Домакини-21/есенно-зимна с топло кафе

• 42 726
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Здрасти и от нас!
Метнах една скумрия с морска сол във фурната и една картофена салата.
Използвах краткия миг да не вали да прескоча до магазина.
Аз му казвам,че искам морска сол.Човека ми показва соев сос.Хич ги няма.
В нас сме на 2 фронта.ММ не иска да чуе за куче.Аз и малкия искаме.Като те знам зимата как само от градината до вкъщи и обратно ходиш.Ясно е ,че ще е пак негова грижа.Въпроса се откланя с не мерси.
Креми даде идея какво да наготвя утре. Simple Smile
Заешко месо ядем само аз и малкия.Но мм то няма такъв каприз относно ядене.
 JoyКака Дака почвай да мълчиш и ще усети.Аз като взема да мълча из нас значи съм сърдита.
В такъв момент си се затваря и си прави колелата.Голяма мания е с тях.Каза,че те не викали като мен.
Аз сериали гледам.Не всички.
Тоя индийския ми е малко боза.За това не го гледам.
Сега гледам сезони на любовта.

# 91
Коконче - ти, душо, ходи ли на чичко доФтор? Какво каза за онзи проблем?

За следващата дестинация никой не знае, ние си имаме някакви предпочитания, ама засега е още рано. Със сигурност няма да са Щатите, Мексико, Аржентина, Бразилия, защото там има заводи и те самите управляват продажбите. ММ е към структура, която се занимава с продажбите на пазари извън Европа, където няма заводи. Абе леко е сложно, ама за три години много вода ще изтече, само да сме живи и здрави!  Praynig

Аз заек не ям, всъщност никога, ама никога не съм яла. Ако някой сготви и не ми каже, че е заек, може и да опитам, но ако знам, че е заек, няма и да си отворя устата. Това не е келешлък, ами като малка бяхме на гости на роднини на дядо и баба на село. Те гледаха зайци и аз по цял ден бях при тях навряна, за да си играя. За беля обаче хората празнуват нещо, не помня какво, ама доста хора имаше на официална вечеря и те приготвили няколко печени заека, като единият го сервираха ама баш пред мен. Че като ревнах за зайчетата, не могат да ме успокоят, та затова не ям зайци, а сигурно са вкусни. Абе луда работа!  hahaha

# 92
  • UK
Смърфче Hug да, доктора каза, че било най-нормално да го имам в тези месеци вече Crazy
Тите Hug а как я приготвяш рибата в морската сол?
 И аз искам куче, ама едно по едно, първо принцесите, после да видим Crazy накъде и ще поемаме ли ииии после куче, хамстер, рибки и пр...  Joy

# 93
Смърфче Hug да, доктора каза, че било най-нормално да го имам в тези месеци вече Crazy
Тите Hug а как я приготвяш рибата в морската сол?
 И аз искам куче, ама едно по едно, първо принцесите, после да видим Crazy накъде и ще поемаме ли ииии после куче, хамстер, рибки и пр...  Joy

Важното е, че е нищо притеснително!
И аз правих риба с морска сол в БГ, тук няма като нашата морска сол, само в едни малки пакетчета за мелнички. Иначе си купуваш почистена, по-едра риба от вида, който обичаш. Лаврак и ципура стават един път. Вътре в корема може да сложиш лимон и някоя зелена подправка, ако искаш. В тава си постилаш хартия за печене, че да не чистиш после, покриваш с един пръст от солта, слагаш отгоре рибката и я покриваш със сол. Може солта предварително да я объркаш с белтък, ама не е задължително. Мяташ във предварително загрята фурна за около половин час, 40-на минутки на 200 градуса и готово.
Напиши риба в морска сол в гугъл и ще ти излязат и снимки, и рецепти!

# 94
Смърфиетка ти е писала как става номера.Не е сложно,а рибата си поема достатъчно сол и става вкусна.Принципно се прави бяла риба.

# 95
  • UK
Смърфи, Тите благодаря  bouquet Не бях чувала за такъв тип приготвяне на рибата Crazy обачееее, не става ли, много солена после, тя? И солта после изхвърля ли се newsm78

# 96
Солта се изхвърля и не става солена! Не трябва да се държи обаче дълго във фурната, на рибата не й трябва много печене.

# 97
Добър вечер. Реших да споделя туй-онуй с вас, че ще се пръсна вече. ММ остана без работа. Аз също съм безработна (по принцип работя само лятото). В събота имаха стаф-парти и един негов приятел след като си тръгва, се блъска с висока скорост в едно дърво. ММ ходи да го вади от колата. Нямаше нищо, с което да му счупи стъклата и да огъне ламарините. Метнал се с крака и ръце да блъска. Накрая извади момчето и го занесе на ръце до другата кола. Там си счупи ръката. Кафемашината ми се развали, днес съчетахме ходенето до болницата с носенето и в сервиза. Там един чичко се опита да ми я пробута обратно, демек нищо и нямало. Не му мина номера. Аз не искам да умра от токов удър, освен това уреда е още в гаранция. Понеже няма на кой да оставам малкия сутринта през седмицата, го мъкнем с нас. На връщане валя много силно, чувствах как ми повлича колата (карах с 40км/ч). Умрях от страх докато се приберем. Дребчо прави едни разтройства, едно чудо... Да не можем да разберем от какво. Откакто се е родил никога не сме имали проблеми с памперси и зачервено дупе. Две седмици имаше непрекъсната диария, в следствие на която дупето му стана на рани. И там да търсим кремове, лекарства, глупости... То цялата тази красота започна на първи октомври. Като се разболях аз от шарка. От там всичко назад върви... Дори ония ден ходих да си взимам документите от работа, и видях, че са ми внесли с десет осигуровки по-малко. Сега ще трябва да си ги платя. Това са двеста евро... Направо не знам. Някой беше се оплакал от здравеопазването в БГ... Тук е същата кочина. Ама точно кочина. Няма по-подходяща дума да опише състоянието на болницата.
Извинявайте ако ви натоварих. Той и поста ми е малко объркан, но даже не мога да си събера мислите.

# 98
  • София
Добър вечер. Реших да споделя туй-онуй с вас, че ще се пръсна вече. ММ остана без работа. Аз също съм безработна (по принцип работя само лятото). В събота имаха стаф-парти и един негов приятел след като си тръгва, се блъска с висока скорост в едно дърво. ММ ходи да го вади от колата. Нямаше нищо, с което да му счупи стъклата и да огъне ламарините. Метнал се с крака и ръце да блъска. Накрая извади момчето и го занесе на ръце до другата кола. Там си счупи ръката. Кафемашината ми се развали, днес съчетахме ходенето до болницата с носенето и в сервиза. Там един чичко се опита да ми я пробута обратно, демек нищо и нямало. Не му мина номера. Аз не искам да умра от токов удър, освен това уреда е още в гаранция. Понеже няма на кой да оставам малкия сутринта през седмицата, го мъкнем с нас. На връщане валя много силно, чувствах как ми повлича колата (карах с 40км/ч). Умрях от страх докато се приберем. Дребчо прави едни разтройства, едно чудо... Да не можем да разберем от какво. Откакто се е родил никога не сме имали проблеми с памперси и зачервено дупе. Две седмици имаше непрекъсната диария, в следствие на която дупето му стана на рани. И там да търсим кремове, лекарства, глупости... То цялата тази красота започна на първи октомври. Като се разболях аз от шарка. От там всичко назад върви... Дори ония ден ходих да си взимам документите от работа, и видях, че са ми внесли с десет осигуровки по-малко. Сега ще трябва да си ги платя. Това са двеста евро... Направо не знам. Някой беше се оплакал от здравеопазването в БГ... Тук е същата кочина. Ама точно кочина. Няма по-подходяща дума да опише състоянието на болницата.
Извинявайте ако ви натоварих. Той и поста ми е малко объркан, но даже не мога да си събера мислите.

Много ти се насъбра ooooh!, дръж се, дано да мине по-скоро тази черна дупка.

Марчева Hug Hug Hug Hug Hug Hug. Не съм се заглеждала още по изненадите... Досега бях полудяла за подаръците за мен Crazy, все пак 45 не е лоша цифра Peace

# 99
Люска, все ще ти го казвам и все проспускам. Изобщо, ама изобщо не изглеждаш на 45. Като те видях за първи реших, че си на 35  Crazy Съвсем сериозно. Много си хубава  Heart Eyes

# 100
  • София
Здравейте, прекрасници!
Кифличките са готови. Бързо, лесно, вкусно. Къщата ухае на козунак, а се прави лесно и бързо. Доволна!!
S.K, много неприятни са нещата. Това с кафемашината....много важно. Ще се оправи, но защо на детето не му е добре. Нещо алергия да не прави, храни да го дразнят... newsm78
А, ММ ще се оправи и той. Не се ядосвай, всичко ще е наред. Успокой се. Hug
Людка, как ще е лоша ,45 години са. Най-хубавата е.!!! Сега си толкова красива! Ще погледна и аз тези дни за онези нещица.  Grinning

# 101
  • Бургас
ХИлоу!

Стефи,ужасна черна серия,но ако прочетеш внимателно,ще видиш,че е играл само "малкия дявол."Живи и здрави сте,нищо непоправимо не е станало.Пий едно узаки наколко пъти,а после отвори една бирица Митос. Hug Hug HugДушицата ми тя!За Стефчо можеш ли да дадеш пробиотик?

Смърфи,признавам че ме караш да мечтая!С Кремито ме пренасяте в други светове,вие сте граждани на света.Пиши,фотографирай всяко пътешествие,мнооого ми харесва да ви чета.Круизи,острови,Маргарити!!! Heart Eyes

Контеса,много се радвам и за вас,че се нареждат нещата.Следя и снимките във ФБ! Grinning

Марче,много красиво куче имат сина и снаха ти.Гледа умно и е чиста порода.Сигурна съм,че е по-добро и чисто от доста хора.Ще се сприятелите.

Аз заек не ям откакто умря моето домашно зайче Доли. Cry
Голяма душица беше!

Днес изписаха майка.Все още пътуват,а тя е зле.Защо толкова рано ги къшкат?Това е ЗК,мащеха е тя.

Смърфи,приятно изкарване на сватбата!Преди години сестра ми ходи на сватба в Барселона между българин и уругвайка.Тя милата е много гнуслива и още се тресе при спомена как цялата уругвайска рода я напрегръщала и нацелувала. hahahaТопли хора,че горещи!

Чао,че ММ се прибра,а той много се нерви като ме види на компа. Sick
Който пропуснах,да ме извини! EmbarassedЧета ви всички и ви целувам! Hug

А,Луси е писала!Красавица си,Луси,права е Стеф!Добър и красив човек си!

# 102
S.K. Hug от  мен.
Не  знам  какво да ти кажа, кофти е когато  човек остане  без работа. Надявам се  скоро  мм  ти  да си намери. Съжалявам,че  така  се е получило  с приятеля  на мм ти, добре  лие сега  човека ?
За  разстройство  аз  давам  прахче Ентерол, да не е нещо вирус ? За  зъби  е  рано, гледам  че сте малки .
За кафемашината  не се  ядосвай,  в живота има  по-важни неща,като това  да сме  здрави  и да  се обичаме.Надявам  се  скоро  да се похвалиш  с добри  новини.Знай,че винаги  след всяко зло  идва добро.На мен като ми започне така  назад  все  да ми върви, и си казвам,че това е  едно малко  изпитание , с всяко . Просто  живота е такъв, а за  здравеопазването  в БГ не ми се говори  и на мен по тая тема.
Взех  баткото  от  градина,г-жата  го  похвали, че бил  много  умен/те за всички / така казват, бързо запомнял. Бебко  яде  едни  овесени ядки каша с ябълка и киви, аз пускам поредното  кафе и продължавам  да работя...едва гледам ,ама дано  кафето ми помогне  

# 103
  • София

............Марче,много красиво куче имат сина и снаха ти.Гледа умно и е чиста порода.Сигурна съм,че е по-добро и чисто от доста хора.Ще се сприятелите.
Искам да съм куче в тяхната къща.....Аз пък искам котка като твоята, пък.  Crossing Arms
Контеска, пусни нещо да те видя във фейса, моля ти се . На ЛС.   bouquet

# 104
Marche, нямам публични снимки. Ако направиш профил само свиркай и те добавям .
Аз тъкмо седнах да ви чета докато става яхнията от картофи ,домати и зелен фасул.
Ще пиша по късно ако си задържа очите отворени след като сложа детето Cry

Общи условия

Активация на акаунт