VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 462
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 855
Хексе

преувеличаваш  Laughing особено със силовите нападки към Мирето  Peace

няма такова нещо, това че Мира е шугава, а Ирина хилава и злобничка  Joy не е проблем на Станка  Peace

# 3 856
Лияна наистина много глупаво обсъждаше Мариан с другите , а пък вярно той единствен там я защитава и я успокоява, след всяко нейно мрънкане. Много долно постъпи, но мисля, че поради тъпотата си дори не го осъзнава. После пак ще има да реве и да се обяснява колко невинна била.

# 3 857
  • Варна
Хексе

преувеличаваш  Laughing особено със силовите нападки към Мирето  Peace

няма такова нещо, това че Мира е шугава, а Ирина хилава и злобничка  Joy не е проблем на Станка  Peace

Joy Joy

# 3 858
  • SF
А снощи не можах да чуя добре, но Мариан се притесняваше, че евентуално не би могъл да даде на Лияна стандарта на който била свикнала ли? Ако е така явно Мариан е твърде беден, защото стандарта на Лилито не ми се вижда висок.  Mr. Green

По-скоро, че не може да й даде чувствата, които тя заслужава. Че не могат да са щастливи заедно, защото тя живее тук, а той там. А би искал толкова много неща да сподели с нея.
Притеснява се, че ако започне връзка с нея, тази връзка ще е обречена, заради разстоянията, които ги делят.
Според мен тази дистанция при тях не се измерва само в километри разстояние. Интелектуално са си Окей, но манталитетите им са различни. Лошо няма - добри двойки се получават и от не до там подходящи партньори. Но освен тя да му мърка на рамото и да му се оплаква от това колко недооценена е била и каква са я изкарвали в живота й преди него, той друго едва ли може да чуе от нея. Само в едно съм сигурна - с удоволствие би й пригласял, за да се чувства тя добре и най-сетне оценена.
Абе, да са живи и здрави. Но от него очаквах да вкара повече стил, когато си избира партньорка.

# 3 859
Мариан още в началото каза, че едва ли нещо ще се случи между тях, защото тя има дете. Даже не веднъж го е казвал. Още в самото начало.

# 3 860
  • SF
....аз искам да спечели Станка. Вярвам, че много от вас ще ме оплюят,
но Станка е сред малкото нефалшиви хора.......
Народен човек.
И препирнята и псувнята и закачката и радостта не са й чужди. А и доста позабвалява къщата !

Ето такива хора аз много, много не харесвам. Нищо против тях, но и нищо "за".

# 3 861
  • Варна
А снощи не можах да чуя добре, но Мариан се притесняваше, че евентуално не би могъл да даде на Лияна стандарта на който била свикнала ли? Ако е така явно Мариан е твърде беден, защото стандарта на Лилито не ми се вижда висок.  Mr. Green

По-скоро, че не може да й даде чувствата, които тя заслужава. Че не могат да са щастливи заедно, защото тя живее тук, а той там. А би искал толкова много неща да сподели с нея.
Притеснява се, че ако започне връзка с нея, тази връзка ще е обречена, заради разстоянията, които ги делят.
Според мен тази дистанция при тях не се измерва само в километри разстояние. Интелектуално са си Окей, но манталитетите им са различни. Лошо няма - добри двойки се получават и от не до там подходящи партньори. Но освен тя да му мърка на рамото и да му се оплаква от това колко недооценена е била и каква са я изкарвали в живота й преди него, той друго едва ли може да чуе от нея. Само в едно съм сигурна - с удоволствие би й пригласял, за да се чувства тя добре и най-сетне оценена.
Абе, да са живи и здрави. Но от него очаквах да вкара повече стил, когато си избира партньорка.

Според мен е доста премерено изказване с цел да задържи зрителския интерес. Дори подозирам, че "признанието " е опит да върне жеста на Лияна, която го спаси от тези елиминации.
Наистина, когато Ваня, направо го натисна да стават двойка с Лили той доста се дърпаше и каза, че една от причините е детето.

# 3 862
  • София
Aз също много харесвам Станка.

# 3 863
А снощи не можах да чуя добре, но Мариан се притесняваше, че евентуално не би могъл да даде на Лияна стандарта на който била свикнала ли? Ако е така явно Мариан е твърде беден, защото стандарта на Лилито не ми се вижда висок.  Mr. Green

За пари ставаше въпрос. Започването на бизнес в БГ го било върнало много назад ( не помня точно как се изрази, в детската градина или в началното училище). Лили била свикнала на висок стандарт на живот и той не можел да ѝ го осигури. За разстоянието също спомена, че е имал подобна връзка и е била мъчителна.

За детето също. Майка му повтаряла нещо за чуждите деца. Явно тя е против той да има подобна връзка.

# 3 864
Зад всички приказки на Мариан на мен ми се струва, че реално се крие страхът да не му висне на врата сърничката, барабар с детето.
 Наясно е каква пиявица е Лияна, освен това е видно и от самолет, че си търси поредна жертва, в която да се впие като паразит.

# 3 865
Мариан каза нещо в този смисъл:

Детето е проблем за него, защото той щял да ревнува от него, това му било останало от детството, когато майка му (заради професията си) се грижела и мислела за чуждите деца, един вид не е получавал достатъчно внимание, или нещо от сорта...

# 3 866
  • София
Мариян каза, че няма да може да й осигури висок стандарт на живот, на който тя е свикнала.При Лияна аз не виждам да има висок стандарт на живот - еднолевки са й дрехите и обувките.

# 3 867
Тя цялата си е 50 стотинки  Mr. Green

# 3 868
  • София
Тя цялата си е 50 стотинки  Mr. Green

newsm10  Joy Joy Joy Joy   Така си е.

# 3 869

това че Мира е шугава, а Ирина хилава и злобничка  Joy не е проблем на Станка  Peace

Снощи Станка остави плика с брашното .Ирина го взе и изсипа съдържанието върху й.
Станка я хвана за ръката и после пак тя виновна. Стиснала я силно. Добре де ,ти дърпаш ли се?
Закачаш се ,пък после олеле...
Ирина и мира си противоречаха толкова след веселбата ,че станаха смешни.

В къщата на Станка използвали животните за храна rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мариан се чудеше ,как да замаскира лъжата ,че е влюбен.
Нали след 10 дена ще замине и трябва да има оправдание. Все едно не я е преценил Wink

Общи условия

Активация на акаунт