VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 456
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 900

Излизала е днес Станкита. Може някой да и е дал наклон.
не е  Laughing

Лили е говорила с дъщеря си
тя си имала фаворити Мариан, Станка, Стойко

за другите - не ги харесвала за финалисти Mr. Green

# 3 901
Не само тя, май всички са излизали днес.

# 3 902
  • Ню Йорк
#CrazyАууу,Станка каза,че щяла да изплющи Пламен. Joy Joy Днеска май е в настроение,сграбчи Пламен здраво  с две ръце и го вдигна във въздуха.Ухилена и любвеобилна,Пламен така се ошашави,та чак онемя. Laughing Като му дойде говор и картина премина към любовно обяснение със Станкита. tooth tooth

Това много ми хареса.  Joy Joy Joy

Искам много Мариан да спечели  Praynig Надявам се и че като излезе и види Лилката как се натиска с всеки срещнат да не я погледне повече. Не ми се вярва да е толкова закъсал, че да е готов на всичко за единия секс. Все ми се струва, че средите в които се движи има доста по-добър и класен избор.
Някой оспорваше, че тийнейджърите гласуват за палячото Пламен. Ето госта е живо потвърждение. Сама каза колко смс-а била пуснала за него и как още щяла да пуска /майка и като види сметката ще припадне   Mr. Green /
Ако Станка спечели също няма да съм разочарована. Груба, примитивна, селянка, каквато ще да е за мен тя има качества и честно казано не съм очаквала да е друга.

# 3 903
Ееее, ама много тъпо така да излизат и да им казват какво що и да си променят поведението после  Stop Това изобщо биг брадър ли е... за каква изолация говори Кънчев....

# 3 904
  • UK
Жената на Пламен да вдига бързо телефона, че Станка не е решила не го е изплющяла  Laughing
Детето на Лили как смее да не харесва маман, като излязат ще види тя  Naughty
Според мен, излязат ли веднъж, Мариан няма да се сети за Лиана, освен ако не планират видеоклип.

# 3 905
Сега разбирам защо интелектуалното има развитие е толкова високо...Зяпат по цял ден Дисни Ченъл (и аз гледам понякога  Embarassed)
Тези два кичура на Лияна не ви ли напомнят за мустачките върху логото на Бг Мама  Joy

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 18:14 от валия

# 3 906
# 3 907
Има ли някъде живо?

Според мен на младите мъже в къщата не им дадоха голям избор. Женската компания не беше
удачно подбрана. Дори и "мостовете" са влюбени Joy

# 3 908
  • Варна
Къде гледате?

# 3 909

Тези два кичура на Лияна не ви ли напомнят за мустачките върху логото на Бг Мама  Joy

doh rotfImbo rotfImbo rotfImbo

http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/popup.html?i … mp;autostart=true

# 3 910
# 3 911
Aма го спряха май.

# 3 912
  • Ямбол
....
Тези два кичура на Лияна не ви ли напомнят за мустачките върху логото на Бг Мама  Joy
Не, напомнят ми косата на Снейп.

# 3 913
Има ли някъде живо?

Според мен на младите мъже в къщата не им дадоха голям избор. Женската компания не беше
удачно подбрана. Дори и "мостовете" са влюбени
Joy

newsm62 newsm62

Жената на Пламен да вдига бързо телефона, че Станка не е решила не го е изплющяла  Laughing
Детето на Лили как смее да не харесва маман, като излязат ще види тя  Naughty

smile3508   tooth tooth

# 3 914
А на мен ми приличат на мустаците на сом

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт