VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 475
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 870

това че Мира е шугава, а Ирина хилава и злобничка  Joy не е проблем на Станка  Peace

Снощи Станка остави плика с брашното .Ирина го взе и изсипа съдържанието върху й.
Станка я хвана за ръката и после пак тя виновна. Стиснала я силно. Добре де ,ти дърпаш ли се?
Закачаш се ,пък после олеле...
Ирина и мира си противоречаха толкова след веселбата ,че станаха смешни.

В къщата на Станка използвали животните за храна rotfImbo rotfImbo rotfImbo

това последното кой го рече?  rotfImao

# 3 871
От 14:12 мин чуйте пак какво казва Мариан: http://www.dailymotion.com/cool12312#video=x170e9v

Вярват ли му според вас другите от офиса?

# 3 872
Точният цитат е
Цитат
Какво можем да очакваме от Станка, в чийто селски дом редовно се умъртвява животно с цел храна -
- фейсбук

# 3 873
Точният цитат е
Цитат
Какво можем да очакваме от Станка, в чийто селски дом редовно се умъртвява животно с цел храна -
- фейсбук

ooooh!

а какво? по-добре ГМО от магазина?

има много изтрещял народ, ей Tired  Mr. Green

# 3 874
  • UK
Аз искам да разкарат Лиана и може би Мира.
Въобще искам Пламен да остане сам срещу групътъ, както и Мариан сам без патерица (Лиана).
Искам Ваня да откачи в събота, затова нека не излиза  Mr. Green

От всичко  най-много искам да им пускат избрани моменти след като излязат, за да видя 100 % мъж Тервел как ще коментира  Sunglasses

# 3 875
  • Варна

От всичко  най-много искам да им пускат избрани моменти след като излязат, за да видя 100 % мъж Тервел как ще коментира  Sunglasses

Т'ва 100% няма да стане. Евентуално ако гостува в Горещо, може и да го питат.

Днес цял ден няма живо излъчване, да не са ги пуснали да си ходят кой откъде е.. Laughing

# 3 876
Зад всички приказки на Мариан на мен ми се струва, че реално се крие страхът да не му висне на врата сърничката, барабар с детето.
 Наясно е каква пиявица е Лияна, освен това е видно и от самолет, че си търси поредна жертва, в която да се впие като паразит.

и аз така ги виждам нещата. Да бяга далече защото Лиана както си мяука така ще го разори. Че накрая и ще го зареже. Умно момче е, правилно разсъждава, но ми се струва наивничък и може да се поддаде на женски манипулации.

# 3 877

Според мен е доста премерено изказване с цел да задържи зрителския интерес. Дори подозирам, че "признанието " е опит да върне жеста на Лияна, която го спаси от тези елиминации.
Наистина, когато Ваня, направо го натисна да стават двойка с Лили той доста се дърпаше и каза, че една от причините е детето.

Съгласна съм с това. Не е напълно честен Мариан с Лиана и изобщо не вярвам, че си е променил мнението относно това, че не желае връзка с нея, откакто го сподели  Ваня. Играе, а и в момента няма с кой друг да общува - не му е комфортно в нито една  от двете групи - едните го натискат и  другите също и явно затова се е насочил към  нея като  съюзник.

Относно 100% мъж - визуално са много различни, но са еднакво "мъжествени" като характер и отношение към жените с Ивченцето на Мира. 

# 3 878

Мариан се чудеше ,как да замаскира лъжата ,че е влюбен.
Нали след 10 дена ще замине и трябва да има оправдание. Все едно не я е преценил Wink

аз лично не мога да разбера дали наистина е влюбен. Определено съм в чуденка. Изглежда ми прекалено откровен като човек за да инсценира влюбване и то така успешно. Но това че е влюбен пак изобщо не означава, че ще си я вземе за жена, защото както сам каза има дете и е меркантилна. Надявам се се да се подведе по разума, а не по чувствата  си. Тия зодия близнаци имат навика да се влюбват в най-големите отрепки, влюбват се във външен вид, слагат капаците за кусурите, влизат във връзка с тях, отдават се на 100%, ония ги прецакват и после тия си бият главите.  

# 3 879
  • Варна

Мариан се чудеше ,как да замаскира лъжата ,че е влюбен.
Нали след 10 дена ще замине и трябва да има оправдание. Все едно не я е преценил Wink

аз лично не мога да разбера дали наистина е влюбен. Определено съм в чуденка. Изглежда ми прекалено откровен като човек за да инсценира влюбване и то така успешно. Но това че е влюбен пак изобщо не означава, че ще си я вземе за жена, защото както сам каза има дете и е меркантилна. Надявам се се да се подведе по разума, а не по чувствата  си. Тия зодия близнаци имат навика да се влюбват в най-големите отрепки, влюбват се във външен вид, слагат капаците за кусурите, влизат във връзка с тях, отдават се на 100%, ония ги прецакват и после тия си бият главите.  

Ако си спомняш Боби от миналия сезон, каза, че най-лесно в Къщата е да се влюбиш. Но просто това влюбване не е истинско, а изкуствено. Поставени са в изкуствена среда и малко или много съзнанието се изкривява.

# 3 880
  • Ню Йорк
Точният цитат е
Цитат
- фейсбук

ooooh!

Ей, ама вие тук не ядете ли животни? Аз пък си хапвам пържолка с голям кеф, както и печено пиле и кюфтенца, а сега ме убийте с камъни  Mr. Green

# 3 881
Точният цитат е
Цитат
- фейсбук

ooooh!

Ей, ама вие тук не ядете ли животни? Аз пък си хапвам пържолка с голям кеф, както и печено пиле и кюфтенца, а сега ме убийте с камъни  Mr. Green
някои явно не  Laughing

което не им дава право, да обиждат тези, които все пак са месоядни  Mr. Green

а въобще, май проблема е че тя с има домашно месо (което всъщност въобще не е проблем)

Скрит текст:
и аз обичам месце, + с този ориз от темата... ммммммм пръстите си облизахме днес на обяд  Laughing

# 3 882
  • Варна
Трите фенки на Станка не се пънете да оборвате мнение писано във Фейсбук.
Тук коментирахме само убитите котки.

# 3 883
Ми да не ги копират тук, няма да ги коментираме  Mr. Green

# 3 884
  • Варна
Ми да не ги копират тук, няма да ги коментираме  Mr. Green

Ами то вие сте ги копирали.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт