Ние потегляме на обиколка - Фантастико и Лидл, в едното за едно, в другото за друго...
Пластмаса, която се нагрява, приляга идеално на формата на ръката. Като гипс но тънко. И пак намотано с бинт отгоре. ГолЕмо обяснение дръпнАф
). Ще бъдем столичани за един ден. Колата трябва да се кара на сервиз, ама то с нашето днеска-утре
кой знае кога ще е... В края на месеца ни изтича и Гражданската, после идват едни данъци, едни прегледи, едни чудеса... Куп пари егати... Като всички. Друго какво а се поФаля... Малчо е леко крив покрай зъбконикненето, но за щастие до момента не е вдигал Т. Само мрънка от време на време, но се преживява. А и както вече споменах, Марчето да е жива и здрава
че ме светна за Мундисала. Сега малкия докато го види и си отваря устата, знае милото, че ще му помогне...
А на Варна как ли и е партизанското име? Аверсити? 

Дано всичко да е наред до финала. Стискам палци, зъби, нокти, всичко дето може да се стиска! 

Питам аз и отговор не искам
Така казваше една моя стара даскалица...
Хайде чао за сега и до скив! Целувки!
Смогнах да ви изчета. 

пази диета и дано скоро да не се обажда!
много ти благодаря.
Аз грим не използвам от студентските ми години, развих някаква алергия, особено към червило. Само за официални поводи се гримирам и то съвсем леко. Ама ако ти покажа ученическите ми снимки, леле мале, изглеждам по-възрастна от сега, ама такава беше модата тогава.
При теб много хубави поводи се събраха, крайно време беше след гадната серия - и паспорт, и нова работа на тм, супер! 
Кажи как правиш кебапчета, хапват ми се, а знам, че не са като кюфтетата. Аз на кЮфтаците съм царица!

Водолей казваш че си, февруарски при това... добре е. Ще празнуваме заедно. 

Много работа се свършили, как смогваш наистина?