Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 43 196
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Гласувах, водим, както и трябва да е.
Заведохме се, тортата е страхотна, както и снощната, във фейса ще кача снимки по някое време, че тук не мога.
Нямате изчитане, ей!

# 376
  • Талант на 2012,2013 г.
Пия кафе...Е, няма такъв кеф да му се не види...

Креми, извинявай. Blush

Дари на патеричка да ти е живо и здраво детенцето! Мернах го във фейса. Щастлива усмивчица вади... Heart Eyes

Гласувате... Благодаря ви, мили мои.На всички. Имате линка към стиховете ми. Всеки е добре дошъл и там. Hug Heart Eyes

# 377
  • UK
Добро утро Hug
за какво трябва да гласуваме и къде? Пак не съм разбрала аз ... Rolling Eyes

Чакам мама следобеда да ми сготви една мусака  chef а тя, я прави мноооого вкусна и вместо кайма слага месо нарязано на малки парченца Crazy Сега е тръгнала по магазините, ей най-сетне се нави да тръгне да пазари, то голямо дърпане беше ooooh!
Пък аз се  чудя ще имам ли ищах да направя един ябълков сладкиш Mr. Green яде ми се ама хич не ми се върти из кухнята Crazy
Луси да му минава бързо на Петъо  Hug Мари  Hug

Контеска, лек път и безаварийно кацане!
  Hug Praynig чЕСТИТ ПРАЗНИК !!! ДНЕС Е СВЕТА МИНА!   bouquet Hug

Назад не съм ви чела Embarassed и сега се връщам, че нещо не мога да схвана някои неща Crazy

# 378
  • Русе
Най-накрая ви изчетох, че в петък вечер забягваме на село и в понеделник сутрин винаги имам удоволствието да си пия кафето и да наглеждам какви сте ги вършили почивните дни / и най-вече какво сте готвили Laughing/
Не ми се пише кръста пак ме хвана и съм на инжекции, а и днес в Русе  е мрачно и мъгливо. Събота и неделя беше супер топло и слънчево, а аз само пазих леглото и не можах да си поиграя с децата. Добре, поне че те си потичаха на воля. В такива моменти винаги си  мисля колко е важно да си здрав,даже е най-важното. Преди две седмици разправях на една позната, че се чувствам на 25, а сега се чувствам на 50, а съм на 36  ама стига съм мрънкала все ще се оправя, надявам се де.
Приятна и успешна седмица на всички, ше се опъна да гледам някой филм и после пак ще намина да ви видя.  Hug

# 379
Контеса лек полет и успех на новото място ! Hug
Днес няма да се занимавам да готвя.Правя бойкот без готвене и чистене.Вкъщи се започна с лекия ремонт.Очертава се да ми цапат няколко дни кухнята.Времето шак е смотано.Чакам да стане обяд да заведа Емо на градина.
А пилешкото може да стане на пилешка каша.

# 380
И аз гласувах.
Контеса,успех и от мен.Чрд на детенцето на Дарилче на патерица.Аз съм си у дома,на топло и уютно,с чаша чай в ръка и ми е едно хуубаво Heart Eyes

# 381
  • Sofia
Прибрахме се от у-ще и хапнахме пъстърва. Ще готвя фрикасето за вечеря и хляб ще правя.  За следобедна закуска на Гушкан се чудя мляко с грис или с ориз да е.  Thinking
Трябва да забъркам и мед с орехи за детето, ама да видим кога ще е.
Минахме през Лидъла, взехме покривки, щолен, 1кг Нутела (за гофрети или палачинки мммм...), крем за ръце и енергоспестяваща лапма за кухненската мивка.
Аз още не съм приритала за киндъл, все още не ми се е наложил като потребен, обичам книги да държа. Пък и си мисля, че няма много да намирам книгите, които искам, та така.

Креми, душа, добре сме ние и ти да си така!  Hug

marsilena, дано се оправя твоят кръст.
А здравето наистина е най-най-важно!
На мен вчера ми се раздразни окото, нещо ми беше влязло - супер дребна работа, направо нищо, но ме тормозеше, некомфортно ми беше и пак си казвах: "колко добре си бях преди това..."

Гласувах и аз разбира се, без никакво колебание относно избора ми.. Simple Smile

Аха, днес е мрачновато и у наше село и в къщи всякак е много уютно. Simple Smile Аз по принцип си падам домошар, а и ММ също де.
Сега като сложа щерката да спи, за 5мин. забърквам тестото за хляба, оставям го да втасва и сядам с книжката за 30-40мин. на тишина и спокойствие + кафе и Милка с цели лешници (по чая не си падам, трудно го пия и когато е нужно дори).  Heart Eyes

Желая ви хубав следобед и уюта да е в душата ви, независимо къде се намирате!  Hug

# 382
Здравейте  Hug
До сега правих един елек , ужас изморих се  Simple Smile нямам търпение да изсъхне да видя какво се е получило  Simple Smile
Днес няма май да готвя след половин час трябва на тръгвам на курс ( добре , че този месец свършва )
Имам питане към момичетата от Пловдив има ли хубав и не много скъп хотел близо до Мол Галерия ?
Отивам да гласувам  Simple Smile

# 383
  • Fort Worth, TX
Пия кафе...Е, няма такъв кеф да му се не види...

Креми, извинявай. Blush

Дари на патеричка да ти е живо и здраво детенцето! Мернах го във фейса. Щастлива усмивчица вади... Heart Eyes

Гласувате... Благодаря ви, мили мои.На всички. Имате линка към стиховете ми. Всеки е добре дошъл и там. Hug Heart Eyes
Извинена си само щото си купик инката Simple Smile Simple Smile
Аз сега се връщам от лл само каТо прочете стновището и директно заяви операция.Даде ми направлени за гастро да видим и той какво ще каже.Прати ме при някаква докторка от Софиямед,Аз записах час и за Токуда, но чак другия месец.Ако имате добри гастро съм отвеорена за предложения.Сега седя и си мисля дали пък да не се оперирам в Пловдив.Иначе подпалих каминката и после ще пекна едни бутчета с пюренце:-)

# 384
  • Sofia
Иначе подпалих каминката и после ще пекна едни бутчета
На каминката сякаш.  Laughing

# 385
  • Fort Worth, TX
Тц, на фурната.Ти каква покривка си взе?Дано до утре да има:-)

# 386
Сега като сложа щерката да спи, за 5мин. забърквам тестото за хляба, оставям го да втасва и сядам с книжката за 30-40мин. на тишина и спокойствие + кафе и Милка с цели лешници (по чая не си падам, трудно го пия и когато е нужно дори).  Heart Eyes
Еххх, че гот.  Heart Eyes
Кафенце, шоколадче - все любими мои глезотийки.
Обаче напоследък д-то ми се позакръгли, и затова леко се възпирам на моменти. Grinning

Кой творец ви впечатли през настоящата година?  (Гласуването приключва: Ср., 13 Ноем. 2013, 00:06)
Мари    - 74 (50%)
Роца    - 4 (2.7%)
Елинор777    - 15 (10.1%)
Geia    - 28 (18.9%)
Rois    - 7 (4.7%)
Mery_poppins1    - 4 (2.7%)
Angelina.bgk    - 16 (10.8%)

Водим! newsm44 newsm44 newsm44

# 387
  • Sofia
Ами имам коледна червена покривка и бяла обикновена, та при това положение нямаше подходящи тишлайфери за червената и взех за бялата златистите звездички и ей тази:

♥Mam4e♥, да не мислиш, че аз всеки ден си сядам с МилкаНА, тц, от време на време. Simple Smile То сигур' и затова не се оплаквам от трътката и кг изобщо (170 на 53см, макар че тия 3 на 50те не са мои, още си ги влача от последната бременност, ама не ме тормозят де).   Laughing

# 388
  • София
Ама добър вечер, красотници!  Hug
Цял ден се мотах и търсих , какво съм пускала на Валенцето като рецепта за чийзкейк. Обърнах си всички публикации на опаки, много се бях ядосала, че така се е получило при нея. На 1-ви август съм пуснала рецепти за лимонов, ягодов и черешов чийзкейк и всичките са с бисквити от 200-250 г.  Къде ли ми е грешката, не зная. Вале, цените са около 2.00 лв на брашното.
На Хортензийка и Людачка им пускам относно италианския магазин. ул. "Костенски водопад" 45.  Преди този квартал се казваше Емил Марков, а сега е Гоце Делчев.  Мога да ви кажа и кое е много вкусно от шунките.  Може за разгледате и това :
www.pugliabg.com
Мари, ще ти пусна ЛС.
Креми, имам предложение за доктор-гастро, ако имаш интерес ми се обади на ЛС. Ще ти дам информация всякаква. Става въпрос за ВМА.

# 389
Ха добър вечер!
Дарилче, честит ти рожденник на патерици. Да ти е живо и здраво слънчицето, да е много щастлив и усмихнат и да дава много поводи за гордост на мама!  kiss kiss kiss
Креми, пожелавам ти бързо и безболезнено преодоляване на здравословния проблем. А за камината завид-завид  Embarassed И аз искам  Crazy
Надин, големи красоти създаваш  Heart Eyes Възхищавам ти се  Heart Eyes
Марселина дано скоро те отпусне... И аз имам проблеми с кръста и хич не е розово положението  Rolling Eyes Ама ще се оправим, нали?  Hug
Кокнче, гуш!
Марчева, големи вкусотии твориш. Май ти ще ме научиш да меся тесто... До сега никога не ми се е получавало...
Люска, така бдиш над децата си... Все си мисля, че си от най-добрите, съвестни и отговорни родители, които познавам. Дано има повече хора като теб... Бързо оздравяване на Петьо.
Смърфи, кога ще ти видим картичките?
Контеска, чакам новини от Канадско! Дано пътуването да е минало добре.
Хортензия какво сготви?
МарИ  Hug
Славче, като намериш самогладеща дъска драсни два реда  Laughing Мразя да гладя и това е  Crossing Arms
Момичета, благодаря за честитките за първото зъбче на малчо. Утре ще имам нужда от стиснати палци. Много се моля всичко да е наред. Ако мине добре ще споделя след обяд  Praynig Дано, дано, дано! На всички, които не успях да спомена много цун и гуш.
Според мен нашата тема е номер едно. Няма агресия, няма простотия, няма преувеличаване и префърцунени муцуни. Дано винаги да сме така сплотени!

Общи условия

Активация на акаунт