VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 516
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 75
Златката се чудя как може да се води за толкова секспилна. ищо особено не виждам в нея, освен хирурчигеските намеси  newsm78

Черната Златка е по- запомняща се. Има нещо в нея.

От номинираните май никой не прокрепям.

# 76
Повече от 4000 искат да участват в петия сезон на Survivor само за 2 седмици ....

Сред регистриралите се в първия етап на кастинга за приключенското риалити са още и бивша Мисис България, общински първенец по шах, арменка, която тренира борба, самбо и арменски народни танци, невро-хирург, учител по литература, българо-виатнамец с прякор „Ченко-Откаченко”, както и варненец с фамилията Левски, който иска да участва в състезанието, за да спечели наградата и да я дари на деца в нужда.

Лена напира и за Сървайвър. Simple Smile

# 77
5 страници Златка и нейният НОС аз мисля че и повече пластики има по лицето ..скули?
 newsm78

Определено тази година е абсолютен провал ВипА
щом изобщо не се коментира къщата и ситуации..
А само Мира Баня Пламен коя била перковица и кой ядял по 3 чинии  #Crazy

# 78
  • Ямбол
...
Остави тия неща, коя е сексапилна и коя - изкусителка,  да ги определяме ние, мъжете, ок?
Конските мухи ряпа да ядат.

# 79
На миналогодишния ВБ поне гледахме сладникавото Николче как си стиска пъпките и си викахме, че по-гнусничко няма накъде, но тази година Лианче постави още по-високо летвата, показвайки превръзката си. Joy

# 80
Едва я помня тази Златка - никога с нищо не ме е впечатлила, само по едно време май прочетох някъде, че отворила сватбена агенция, ама явно не и е потръгнало в този бизнес.  Wink    На една от  показаните снимките ми заприлича на другата Райкова  http://senzacia.net/wp-content/uploads/2013/09/Veneta-Raikova-rfwr.jpg от по-ранния и период. Същата ципура, както би се изразила мама Еми.  Laughing

# 81
Абе на мен ми е интересен много Вип Брадър. Simple Smile Отначало не го гледах, викам си какво ще гледам някакъв си Мариан,, за когото чувам за първи път, някакъв си измислен там Пламен, някаква си актриса в друга област Еделвайс, някаква си социоложка, която само съм чувала като име, плюс семейството си, някакъв си политик, от чията област абсолютно нищо не разбирам, някаква си бизнесдама, за чийто бизнес дори нямам представа какъв е, някаква си фолкпевица, която има едва-две хубави песни, друга, този път напълно неизвестна певица, отдавна приключила кариерата си певица, позната с една-единствена, но емблематична песен, един рапър простак, един боксьор, който не изглежда също да е голям интелигент, едно футболистче, чийто спорт не харесвам и следователно не знам нищо за него, освен че е братовчед на Гергана, накрая за десерт шампионката Станка Златева, която уж щеше да е единственото свежо лице. Е, първоначалните ми мисли се оказаха напълно грешни. Simple Smile) Сблъсъкът на характерите, социалният експеримент и този път е интересен. А Мариан и Пламен са забавните, готините хора там, които правят предаването интересно за гледане.

# 82
Мисля, че не е коментирано - какво имаше в кутиите, в които бърка Златка снощи. В едната мисля бяха червеи, а в другите две какво имаше?

# 83

Черната Златка е по- запомняща се. Има нещо в нея.

Определено, нещо като географски познания, нали? Joy

# 84
ето я Златка със стария нос

новият определено и придава по-женствен вид. Че даже и по-младежки. Според мен именно заради пластиките се е била покрила 3 години. Да и зарастнат белезите и да я позабравят хората та после уж да не познаят, че се е преправяла. Ама за неин късмет пък в нета е пълно само със снимки от предишния и вид.
А нейният пич е такъв гьон ... неам думи.... И се молил на Бог всеки ден и преди състезание да победи и Бог му бил помагал. Що ли се съмнявам, че Бог ще помогне на някой да пребие друг за некакви си пари. Имам чувство че ползва Бог като спонсор. Много скучно и смотано момче, хич не ме кефи. Ама като за Златка стаа.

# 85
Мисля, че не е коментирано - какво имаше в кутиите, в които бърка Златка снощи. В едната мисля бяха червеи, а в другите две какво имаше?

Май в първата и втората имаше червеи.

# 86
Абе на мен ми е интересен много Вип Брадър. Simple Smile Отначало не го гледах, викам си какво ще гледам някакъв си Мариан,, за когото чувам за първи път, някакъв си измислен там Пламен, някаква си актриса в друга област Еделвайс, някаква си социоложка, която само съм чувала като име, плюс семейството си, някакъв си политик, от чията област абсолютно нищо не разбирам, някаква си бизнесдама, за чийто бизнес дори нямам представа какъв е, някаква си фолкпевица, която има едва-две хубави песни, друга, този път напълно неизвестна певица, отдавна приключила кариерата си певица, позната с една-единствена, но емблематична песен, един рапър простак, един боксьор, който не изглежда също да е голям интелигент, едно футболистче, чийто спорт не харесвам и следователно не знам нищо за него, освен че е братовчед на Гергана, накрая за десерт шампионката Станка Златева, която уж щеше да е единственото свежо лице. Е, първоначалните ми мисли се оказаха напълно грешни. Simple Smile) Сблъсъкът на характерите, социалният експеримент и този път е интересен. А Мариан и Пламен са забавните, готините хора там, които правят предаването интересно за гледане.
Много е смешно като си спомниш какво си мислел в началото на шоуто и какво се оказва накрая.Примерно в началото Пламен и Мариан  въобще не се харесваха и си мислех, че е защото ревнуват Лияна един от друг  Joy Казвах си добре, че са Станка и Тервел да отсрамват къщата пълна с идиоти, а впоследствие характерите и на двамата ме разочароваха, а да не говорим как се възхищавах от Ваня, че е преживяла толкова много и е успяла да се съхрани като добър човек  #Crazy Да не ви казвам как се обърна мнението ми на 360 оборота  Joy

# 87
  • Варна

В третата ми се стори, че има сурови кокали.

# 88
  • Варна

Май в първата и втората имаше червеи.

Стори ми се, че от третата извади нещо, което приличаше на малко пилешко бутче...абе като сурово месо изглеждаше.

# 89
Записвам се да не ви изпусна. Искам Мишо да си ходи утре.
За анкета може и кой ще е първия спасен от зрителите. Дали ще е Пламен за пореден път? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт