VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 471
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 840
Госте има тийн форуми за такива глупости, тука не ми се четат обиди по път и над път.

Разговора със Сталин, Фюрера и тн малко старнен ми се вижда, особено от устата на Лилито  newsm78 Бих искала да го видя, има ли го качен някъде.

# 3 841
Някъде има ли живо в момента ?

И по темата Вип Брадър - аз искам да спечели Станка. Вярвам, че много от вас ще ме оплюят,
но Станка е сред малкото нефалшиви хора. От нея не се очаквал да е Лейди Даяна, не беше.
Много от хората влязоха с един образ, лустросан, млъчаливи и после се издъниха.
Аз не съм имал високи очаквания за Станка и ми хареса. Народен човек.
И препирнята и псувнята и закачката и радостта не са й чужди. А и доста позабвалява къщата !

Много ми е интересно  как ще се гласува  в анкета:
Искате ли дъщеря ви да прилича на  "жената" Станка?/Пример ли е тя за подражание?/
1.ДА
2.НЕ

# 3 842

И по темата Вип Брадър - аз искам да спечели Станка. Вярвам, че много от вас ще ме оплюят,
но Станка е сред малкото нефалшиви хора. От нея не се очаквал да е Лейди Даяна, не беше.
И препирнята и псувнята и закачката и радостта не са й чужди. А и доста позабвалява къщата !

няма, защото цял ден влизат излизат, и само Лили май за 2 м. не разбра, че не трябва да коментира външния свят.
тамън го пуснат, и тя се изцепи нещо по въпроса  ooooh!
е, спряха го  Mr. Green

Станка  newsm10

# 3 843
Що ми се струва че Мис Пиги злъчна злобарска със психическите отклонение свиня Ваня Червенкова  Twisted Evilи селянката със злобния характер и най голямота разочарование в вип брадър 2013 Станка Златева Twisted Evil са лесбийка и си падат една по друга.Със тяхните камъни по техните прости глави.

Абе, gost32, почваш да ставаш прекалено досадно човече. Разбрахме ти мнението, аре вземи вече се скатай.
Ти па понеже си голямата красавица, та Ваня била свиня. Да не збравяме, че в един друг сайт ти има снимката. Да не прекалявам, но си леко по-плащеща. Дебил някъв.
Инямам нужда да ми отговаряш.

gost32, за разлика от теб никога не е нападала по този начин друг потребител - каквото пише се отнася само за тези в къщата - така, че хайде вземи ни спести присъствието си в темата и ти Stop, или се постарай да промениш отношението си към пишещите.  
бтв. Отвсякъде си личи, че Станка ти е фаворит - нямаше нужда да ни уведомяваш.

# 3 844
Госте има тийн форуми за такива глупости, тука не ми се четат обиди по път и над път.

Разговора със Сталин, Фюрера и тн малко старнен ми се вижда, особено от устата на Лилито  newsm78 Бих искала да го видя, има ли го качен някъде.

тя това за Ваня май и го намекна, а после се извъртяха нещата...

интересно би било, ако има запис някъде да се гледа на повтор  newsm78

# 3 845
  • Варна

Това е вярно, не е фалшива и не се преструва. Явно така и се е стекъл живота, разчитала е на себе си и физическата сила, мачкала е за да я уважават.
Силен човек ми изглежда и то не само физически, много упорита. Чувствителна е , но само когато се отнася до нея. Иначе няма проблем да нарече другите - животно, кон, гей, скочубра. Това за нея е в реда на нещата.

# 3 846
 Joy Joy Joy
Ха-ха, Гост32 и в темата на предишния Брадър си беше същия образ:живее си в неговия си свят и има няма ''изпляска'' нещо за някой участник(в повечето случаи си има фаворит и само за него си пее).Нито го интересува,нито прочита дали е актуално,дали се обсъжда,но той си е като ''развален грамофон''.После ако ще 3 страници да го плюят в темата,той ми се струва,че даже не разбира,защото не чете  Joy Аз винаги се смея след негов пост.На мен ми е забавен с неадекватността си Joy
Ето пресен пример:по-нагоре го оплюха,но той си продължи репертоара след него. Joy
Но наистина никога не е обиждал някого лично в темата.Само героите от формата.

# 3 847

Много ми е интересно  как ще се гласува  в анкета:
Искате ли дъщеря ви да прилича на  "жената" Станка?/Пример ли е тя за подражание?/
1.ДА
2.НЕ

Не зная от колко годишна е започнала да тренира, но да приемем, че в общия случай до седем год. би трябвало за възпитанието да са се грижили родителите - значи при нея има сериозни пропуски в това отношение -  вчера я гледах как си беше запушила ушите, докато Мира пееше -  изглеждаше смешно, глупаво и някак трогателно - като на петгодишно дете са и реакциите понякога.  Thinking  Запазила е май точно естествеността на детските години,  а такова поведение в света на възрастните не винаги е приемливо, и ако е само "на телевизора" може да и се радваш  и  да те забавлява такава реакция, но я си представете общуването в реала  с такъв първосигнален човек..? newsm78 Няма да е лесно - никак  Confused

# 3 848
напротив, със открит и честен човек е много по-лесно да се общува, отколкото със  "вежливи маски"

# 3 849
  • Варна
напротив, със открит и честен човек е много по-лесно да се общува, отколкото със  "вежливи маски"

Не и ако те е нарочил.

# 3 850
Цитат от Facebook  

Голям Праз
За мен лично снощният разговор на групичката (особено поведението на Лияна), е в пъти по-фрапиращ с гнусотията си ДОРИ и от онази потресваща беседа, в която се хвалеха един на друг с трепането на животинки. Убиването е повече от шокиращо, но фактът, че всички в групата имаха подобни истории, ме наведе на няколко мисли. За жалост надали са били единствените деца, извършили подобни деяния, особено в група, в която борбата за лидерство се заявява с агресия. Което не ги оневинява ни най-малко, разбира се, но просто внася малко яснота. Виждайки колко са подвластни на груповщината всички около Ваня - заради доброто на човечеството, ми се ще да вярвам, че дори са си измислили част от историите, или са повторили чути такива от друго място, за да блеят в общия хор. Какво можем да очакваме от Станка, в чийто селски дом редовно се умъртвява животно с цел храна - за нея животът на котките, гълъбите и т.н. няма особена стойност. Просто тези истории, колкото и да са шокиращи, са разкази, чиято истинност не можем да проверим. Деянието не е извършено в шоуто. Можем само да гадаем колко извратен трябва да си и що за група трябва да е това, след като трябва да ѝ се харесаш с подобни разкази.

Но Лиянчето отиде няколко нива по-надолу, защото видяхме Джекил и Хайд у нея в рамките на броени часове. Видяхме как се обръща най-подло и с гнусни думи срещу хора, които ѝ бяха най-голяма подкрепа и които единствени съзряха доброто у нея . Цялостната ѝ метаморфоза шокира повече от всеки разказ за жестокостта, защото досега тази черна подмолност, неблагодарност и манипулативност САМО при нея досега бяха маскирани с крехкост, уязвимост, мило поведение и любвеобилност. Мислех, че няма кой да бие по излагация Терлито и Станка, но Лияна определено ги надмина. Заради неочакваното и заради ужасяващия контраст. Тръпки да те побият!

# 3 851

Не и ако те е нарочил.

аз не намирам игнорирането на Мира, от страна на Станка за нарочване  Peace

не и е приятна, не общува, но вода, сол, или каквото там например е помолила Мира, Станка, ако е около нея наблизо подава, предава и т.н.
пази си дистанция от нея, няма лошо.

# 3 852
Що ми се струва че Мис Пиги злъчна злобарска със психическите отклонение свиня Ваня Червенкова  Twisted Evilи селянката със злобния характер и най голямота разочарование в вип брадър 2013 Станка Златева Twisted Evil са лесбийка и си падат една по друга.Със тяхните камъни по техните прости глави.

Абе, gost32, почваш да ставаш прекалено досадно човече. Разбрахме ти мнението, аре вземи вече се скатай.
Ти па понеже си голямата красавица, та Ваня била свиня. Да не збравяме, че в един друг сайт ти има снимката. Да не прекалявам, но си леко по-плащеща. Дебил някъв.
Инямам нужда да ми отговаряш.

gost32, за разлика от теб никога не е нападала по този начин друг потребител - каквото пише се отнася само за тези в къщата - така, че хайде вземи ни спести присъствието си в темата и ти Stop, или се постарай да промениш отношението си към пишещите.  
бтв. Отвсякъде си личи, че Станка ти е фаворит - нямаше нужда да ни уведомяваш.

Banshee  само две неща ще ти кажа- не си си у вас и не си ми класна. Нито ти ще решаваш как да се държа, нито къде да стоя. ако си притежател на бг мама, можеш да ме изгониш. По понеже НЕ си, си спести глупостите. С теб не съм говорил и Айде малко се обери. Явно , че много вече са изнервени тук.
Имах мнение, изразих го. Ако има някой, който да се обръща към мен по повода е gost32

Не знам откъде си личи, че Станка ми е фаворит, като заради такива като теб, имам общо две мнениея, но Да, Станка ми е фаворит. Ако дъщеря ми прилича на нея, изключвам каруцарското псуване, бих се радвал. Страхотно чуство за хумор има, веселяк, спортист, изпълнителен човек. Дотук спирам. Не желая да дразня никого. Но имам мнение- изказвам го.

# 3 853
  • Варна

аз не намирам игнорирането на Мира, от страна на Станка за нарочване  Peace

не и е приятна, не общува, но вода, сол, или каквото там например е помолила Мира, Станка, ако е около нея наблизо подава, предава и т.н.
пази си дистанция от нея, няма лошо.

Не е така. Демонстрира неприязънта си по всякакъв начин, често и повтаря колко и е неприятна, не пропуска да натяква за поличките, а ако дадат мисия свързана с насилие - Мира е мишената.

# 3 854
  • София

Тя ще спечели от далече ни подготвят. Станка не ща да познавам ама хич. Много ужасен човек, много. Селяндур до мозъка на костите, не селянин, селяндур е.

+ 1 И селянин, и селяндур

Общи условия

Активация на акаунт