Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 518
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Талант на 2012,2013 г.
Опааа...интересно ми стана.  Марче, ти отде знаеш къде съм?

Детето ми се разболява...тъъъъъът..., а утре е нощна...тъъъът...на студът..тъъъъът...

Иначе съм тука. мотая се напред-назад.

Месо си купувам и аз от една месарница тук близо до нас. И аз съм заредила фризера, че така ми е по-удобно. Не ми се тича в последния момент.

# 601
  • София
Опааа...интересно ми стана.  Марче, ти отде знаеш къде съм?
...........
Извинявай, мислих че пътуваш. Не си се обаждала цял ден, та затова.

# 602
  • Талант на 2012,2013 г.
Няма проблем. Тази седмица няма да пътуваме, защото сина влиза в смените и е на работа, а има и допълнителни... Rolling Eyes

# 603
Цял ден ви чета от телефона и не мога да се включа, хич не мога да пиша от там, една дума 2 часа я пиша.
Днес чистих големия фризер, раклата, че се бяха счупили щипките дето държат решетката отзад и трябваше спешно да се прави. Мразя да не съм планувала нещо и да ми се тупне така от нищото.
S.K. радвам се че пишеш по много, обичам да ви чета всичките.
Марчева Контеса вече е при милото си в Реджина и сигурно още се оправят та няма време за нас. Само във ФБ се вясва за малко.
pisenxeto паля колата и тръгвам веднага ако имаш още от тази лютеничка. Без това обичам Асеновград, а скоро не сме ходили там.
Мари ти ли питаше за пердета. Преди 4 години търсих за тази квартира където съм сега. Обиколих много магазини и накрая ги взех от Екзарх Йосиф. В частта м/у Мария Луиза и пазара Кирков има доста магазини (има и базарчета), а имаше магазини и както свива трамвая посока към колоните. Не си спомням по Пиротска дали имаше такива магазини. Но на Екзарх Йосиф имаше магазини и за много скъпи и за много евтини пердета и в повечето магазини предлагат и ушиването им.
Дано да му се размине на сина ти и да не се разболее. Нека да пие нещо още сега и дано да го прескочи.
Смърфи благодаря, все се чудех защо нощно време само ти се появяваш във форума.
А, щях да забравя- Марчева нощес те сънувах, уж празнувахме рождения ти ден, ама то един празник беше, само двете и не можахме да се наговорим цяла нощ  Joy, та смятам на датата която сънувах да я смятам за рождения ти ден  Mr. Green

Тая вечер ако не щете да пишете и нямам кво да правя смятам да ви изброя по зодии да видим кои преобладават  Mr. Green, който не се записал да побърза

# 604
  • Талант на 2012,2013 г.
Мене  първа-теле. Mr. Green

Благодаря ви, момичета за насоките за пердета. Ще се поогледам и ще потърся.

# 605
  • Sofia
Марче, хайде тук да си кажа и аз за магазините, че конкретна тема няма, а зачекнах въпроса в Кафландската. Simple Smile
Скрит текст:
У наше село (Княжево), има само минимаркетчета на някои улици, както и няколко сериги с плодове и на площада - хлебарница, та пазруваме предимно в Кауфланд, Фантастико, Била, Лидл, в този ред.
   В Кауфланд купуваме почти всичко - най ценно там ми е козето сирене и щанда с плодовете,  зеленчуците и подправките, соровите ядки, сушени плодове и гъби.  Иначе нямат кафява захар, каквато купуваме, изборът на брашно не ме устройва, на риба също не съвсем,  няма телешко месо.
    Телешко месо и кайма ми смилат от месо, каквото искам (готова и ние не купуваме) във Фантастико, прясна риба също купуваме, освен замразена, но там като отидем за месо, има и доста други продукти, които купуваме, та пазаруваме.
   В Била ходим само заради брашното (5кг  Екстра на София мел) или друго на София мел и на Техра, които ги няма в Кауфланд. Кафява захар също има, както и във Фантастико.  Понякога взимам и едни детски бисквитки Cicibebe от там.
   В Лидл ходим доста инцидентно заради промоциите в четвъртък, купували сме нехранителни продукти - дрехи, ел. уреди и други разни дребни неща.  А! От там си взимам Formil  за пране. Simple Smile  Харесваме и сиренето в голяма цилиндрична кутия Софра май  беше, понякога го купуваме.
 Това е то обикалянето ни по веригите.  Wink

# 606
Привет момичета,  bowuu
много задачи и само влизам да ви поздравя Simple Smile
ММ работи до късно и се оправят документи, търся училище за детето, търся работа и съм по цял ден все заета.
До скоро на всички и знайте ,че ви чета  Hug

# 607
Kontesa   Hug  Hug  Hug радвам се че се появи дори и за малко. Очакваме с нетърпение скоро да се уредят нещата при вас и да влезеш да разкажеш подробно как сте на новото място.

# 608
Мдааа, вярно, че само аз се появявам по никое време. Тази вечер ще излезем на едно заведение до нас, ще ударя по едно мохито, пък каквото ще да става...

Контеса - всичко ще се нареди! И вече двете с теб ще се появяваме по никое време.

Писенцето - то готови кебапчета при нас няма...  Cry Ще чакам да се прибера у нашеско да ям.

МарИ - да се оправя синчето! Пердета има и в Икея, и в големите мебелни магазини.

Марче - приятно гости утре. Peace

Вио - аз на дърти години започнах да си правя лютеница в апартамента.  hahaha Сега, който дойде на гости иска от нея. Дори един приятел ми вика: Събирам ти бурканчета за лютеница, следващият път да направиш повече. Тук са голям проблем стъклените буркани. Трябва са ди купиш нещо, за да имаш, не продават само буркани.

Пожелавам ви лека нощ!  Heart Eyes

# 609
  • София
Здравейте,сигурно сте ме забравили,но таци седмица голямо тичане и много неща ми бяха на главата и не съм влизала в бг мама.
Първо да почерпя виртуално,малката ми принцеса стана на една годинка.

Милото си беше отпуска и гледахме да свършим разни неща,водихме малката на ваксина,кръв и урина носихме,баткото на зъболекар /направо е герой и силен мъж този малък в моите очи дечко/  Simple Smile
Ходихме по пазари за зимни якета, с две думи голямо тичане  Laughing
Тази сутрин пухкавела стана в 6 и сега намирам време да пиша,докато другите спят,компютъра е свободен,а тя тряска с едно фенерче по пода/ милите ми съседи,сигурно ме мразят в такива моменти,но ако не я оставя да си играе с това ще вземе друго и пак ще удря,дано ми влизат в положението,още няколко месеца ще е така /

Ще се опитам да прочета това онова и да се изкажа и аз по някоя тема  Mr. Green

За пазаруването и аз да си споделя Лидъл никак не харесваме,а и нямаме наблизо,инцидентно и ние като Морена взимаме нещо нехранително.
Била,Фантастико се пазарува най-често.Фантастико е до нас и то ми е удобно,но чак фенка не съм,големи пазари като цяло правим в Била и двамата с мъжа ми си го харесваме магазина,но месо например от там не купувам  Naughty  само риба или пиле Дюк,друго пилешко не готвя,защото няма вкус. А Кауфланд скоро ще отвори също близо до нас и ще го проверявам по-често.Да видим как ще ми понесе  Wink
За едно съм категорична Карфур не е моя магазин,в мола пак на 10мин. от нас е,ама... ужас,нищо не си харесвам там,само едни макарони с Мики Маус за детето  Laughing

Морена, четох за гадния вирус и с какво сте се лекували,понеже и аз съм от твоето село /Княжево/  Laughing поне родом,та вие при кое Джи пи сте?

Ейййй,не мога да допиша,този пост от един час го пиша,малката много киселее недоспала:(
Дано скоро се включа по-адекватно.Хубава събота на всички!!!

# 610
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug

Настройвам се вече на зимна вълнА и чакам да завали сняяяяг  Flutter Ей, това си е - от пет години живея в Пловдив и не мога да свикна с тая мека зима. В Плевен като затрупа по ей тва време и се стопява чак април месец  Heart Eyes

Еййййй да му се невиди.. Ще дописвам после, че мишката се размрънка  Close

Тъй - връчих един телефон на дребосъчка и тя е щастлива  hahaha Голямо дъвкане и лигавене на тоя самсунг, ама е Джелезен  Crazy Трябва да го продават като плюнкоустойчив  Joy

Hetera, честита годинка на принцесата ти! Много да слуша и да е най-щастливото дете   bouquet

За магазини си говорите - аз пазарувам от Кауфланд (защото е наблизо), като от квартален магазин, не нещо специално. От Лидл взимам един много вкусен кашкавал - не помня как се казва, само там съм го виждала, 11-12 лева му е килото с една кравичка на него. Има разфасовки по 750 и 400 грама. Майка ми ме "светна" за него и сега май само за това влизам. Ааааа и за шоколад  Mr. Green Билла не ме кефи. Купувам понякога кисело мляко Клевър 2% защото като се разклати и е готов айрян, а аз не обичам айрян със сол. А и идва идеално като цена  baby_neutral В Карфур не съм влизала от миналото лято. Най-антипатичния магазин ми е. Месо взимам от месарски магазин "Сиана" - много е хубаво месото, на нормална цена, съвсем прясно. Има и един по-хубав магазин, но ми е много далече - "Гастроном Стефани" на Четвъртък Пазара.

Пак ще мина   bouquet

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 09:21 от ♥snow_angel♥

# 611
Добро утро,момичета!
Благодаря,Ангелче,за кафенцето и се радвам,че се появи,че често те мисля и се чудя как си!
Хетера,да ти е жива и здрава принцесата!Да ви радва дълги години!
Бебокът се събуди преди малко и сме в хола-той се търкаля по дивана,а аз ви чета и ще правя закуска.Оставихме ММ да поспи,че милия много му се събра.
Вчера бяхме на консултация,малкият ни мъж е цели 8 кг и е дълъг 70 см.Сложиха му ваксина,взеха му кръв и урина и се надявам всичко да ок и да няма нещо притеснително в показателите.Ще чакам обаждане от педиатърката.
Относно магазините-в Казанлък няма много голям избор и обикновено пазаруваме от Кауфланд.Като сме в Стара Загора при нашите минаваме и през Лидл,Карфур,ама тук няма.
И аз обичам домашна лютеница,но вече не правим вкъщи,купуваме си.
За зодиите-аз съм риби,ММ е водолей,а бебо-телец!
За всички  Hug

# 612
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Лидъл си имат мн добри попадения и аз съм редовна там.Била не харесвам.Попадала съм на стари и разваслени продукти.Общо взето пазарувам отвсяакъде:-) Аз харесвам определени марки и която верига ми даде най-добра цена от там се купува:-)

# 613
Добро утро.
Малкият се наспа и е свежарка, а на мен още ми се дремва май...Ама няма  ooooh!
Днес си чакам племенниците, ще останат и довечера да спят при нас. Пълна къща ще сме, ама нека да е весело. Смятам да ги заведа заедно с Ванко на куклен театър днес. На него ще му е за първи път, надявам се да му хареса.
А за големите вериги - у наше село си имаме само Кауфланд и Лидл, така че изборът е силно ограничен. Добре че живеем близо до пазара, че от там пазарувам почти всичко - зеленчуци, плодове, млекоматът също е там наблизо. Месо и сирене купувам от фирмени магазини, не се доверявам на други. Иначе в Кауфланд ходим понякога ей така за разходка, че си нямаме ни Мол, ни дявол. Абе село  Crazy

# 614
много  пишете,кво правите   Rolling Eyes
пия кафенце,Ангелче  мерси  за  кафето.
след  малко се къпя  и изчезвам  на зъболекар  да   ми слагат   моста.
Децата са  при  майка,мм е  на митинг   от  12
после   ще  ви чета

Общи условия

Активация на акаунт