Аз не знам как се прави реване, но ядох скоро на гости при Роси... - хареса ми
Сладкиши и аз рядко правя (от здравословна гледна точка, от 6-7 години вече), сега покрай празниците се отпускам малко повече.

след колко столетия ще се наканя да ги направя... 

Пуснах 2 перални, сега ще ходя да простирам. И после ще пусна и трета... Тук няколко дни имаше бури и не можех да изпера нищо. Сега ми се натрупа сума ти нещо... Наши дрехи, на малкия, работни на ММ, чершафи, одеала... Ужас. Утре ще има да гладя сто часа. Туй то за сега от мен. До скоро! Целувки на всички!
днес вече чашата преля, нова кооперация сме с три входа е как ги избира тоя нашия строител, ами хвани единия блъсни другия.Докато малкия беше бебе и си стоях в къщи подивявах то не бяха ремонти един се нанесе след него друг, просто откачах кълбо от нерви бях.Откакто тръгнах на работа живота стана един спокоен, нито ги виждам нито чувам.Но сега ново 20.Съседите ни ги сменя през няколко месеца апартаментите които не продаде обзаведе и дава на квартиранти, всеки луд с номера си.Последно преди месец ми бяха спряли интернета и телевизията за да гледат мача 

днес вече чашата преля, нова кооперация сме с три входа е как ги избира тоя нашия строител, ами хвани единия блъсни другия.Докато малкия беше бебе и си стоях в къщи подивявах то не бяха ремонти един се нанесе след него друг, просто откачах кълбо от нерви бях.Откакто тръгнах на работа живота стана един спокоен, нито ги виждам нито чувам.Но сега ново 20.Съседите ни ги сменя през няколко месеца апартаментите които не продаде обзаведе и дава на квартиранти, всеки луд с номера си.Последно преди месец ми бяха спряли интернета и телевизията за да гледат мача 

.

Що за идиоти са това? Мари, направо си представям какво ви е било, добре че са я затворили тази кръчма. Джей, и вашите съседи и те - може ли такова отношение, малко бебче е това! Ужас 

Голямо съм прасе значи.
кой работи до толкова, тия хора не спят ли