Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 532
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Вместо крема сирене не става ли извара, разбита с масло?

# 556
  • София
Вместо крема сирене не става ли извара, разбита с масло?
Не съм ползвала извара, а и колко масло да се  прибави.  newsm78  Нека Морена да каже, може и да е работи с нея.
Гушан, е красавица! Мекичка душа.
Лека ви!

# 557
Еййй, слаба ракия сте! Уж празник, ще празнуваме, ще си пийваме, а вече сте по леглата!  Joy Joy Joy

Днес отлагам крем супата от тиква, това чудо не мога да го нарежа. И тъй като онзи ден почти си отнесох пръста с едно макетно ножче, сега ще чакам мм да ми я нареже и обели, утре ще я готвя. За тази вечер реших - сандвичи с кашкавал и шунка, прещипани на тостера, чайче, маслинки, мариновани караставички, една такава леко зимна вечеря, нищо ще днес печеше слънце. ММ й казва родопска вечеря, защо така не знам. То и той не знае, ама карай.... hahaha

Така, значи аз пак ви казвам наздраве, при нас е точно ракиено време, хаха.  hahaha Wine Glass
Вие като не искате, аз ще си пийвам и за вас, така де!  Laughing

# 558
Смърфи, ние сме я подкарали от ранна утрин и вече сдадохме багажа.
Вече мога да си лягам спокойно. Като видя че си се включила от другия край на света, знам че е време аз да поемам към леглото.
Все се каня да те питам каква е часовата разлика м/у нас и теб.

# 559
Все се каня да те питам каква е часовата разлика м/у нас и теб.

Зимата е 7 часа, лятото е 8 часа! Ние сме назад.

# 560
  • София
Добро утро, момичета!

# 561
  • в сърцата на децата <3
Добро утро и от мен!   bouquet
Честит рожден ден на темичката ни, да `илядим дет са вика Simple Smile

Кака Дака, момичетата вече са ти казали (а и аз хич не съм за пример, че да давам съвети) - най-добре вземи решението на трезва глава, поговорете и тогава реши. И да те успокоя, че каквото и да решиш няма да си сигурна дали си взела правилното решение. Това само времето ще го покаже.

Имам въпрос към пловдивчанки - спомням си, че на Пещерско шосе след кръстовището с Копривщица (по посока Смирненски) в лявата част на пътя имаше магазин за матраци. Всеки божи месец като ходех на консултации в Селена минавах покрай него, но сега не мога да го открия с гуугъл стрийт, а не помня как се казваше магазина. Помня, че беше на ъгъла на една кооперация и имаше наредени отпред матраци. И винаги имаше хора... Та ако някой може да ми даде име и/или адрес на магазина ще съм много благодарна! Пък ако има и отзиви ще е направо чудесно... Иначе приемам съвети всякакви за купуване на евтин матрак. Знам, че няма да изкара много, но в момента няма как да отделим пари за хубав. Догодина може и да го сменим и без това на село спалнята има нужда от нов матрак, та може този, който вземем сега да го "командироваме" там, а да си вземем хубав. Но в момента трябва да купуваме и гуми за колата, и кухненските шкафове, и аспиратор, и хладилник, и гардероб... ииииииии още сто милиона глупости, а скоро ще останем само с мъжовата заплата (че моите пари точно ще покриват вноската за апартамента), което ще рече, че на месец ще инвестираме в обзавеждане маааааксимум 500 лева. Оф, пак се отплеснах  Mr. Green

Не на последно място - Марѝ, ЧЕСТИТО!!!! Както ти казах и във фейсбук - ти го заслужаваш! Пожелавам ти лека ръка, бързо перо и бляскави успехи. Нека бъдещето ти носи само позитивни емоции, защото ти го заслужаваш!!!

# 562
  • Русе
Добро утро момичета. Мнооого сте писали тая седмица, а аз не бях на компа, сега се връщам да ви изчета докато малката спи и да изпия едно кафе с вас. После обещавам да се включа пак Heart Eyes

# 563
Добро утро . Пак  сте писали, писали ....нямате изчитане .
Лус, мерси за кафето, аз сега пия кафе, правя закуска на децата искаха овесена каша с плодове.
После сядам пак да работя, оф взе да ми омръзва ....не мога си усетя майчинството от тея фирми . Tired
Зъболекаря не ми се обади вчера, та днес ще му звъня да питам кога да ходя утре да ми слагат моста. Не е кой знае ква фрапираща сума 520 лв, аз очаквах от 1000 нагоре да ми каже.
Show_angel -не мога ти помогна, кв. Смирненски   ми е много замотан квартал.
Иначе сега има матраци  в Метро   намалени на Тед. За спалня  май беше 150/ 200 5 см вис.  120-140 лв няква такава цена беше .
ММ  искаше да взимаме, за спалнята, но за мен няма смисъл, защото след 1-2 год. ще правим детска стая и просто не си заслужава, защото ще хвърлям цялата спалня. Ние ще спим на дивана.
Иначе матраци мисля, че бяха тед, има на 6 септември 242  срещу Бриколажа.
но не знам  може и да ти е далече . ти от кой квартал си на Плд

# 564
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Hug Пак до късно спах. Не знам какво става с мене. Така отдавна не съм спала. Да не кажа от години.. Rolling Eyes
Сега ще си направя едно кафе и ще се фейна из форума. После..после ще видим. Mr. Green

Ангелче, благодаря ти и тук. Hug   bouquetРадвам се да те виждам в темичката. Пиши по някой ред... Hug

# 565
  • UK
Добро утро Hug

чакам мама да дойде ще чисти и изближе детската стая Blush а утре, ММ ще сглоби гардеробчето (поръчах го онлайн от магазин Пакостник), а вчера го получихме със Спиди Crazy

ММ ме извести, че с негов колега обмисляли някакво предложение за работа във Виетнам, контракта бил за 1 година, викам от Европа във Виетнам, аз ко ша прая там Shocked сама с две деца, а той по цял ден на работа ooooh!

# 566
  • Sofia
Добро утро!
Преди малко седнах с кафенцето да ви видя, мерсаж Люси!  Grinning
Гушкан малко подмсърча, та сме си в къщи и си поспахме.

Тц и аз не съм ползвала извара.
По принцип не обичам да замествам продуктите, нали точно заради тях съм харесала рецептата.
В чийзкейка особенно сиренето е основна съставка. Изварата пък, да не говорим за вкус, структурата и е зърниста. От крема сиренето ползвам обичайно Буко.  
Хортензия, ако искаш, кажи какъв е повода да искаш да ползваш извара, бих могла да съм ти по-полезна. Simple Smile

Мари, навкасваш сега. Simple Smile
Коконче, голЕма дилема ти се очертава, не ми се мисли... успокоих ли те?  Mr. Green

# 567
  • в сърцата на децата <3
Валерия, в квартал Южен (по-известен като Кючука  Mr. Green ) Матраци Тед ги знам, тяхната шефка е собственичката на сградата, в която си взехме апартамента. Ама техните евтини са много смотани, а хубавите са си цифра. Ще проверя в метро, той ММ си беше навил на пръста, че иска голяма спалня и сега ни трябва матрак 164/190. Да го питам ще се гоним ли по това легло или ще спим... Ама както и да е - спалнята е факт (почти) - сглобяваме я от снощи, но малката не ни оставя много-много да се занимаваме с друго, освен с нея  hahaha Пишеш, че вие ще спите на дивана... Да ти кажа от три години спя на дивана. Вече искам нормално легло. Повече от всичко! Писнало ми е да ме боли гърба от тоя диван. Мисля, че ще разцелувам спалнята като легна на нея  Crazy

За изварата моето мнение е, че българското "крема сирене" си е чиста извара, само че разбита, за да се постигне що-годе "крема" вид. Пробвала съм с купешка извара да я разбия в робота с приставката за тесто - същата работа като "крема сиренето" в онези станиолените опаковки. Тя и на цена горе-долу толкова го докарва.

Коконче, не бери дертове от сега, като дойде времето ще го мислиш  Hug

# 568
Здравейте.Исках да благодаря на всички за съветите и да се извиня,че ви натоварвам с моите глупости.Нощес малката ми разказа играта през 1 час се буди и темп 38.6 побърках се,одеве я заведохме на доктор и той изписа разни сиропи,зачервено гърло,иначе си е весела.Сега и правя пилешка супа и така,после ще намина пак

# 569
Swol_angel, мале и  Кичука ми е дива индия .Не мога се оправя в този кв.  само до  Нап мога да ида . Mr. GreenАз съм  Тракийка, а иначе мъжа ми работи в кметството в Южен.
В метро  матраците са на ТЕД . Ние сега спим на спалня, ама като пораснат децата ,ще трябва детска стая . Хола ми е огромен 35 кв. Иначе може да преградим  с една стена хола и да направи още една стая, но всичко е до финанси .
Кака Дака, има гаден вирус и ние го минахме, чакам с нетърпение другата седмица , че да ходи на градина големия, иначе полудях да ми  крещят с малкото диване .
Дано намерите матрак, и аз им глдема фрапиращите суми на матраците, ама май  него на по-късен етап ще остане .

Общи условия

Активация на акаунт