VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 505
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 30
Тоя нос на Русото Злате си стои направо като пришляпен, изобщо не се вписва органично в муцката ̀и.

# 31
  • София

Ама моля ви, дайте и стара снимка за справка - преди/след е правилото...Искам да видя, колко мъжествен е бил стария нос!  Joy

Стария й нос е кофти.За мен този е женствен,защото не е гърбав и е леко вирнат нагоре  newsm03

# 32
# 33
  • София
Кога ще има анкета на тема „За кого бих се омъжила (оженил) от ВИП Брадър ? Да видите тогава, че Ваня ще спечели.  Laughing

# 34
Тук не знам има ли корекции http://vbox7.com/play:61a9fcce54

# 35

Аз няма да мога да участвам значи. Sad

налучквай  Grinning

# 36
  bouquet  За новата тема
Ще ми се утре Пламен да е спасен, а Мишо да си ходи, а на Ваня Червенкова Злобарова Бизнесдамова (гост,поздрави )да и се скрие ехидната усмивка
Златка Райкова преди много ми харесваше, в сравнение с другата Златка, Андреа, Николета беше голяма красавица...но сега...сякаш доста са и резнали носа, хрущялите ли много се личат  newsm78

# 37
старият нос на РЗ си е по ок  newsm78

# 38
Аз много искам да кажа нещо за новия нос на Златка, ама нямам абсолютно никакво отношение, затова просто ще се пльосна в новата тема Simple Smile. А ако някой гледа директното излъчване (ако има такова), все още ли продължава мисията им? Би трябвало да е свършила и вече да е ясно дали е успешна.

# 39
Абе чудно ми е каква е тази мода у нас мометата хем грозновати, хем дават мило и драго още по-грозни да се направят?

# 40
         Искам Мишо и Ирина да си ходят. Толкова обиди и епитети от Мишо ми идват в повече, а Ирина се е взела много на сериозно с тази мисия. Въпреки това продължавам да харесвам музиката й, за разлика от тази на Мишо.

# 41
# 42
Аз много искам да кажа нещо за новия нос на Златка, ама нямам абсолютно никакво отношение, затова просто ще се пльосна в новата тема Simple Smile. А ако някой гледа директното излъчване (ако има такова), все още ли продължава мисията им? Би трябвало да е свършила и вече да е ясно дали е успешна.
до преди малко не беше свършила

едва ли ще ни оставят да разберем това

няма живо

# 43
  • Варна
старият нос на РЗ си е по ок  newsm78
и на мен старият вариант ми харесва повече

# 44
Успех на готиния сладур  Пламен утре дано да бъде спасен.Стискам му палци.
Ще ме се да влезе в вип брадър 2013 като гост Венета Райкова.Тогава на свинюшата Ваня Червенкова бизнездамова сте и се скрие ехидната усмивка от лицето и

Общи условия

Активация на акаунт