Аман бе, няма да се науча да ги качвам тези пусти фотографии

на Стади момченцето е някъде близо до моето родено, та ако може да ми каже... Че ще ходим след месец в Посолството и ако пак ме върнат вече не знам какво ще правя. Благодаря предварително!
на Стади момченцето е някъде близо до моето родено, та ако може да ми каже... Че ще ходим след месец в Посолството и ако пак ме върнат вече не знам какво ще правя. Благодаря предварително!
Мерси за кафенцето! 
), къде без тях и някои дребни неща - едни куклички има малки, с тях много се занимава Гушкан, носи си ги и в ПГ, в Кауфланд ги има. Такова съм взела вече и то ще е я за Коледа, я за НГ. Желания не ме затормозяват, понеже у нас ТВ не се гледа и щерката не е задръстена с реклами и идеи съответно, та обсъждаме заедно поръчките за дядо Коледа.
, сутринта въобще не можах да стана, толкова ми беше зле, та чак се разревах, че не мога да си заведа децата на училище. Но използвах жокер помощ от приятел, та се справих. Сега съм по-добре. Ама сутринта- ужас, не че нещо ме боли, просто толкова отпаднала и все едно ми тежи всичко. Нали голямата изкара нещо такова в края на миналата седмица, мъжът ми и той почивните дни, малката май и тя се опита, ама не съм сигурна дали го изкара или предстои, ще видим.

Препоръчани теми