Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 519
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Марче, голямо пране им хвърляш на тия пердета.  Обаче за сефте чувам за зимни и летни пердета, сподели разликата, моля!   Grinning

Ние потегляме на обиколка - Фантастико и Лидл, в едното за едно, в другото за друго...

# 586
Добър вечер!
Най-накрая се добрах до компа и изчетох всичко, което сте написали докато ме нямаше. Тези дни падна голямо тичане... В понеделник ходихме с ММ и детето да оправяме едни дЮкЮменьти. Голяма лудница. Във вторник той започна нова работа, затова исках и стиснати палчета. В сряда ходихме при един чичкУ - доФтУр - прУфесУр, който му видя ръката и крака. Оказа се, че и на крака има пукната кост. Но не му сложи нищо. Каза да не се товари и да носи удобни обувки. На ръката му смени гипса с една друга щуротия дето не знам как се казва на български  newsm78 Пластмаса, която се нагрява, приляга идеално на формата на ръката. Като гипс но тънко. И пак намотано с бинт отгоре. ГолЕмо обяснение дръпнАф  Laughing  След две седмици ще го свалят. После пихме кафета, разхождахме се, хапнахме в едно заведенийце... Фоткахме се... В столицата има една старовремска крепост, която все се канехме да посетим и все отлагахме. Е, дойде и и на нея времето. Имаме доста снимки, ако някой иска ще показвам! В четвъртък - несвъртък аз пак тичах по разни гишета за други документи. Днес купувах билети за Атина. Имаме час в БГ посолство за издаване на паспорт на малкия (в сряда нааааай-накрая му получих БГ акт за раждане  bowuu ). Ще бъдем столичани за един ден. Колата трябва да се кара на сервиз, ама то с нашето днеска-утре  ooooh! кой знае кога ще е... В края на месеца ни изтича и Гражданската, после идват едни данъци, едни прегледи, едни чудеса... Куп пари егати... Като всички. Друго какво а се поФаля... Малчо е леко крив покрай зъбконикненето, но за щастие до момента не е вдигал Т. Само мрънка от време на време, но се преживява. А и както вече споменах, Марчето да е жива и здрава   bouquet че ме светна за Мундисала. Сега малкия докато го види и си отваря устата, знае милото, че ще му помогне...
Честит рожден ден на най-прекрасната тема в Интернет пространството! Мили момичета, дай Боже още сто години да сме все така сплотени, близки, да сме здрави и да си помагаме. Нека тази тема запази добрия си тон завинаги. Обичам ви всичките!
Марѝ - честита победа. Заслужаваш я не на сто, а на хиляда процента. Продължавай да пишеш и да ни радваш. Гордея се много с теб и съм щастлива, че те познавам, дори и само виртуално. Бог да е винаги с теб и с близките ти!
Ангелчеее ! Най-после се включи! Знаеш ли колко си мислех за теб... Радвам се, че отново си сред нас! А това с "шопланд" и "майнатаун" направо ме разби  hahaha А на Варна как ли и е партизанското име? Аверсити?  hahaha
Кака Дака аз също само едно ще ти кажа. Каквото и решение да вземеш, нека да е на спокойна и трезва глава. Дано да вземеш правилното. Прегръщам те силно и знай, че винаги имаш и моята подкрепа без значение какво става!  Hug
Морена, в сайта ти има невероятни вкусотии. Възхищавам ти се! А Гушкан... Е няма такава сладуреста принцеска! Ако сина ми не беше толкова малък и аз щях да се курдисам за свеки  afwitch   Mr. Green
Валерия, честита ти предоббивка. Със здраве да си я ползваш дълги години! Да сдаде багажа само ако на нейно място дойде прислужница  Mr. Green А ти да си ей така  pletka mobilephone  kaffeetrmker_2
Коконче, Вио радвам се че сте добре и петте  Hug Дано всичко да е наред до финала. Стискам палци, зъби, нокти, всичко дето може да се стиска!  Praynig
Смърфи, картичките ти много ми харесват. Продължавай да твориш! И бързо да ти минава грипа... Все ще ти казвам  Embarassed Гледам ти снимките във ФБ дето си без грим... Момиче, имаш убийствено излъчване! Невероятна си!   bouquet
Люска, как са децата?
За цигарки и зодийки сте говорили видях... Аз пуша един пакет цигари два дни. И нямам намерение да ги отказвам поне за сега. Водолей съм. Февруарски. ММ е Близнаци, а малчо Теленце.
УляФ са да пиша. Дали изобщо някой ще ми изчете поста до край  hahaha Питам аз и отговор не искам  hahaha Така казваше една моя стара даскалица...
Ако съм пропуснала някой моля най-учтиво да бъда извинена. Изморена съм много, спи ми се две не виждам. Ама и ме мързи да стана от бюрото и да си легна в спалнята  Embarassed Тя мойта не е лесна...  hahaha Хайде чао за сега и до скив! Целувки!

# 587
 newsm44 Смогнах да ви изчета. Mr. Green
Като съм на линия няма никой и в момента,в който изчезна и изписвате страници. Laughing
Болните да оздравяват!
S.K. и се радвам,че добре се развива всичко с мъжа ти и бързо да заздравява.От много задачи-как смогваш? newsm78
Смърфиетка пийни едно червено винце с черен пипер и готово. Wink
Kremi Kremi fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover пази диета и дано скоро да не се обажда!
marchеva14 почини малко с тия задачи  -много на веднъж. Wink
Аз днес направих картофена салата и кебапчета.Цял ден валеше,духаше вятър и беше доста студено.Та малко на мързел го отдадох.Довърших за подарък едни ръкавички.Ще гледам сега Биг Брадър.
Приятна вечер за сега! Hug  bouquet

# 588
С.К. - направо се изчервих...  Blush много ти благодаря.  bouquet Аз грим не използвам от студентските ми години, развих някаква алергия, особено към червило. Само за официални поводи се гримирам и то съвсем леко. Ама ако ти покажа ученическите ми снимки, леле мале, изглеждам по-възрастна от сега, ама такава беше модата тогава. Wink При теб много хубави поводи се събраха, крайно време беше след гадната серия - и паспорт, и нова работа на тм, супер!  Peace

Писенцето - аз ще си пийна винце, ама вечерта, че тук е още обедно време.  Peace Кажи как правиш кебапчета, хапват ми се, а знам, че не са като кюфтетата. Аз на кЮфтаците съм царица!  Laughing

Иначе имам 10-на картички, не коледни, много ми се иска да ви ги покажа, ама пусто този фотоапарат много сложен. Накрая ще ги наснимам с телефона и каквото такова! Ама коледните са тайна още, тях след нова година!  Wink

# 589
  • София
Марче, голямо пране им хвърляш на тия пердета.  Обаче за сефте чувам за зимни и летни пердета, сподели разликата, моля!   Grinning

Ние потегляме на обиколка - Фантастико и Лидл, в едното за едно, в другото за друго...

А, все са с дупки. Летните са с по-малки дупки, а зимните с по-големи.  Първите са по-светли в цвят шампанско, памук, а зимните са нещо бежово-кафявата гама, ама са много красиви, пак памук. Не зная защо ги сменям, но така съм свикнала още от мама.
Какво купи, веднага отчет да се даде.  Simple Smile
S.K., много хубав пост си пуснала. Един такъв жизнен, приятен и ти благодаря, че ме споменаваш относно Мундисалчето. Дано да върши работа.  Hug Водолей  казваш че си, февруарски при това... добре е. Ще празнуваме заедно.  Heart Eyes
pisenxeto, трябва да се шава, защото  едни мисли лоши започват да ми минат през главата, ако мързелувам.  Винаги  си създавам работа да се замотавам.  Mr. Green
Ама къде сте красотнички, си питам аз  ... newsm78

# 590
Смърфиеткапека ги,готови ги купувам и  cook  Mr. Green
Само картофките са домашни ,та стават хубави и лютеничка пак домашна за гарнитура и воала. smile3503

# 591
  • Sofia
Аааа, ей ме, прибрахме сЪ преди малко. Simple Smile
Марче, отчитам се. 
От Фантастикото взехме тел. джолан, предпочитам пред другите части, та взех за две готвения. Риба взехме - хоки и тилапия. Олио тяхно за 1.80лв/1л, кашкавал, маслини Каламата и голяма Милка (300г) с цели лешници за мен.  Grinning
В Лидл отидохме заради пижамите, за мен и взех последната. Добре, че беше останала S, а не L или по голяма, много ми харесва и съм доволна. Взехме райски ябълки за Гушкан, тя им е фен, аз съм доволна, защото са витаминозни бомби. Simple Smile
Взехме и любимия ни сладолед - Noblissima / Walnut и Bourbon Vanilla.  Heart Eyes

S.K., мнооого мило, благодаря и за блога и за Гушкан! Hug
На мен ще ми трябва време да ви схвана кой кой е във ФБ и да ви разгледам.
Аз те изчетох до последната точка с голям кеф, забавно ми беше, а и както казвах - обичам да чета дълги постове. Simple Smile  Много работа се свършили, как смогваш наистина?

Пък и казах още в първия си пост в темата, че ми харесва тя, но сега искам да кажа и, че харесвам изказа на почти всички, та кеф ми е да ви чета.  Hug

pisenxeto, как ти завидях за домашната лютеничка...   Crazy
Смърфи, давай кюфтетата де.  Grinning

Рекох си да ви дам моята картофена салата, като стана дума: Simple Smile
Скрит текст:
Варя картофите на кубчета с малко олио и сол, да не се разваряват. После ги обърквам със зелен лук, праз иличервен лук (според сезона), подправям с оцет, сол и олио (в този ред).

# 592
Ами мога да почерпя с лютеничка само от снимка.Аз към картофките добавям и лютеничка и става .....
Скрит текст:
  Wink Laughing

# 593
  • София
Ей сега ще дойда, дайте ми малко време. Simple Smile

# 594
И аз така.

# 595
  • Sofia
О, мерси, pisenxetoGrinning

Ааа, времето е кът/дефицит демек. Кажете къде го раздават и аз да идвам. Mr. Green  Laughing

# 596
  • Fort Worth, TX
Морена и на мен с ореховите ядки ми е любим.мога да изям цял фризер.И аз днес бях във Фантастико във Сг.

# 597
  • Sofia
Ух, Креми, говори ми... и на мен с орехите ми е любим, на ММ - ванилията.  Simple Smile

# 598
Ау, домашна лютеница о - бо - жа - вам!!! По едно време всичките ми приятелки се бяха засилили да ми носят, обаче свърши. Ще взема пак да им кажа че ми се е дояла, че да ми дадат някой друг буркан  Whistling

# 599
  • София
Те, тук съм прекрасни !
Морена, да ти кажа , аз в Лидл не ходя за пазар. Нещо не го харесвам, не ми допада. Виж, Билла я харесвам и като влезна се забравям. Определено има добър пазар. Фантастико...ами горе-долу. Месо взимам от една месарница на ул "Асен и...коя беше не си спомням. Там си правя и каймата, защото готова никога не купувам. Направо си се зареждам и бам, във фризера. Сега извадих кайма за утре. Ще имам две гостенчета, фръц.  На М  внуците ще дойдат. Сладурчета!  Ще ми обърнат къщата на опаки, ама ще ги изтърпя, нали съм добра.  Mr. Green Аз внуци нямам, рано ми е, рано, фръц, та фръц.  Пратих М до магазина /Пикадили/  да пазарува да съм заредена с всичко. Първо сутринта ще ги заведе до един манастир, а после ще ги върне при мен, а аз трябва да съм готова с всичко. Всичко по конец!!
Шоколад обичам много, но тъй като съм се окръглила го спирам. Винаги имам в хладилника, но.. НЕ!! Категорично! Трябва да мина на райски ябълки, дето ги споменаваш. Никога не съм опитвала, винаги ги подминавам
И лютеница домашна обичам, Писенцето да метне една насам, ам...+ кебапчета. Laughing
Нашето момиче, Контеска я няма. Що така??
Людка и нея липсата я хвана, Мари зная къде е.
Креми, добре е това решение. Аз съм ЗА. Операция може винаги да се направи, но обратното след нея не може. Имай търпение, ще се оправиш и ще забравиш за болката. С най-добри чувства го казвам!
Отивам да се "вихря" из форумЪ.
Ай, доскоро!

Общи условия

Активация на акаунт