Отговори
# 660
  • Още у мъглата ...
Добро утро, хубавелки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бързам да ви поднеса кафето, че даже закъснях от часа на направата, та леко ще е хладничко, ама така по-добре за бръчките  Laughing Party Party

Скрит текст:

Поздрави и от ФЕмирчовците  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасен, нежен и усмихнат вторник  Hug Hug Hug

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелчето ми Hug много се радвам Laughing
Я, Габа  Hug на хоризонтя Grinning

# 662
Лелчето ми Hug много се радвам Laughing
Я, Габа  Hug на хоризонтя Grinning

И аз лелче Hug се радвам, че и ваксина му предстои и трябва да е напълно здрав.
Габинке. Hug
Апчи.

# 663
  • в подножието на планината

Наде, Hug виждам аз... Laughing  радвам се, че е добре...дано вече всичко да е наред... Praynig

Габи, Hug готини ФЕмирчовци...  bouquet

Чек и аз да постна една фотка Фемирчова... Mr. Green

# 664
мернах нещо катеричока  smile3532 smile3532 smile3532

# 665
  • Още у мъглата ...
Много тенкю за зафалванията за шопчето на пейката  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Верно добре се получи  Laughing
Ренката речи и аз изпълнявам  Joy Joy Joy
Ми, Ели  Hug, нъл съм си шопче, няма да излагам шопите, я  Mr. Green
Жани  Hug Кво викаш, да пуснем мойта папарашка снимка на "геджето" да видят всъщност къде е бил Чачи  Mr. Green Joy
Илде  Hug Наде  Hug Мерси  Heart Eyes

Зизун  Hug  Верче  Hug Мише  Hug Диби  Hug
Това от последната страница  Grinning И на всички останали също  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зизун, честити ти катеричокски гащурляци, туй логото, нали  Laughing

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 11:02 от Екстри - ВиАйПи (Нарци)

# 666
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габо, Hug то па също гащи... hahaha hahaha hahaha
За кво лого иде реч...? newsm78

# 667
  • Още у мъглата ...
Габо, Hug то па също гащи... hahaha hahaha hahaha
За кво лого иде реч...? newsm78

На фирмата ти, бре,  "Катеричока Беатрис"  Mr. Green Joy Joy Joy

# 668
new Çağatay (Yaman) ve Taner (Mert) set

Не съм я виждала досега тази снимка от сета на АФК. Много се дразня като пускат снимки от дедо адамово време в настоящето. Rolling Eyes

# 669
  • В света на мечтите... ❤
Привет,сладурании  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сегаа по ред Линче  Hug  Heart Eyes Жани  Hug  Heart Eyes много си харесах колажа  Heart Eyes Пепи  Hug  Heart Eyes  Дибо  Hug   Heart Eyes  Мисенце  Hug  Heart Eyes Верче  Hug  Heart Eyes  Ели  Hug  Heart Eyes   благодаря ви милички за прекрасните пожелания,картички и цветя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радвам се,че ви открих,много ви се радвам на всички тук,направо тук си ми е второто(макар и виртуално) семейство,прегръщам ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пожелавам ви прекрасен,слънчев и усмихнат вторник   Nature Sun With Face    Nature Sun With Face  Nature Sun With Face   Nature Sun With Face   Nature Sun With Face

# 670
# 671
Дани,честит рожден ден пожелавам ти да си много щастлива и обичана  Hug Весел празник и наздрави дека ми е чичи Жакчи  newsm78

# 672
Днес Михалис има рожден ден да е жив и здрав и все така хубаво да пее http://www.youtube.com/watch?v=f6jj_vO50IM  Heart Eyes

# 673
  • В света на мечтите... ❤
Дани,честит рожден ден пожелавам ти да си много щастлива и обичана  Hug Весел празник и наздрави дека ми е чичи Жакчи  newsm78

Мерси,миличка  Hug  Heart Eyes  Hug
Чичи Жакчи беше още снощи на гости в темата,ама на теб една специална доставка ти пускам  Hug
Скрит текст:

Значи Мико роден на мойта дата  Party  Еее,да е жив и здрав тогава и все такива хубави песнички да прави   bouquet

# 674
Дани, Heart Eyes оха добре ше ми дойде спешъл Жакчиту  Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=QEpJLgAKrGw

Общи условия

Активация на акаунт