!  smile3524
Профи  Hug Heart Eyes Hug лека и спокойна нощ

# 612
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
DiBoDa, миличка, честит рожден ден на малката красива кукла, да е здрава, щастлива, усмихната, да има прекрасно детство, много да ви усмихва и да бъде ваша гордост, в което не се и съмнявам.  
newsm59 bdbaloni happy bd nbirthday   baloni baloni Tada

Честит празник и на теб, да ти е слънчево и прекрасно,  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 01:21 от МарМиши

# 613
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Hug ние с Беатрис си легамИ....сИга.... Joy

# 614
Дибо,  newsm59 на детенцето ти,да ти е жива и здрава и само радости да ти носи  Hug   bouquet   Hug

И тя е скорпионче като мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт