Отговори
# 255
  • Пловдив
Ами моя повивалник е от обикновените - дунапренен, отгоре с нещо като мушама и отдолу е на дървена основа. Бях доволна от такъв тип, когато повивах Калоян, така че сега си взех пак същия, че онзи сдаде багажа Simple Smile
Ей такъв тип ми е:
http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=583

# 256
Привет  bouquet
Кадроваче казвай ги тия работи за гладенето по-навреме... HugВерно,че дъската е на степени и може да се прави по-ниска  Joyужас...много мие зле мозъка...

Деси аз бях с афтата ,..едва преди два три дни започнах да усещам облекчение...големи мъки с нея..

За повивалника аз взех мек този път.Тези твърдите бързо отесняват..не,че не вършат работа,ама моята кошара има и място за повиване та тъкмо този мекия е по-широк и идеално ми пасна  там  Peace

# 257
аз днес ще ходя да си купувам повивалник и ще си взема такъв   http://www.hippoland.net/bertoni-meka-podlozhka-za-povivane-za-leglo-trend ,защото на кошарата имам място за него,а твърдите не се побират на скрина на кошарата

# 258
Честит Празник на всички,които имат повод за празнуване   bouquet Бъдете живи и здрави и много щастливи

# 259
  • Пловдив
mihova_rossa, голям зор с тази афта. Явно по време на бременността по-трудно ни минават болежките.
Стани, не е лош този повивалник също, но не е ли много мъничък? До каква възраст можеш да го ползваш?

Честит празник и от мен на всички празнуващи

# 260
Здравейте и от мен, днес ММ има имен ден, Ангел се казва, затова минавам само да ви почерпя виртуално и лягам да почивам, после ще ви чета довечера най-вероятно или ако стана по-раничко  Grinning http://www.google.bg/imgres?sa=X&biw=1366&bih=643&tb … ;tx=68&ty=139 това е виртуална почерпка, слагам я така, да не раздразня апетита на някоя бъдеща мама  Laughing Laughing, който иска да си отвори  Grinning. До сега ходихме да купуваме почерпка за колегите му и аз ще имам мои приятелки на гости довечера, че трябва после да глася. Ама сега ще почивам, че днес съм с контракции и болки в кръста и пикочния мехур и ми се зави свят, кръвното ми е ниско нещо, но по-добре от високо  Simple Smile.

# 261

Стани, не е лош този повивалник също, но не е ли много мъничък? До каква възраст можеш да го ползваш?

[/quote]
Ами не е малък,размерите му са колкото и на другите,с разликата че е мек и ми се побира на скрина

# 262
kadrova4kata Честит ти именник!  smile3501  ura  Да ти е жив и здрав,много да се обичате и разбирате ......а ти гледай днес да не се преуморяваш много,да не направиш някоя беля,почивай повечко,а за кръвното си направи една чаша солен айран и след 5мин си ток  Laughing

# 263
  • Пловдив
Кадроваче, честит ти именник! Жив и здрав да ти е! Благодарско за почерпката Simple Smile
Стани, ясно, на снимката ми изглеждаше по-малък и затова съм се заблудила.

# 264
да,като на снимка Simple Smile или по-голямо,или по-малко-никога реално Simple Smile Аз вчера стегнах моя сак за болницата по настояване на ММ,ама на бебчо още не съм,вижда ми се рано още да седят по саковете всички дрешки

# 265
Честито на именниците! Здраве и щастие желая!

Стани, повивалника е супер, нашия си е с кошарата, вече не помня какъв е.  Laughing
Кадроваче, 36 седмица, от днес си в 9ти месец. Честито!  Mr. Green И само 18 дни до секциото. Леле, вълнуващо е. Все по-малко остава и ще гушим бебоци.  Hug

# 266
Здравейте и от мен,
Минавам да се запиша и аз. Сега бях на консултация с ендокринолог получих си схемата за пиене на еутирокс след раждане за да мога да кърмя. Вече съм спокойна.
Пуснах си и последните кръвни изследвания и другия петък съм на преглед при АГ

Кадроваче, честит ти именник хубаво изкарване ви пожелавам. ura

kokona20, дръжте се още малко и се пазете.

Весел празник и на всички останали които имат повод за празнуване днес.

# 267
  • UK
alco Hug Hug Hug Къдроваче честит ти именник bouquet

# 268
  • София
 moresmile cheers честито на всички, които днес празнуват!!!
Да ви се оплача само минавам, че този университет ми взе здравето тази седмица! И някои преподаватели са доста нагли при това! Днес един ми връчи да ксерографирам едно нещо за цялата група и да го преведа, не се предаде и като опитах да му откажа! Само аз съм била знаела руски от колегите ми! Направо  #2gunfire #2gunfire Една мацка пък ме полуизнуди да й взема 2 книги от библиотеката, че имала глоба да плаща, а ужасно й трябвали! Е, да, ама аз не знам докога ще мога да ходя на лекциите. Но тя точно мен молила, другите не й било удобно! Направо не е истина, а КАК така мен й е удобно?! И сега и нея да я мисля ще върне ли книгите, няма ли Banghead! Чувствам се пълен кретен  Cry

# 269
  • UK
Станиславка и аз май към такъв повивалник се ориентирам абе вече и аз се обърках, твърд ли, мек ли newsm78

Вилхелмче, абе ти, не можеш ли и да отказваш, не те ли виждат тези хора Crazy
Уффффффффффффф стегна ми се душата днес, цял ден вкъщи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт