VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 544
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 90
Абе на мен ми е интересен много Вип Брадър. Simple Smile Отначало не го гледах, викам си какво ще гледам някакъв си Мариан,, за когото чувам за първи път, някакъв си измислен там Пламен, някаква си актриса в друга област Еделвайс, някаква си социоложка, която само съм чувала като име, плюс семейството си, някакъв си политик, от чията област абсолютно нищо не разбирам, някаква си бизнесдама, за чийто бизнес дори нямам представа какъв е, някаква си фолкпевица, която има едва-две хубави песни, друга, този път напълно неизвестна певица, отдавна приключила кариерата си певица, позната с една-единствена, но емблематична песен, един рапър простак, един боксьор, който не изглежда също да е голям интелигент, едно футболистче, чийто спорт не харесвам и следователно не знам нищо за него, освен че е братовчед на Гергана, накрая за десерт шампионката Станка Златева, която уж щеше да е единственото свежо лице. Е, първоначалните ми мисли се оказаха напълно грешни. Simple Smile) Сблъсъкът на характерите, социалният експеримент и този път е интересен. А Мариан и Пламен са забавните, готините хора там, които правят предаването интересно за гледане.
Много вярно. newsm10

Ако Ваня и Мишо си бяха тръгнали по-рано, в къщата щеше да е толкова забавно. Нямаше да има такива караници, нямаше да има грозни епитети и обстановката би била доста по-спокойна.
Добре, че Пламен и Мариан са вътре, иначе нямаше да има никакво забавление.

# 91
Мисля, че не е коментирано - какво имаше в кутиите, в които бърка Златка снощи. В едната мисля бяха червеи, а в другите две какво имаше?

В третата ми се стори, че има сурови кокали.

Да, нещо с месо беше.

Абе на мен ми е интересен много Вип Брадър. Simple Smile Отначало не го гледах, викам си какво ще гледам някакъв си Мариан,, за когото чувам за първи път, някакъв си измислен там Пламен, някаква си актриса в друга област Еделвайс, някаква си социоложка, която само съм чувала като име, плюс семейството си, някакъв си политик, от чията област абсолютно нищо не разбирам, някаква си бизнесдама, за чийто бизнес дори нямам представа какъв е, някаква си фолкпевица, която има едва-две хубави песни, друга, този път напълно неизвестна певица, отдавна приключила кариерата си певица, позната с една-единствена, но емблематична песен, един рапър простак, един боксьор, който не изглежда също да е голям интелигент, едно футболистче, чийто спорт не харесвам и следователно не знам нищо за него, освен че е братовчед на Гергана, накрая за десерт шампионката Станка Златева, която уж щеше да е единственото свежо лице. Е, първоначалните ми мисли се оказаха напълно грешни. Simple Smile) Сблъсъкът на характерите, социалният експеримент и този път е интересен. А Мариан и Пламен са забавните, готините хора там, които правят предаването интересно за гледане.
Много е смешно като си спомниш какво си мислел в началото на шоуто и какво се оказва накрая.Примерно в началото Пламен и Мариан  въобще не се харесваха и си мислех, че е защото ревнуват Лияна един от друг  Joy Казвах си добре, че са Станка и Тервел да отсрамват къщата пълна с идиоти, а впоследствие характерите и на двамата ме разочароваха, а да не говорим как се възхищавах от Ваня, че е преживяла толкова много и е успяла да се съхрани като добър човек  #Crazy Да не ви казвам как се обърна мнението ми на 360 оборота  Joy

Аз не знам, че не са се харесвали. Simple Smile) Почнах да гледам ВИП-а от третата седмица някъде.

# 92
Примерно в началото Пламен и Мариан  въобще не се харесваха и си мислех, че е защото ревнуват Лияна един от друг  Joy
То така изглеждаше в началото.  hahaha Даже Мира беше казала нещо от сорта, че двамата ще се изядат за вниманието на Лияна, но Мариан вече я е спечелил. Joy

# 93
Мисля, че не е коментирано - какво имаше в кутиите, в които бърка Златка снощи. В едната мисля бяха червеи, а в другите две какво имаше?

Май в първата и втората имаше червеи.

Стори ми се, че от третата извади нещо, което приличаше на малко пилешко бутче...абе като сурово месо изглеждаше.
Каквото и да беше мисля, че тя предварително се настрои да е нещо ужасяващо, а то реално не беше нищо особено. Голямо превъзнасяне падна, да е изкарат героинята, че видиш ли се е жертвала ... Лигла!  Naughty

# 94
на мен Златка преди ми изглеждаше изключително перверзна мацка с много секси излъчване, сега има едно хубаво и много обикновено лице Simple Smile не впечатлява с нищо...

# 95
uk
на 7 минута е задачата на Златка

# 96
Примерно в началото Пламен и Мариан  въобще не се харесваха и си мислех, че е защото ревнуват Лияна един от друг  Joy
То така изглеждаше в началото.  hahaha Даже Мира беше казала нещо от сорта, че двамата ще се изядат за вниманието на Лияна, но Мариан вече я е спечелил. Joy

Леле, и Пламен ли е бил кандидат за Лияна. :Д

# 97
То така изглеждаше в началото.  hahaha Даже Мира беше казала нещо от сорта, че двамата ще се изядат за вниманието на Лияна, но Мариан вече я е спечелил. Joy
да,да вярно...ама се получи нещо като двама се карат, третият печели, в случая Тервел.Ама тя пък Лилито една печалба  Whistling

# 98
  • Варна
Да не ви казвам как се обърна мнението ми на 360 оборота  Joy

rotfImbo те тва е лафа! Лиана рокс!

# 99
  • Варна

Леле, и Пламен ли е бил кандидат за Лияна. :Д

Аз не помня такова нещо. Поначало Лияна се държеше много дръпнато с него, защото я бяха предупредили на влизане да "внимава с милионера".

# 100
То така изглеждаше в началото.  hahaha Даже Мира беше казала нещо от сорта, че двамата ще се изядат за вниманието на Лияна, но Мариан вече я е спечелил. Joy
да,да вярно...ама се получи нещо като двама се карат, третият печели, в случая Тервел.Ама тя пък Лилито една печалба Whistling

Joy Joy  newsm10

Ако Пламен  все пак бъде спасен утре   Winkкак ли ще го преживее Ваня?! Mr. Green
Имаше такъв момент-когато Пламен и Мариан се конкурираха,те даже и не се харесваха и това се коментираше сред останалите.но Пламен бързо се отказа като видя ,че Лиана дава аванси на Мариан.

# 101
Благодаря. Нашите явно в желанието си да изкопират всичко едно към едно, са пропучнали частта с надписите кое какво е.
Глуво е това да се копира всичко толкова буквално, излиза, че продуцентите нямат никаква креативност, освен ако не ги задължават да го копират, понеже е чужд формат.

# 102
да,да вярно...ама се получи нещо като двама се карат, третият печели, в случая Тервел.Ама тя пък Лилито една печалба  Whistling
Нали?!  Joy Joy

# 103
Аз мисля, че и на Пламен, и на Мариян стратегията е била да се залепят за някоя от жените, защото само те са малко или много  неизвестни за зрителите, а любовните истории и свалки се котират най-добре в реалититата и темата за  мираж ли е сексът в къщата .

# 104
Абе да стиснем зъби и да го изтърпим някак си тоя ВБ и Олстарса след него, пък след това ще зачакаме новия сезон на Къртицата, ако изобщо го има, че първият сезон беше голяма скръб, като почнем с избора Кирче, минем през изпитанията, повечето от които бяха супер идиотски и противни, та завършим с жокерите, по които потрошихме толкова време и сили, а се оказаха пълен глупизъм.

Общи условия

Активация на акаунт