Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 455
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Не може да се редактира толкова стар пост, затова не я намираш Simple Smile
Чашката я измий с топла вода и сапун 2-3 пъти, след което я извари за 5 мин, но на котлон, не в микровълнова (този съвет го давам, защото моята микровълнова от известно време не загрява до очакваната Т на макс мощност). Споко, на една колежка чистачка й беше хвърлила кутийката за лещите в боклука, та ходи да рови в торбите и после изварява.
Ей, аз сега се сетих, че имам ел-каничка  ooooh! Колежката в такава си извари контейнера. В нея също става, даже е по-лесно изваряването, а понеже чашките са леки, не потъват и няма да се деформират.

# 181
Извари я. Не мисля, че в тоалетната има чак такива микроби дето при изваряване няма да умрат.

# 182
  • au bout du monde
Струва ми се че чашката ми е станала малка( с Мелуна С съм). Вече потича постоянно, а добре се разтваря и проверявам за вакум. Всеки път има потичания. Чудя се дали да си взема друга чашка. Харесах си Лейдикъп, но С или Л да бъде. С е  малко по-голяма от моята с цели 2 милиметъра Simple Smile а пък Л с 8 Thinking Не съм раждала, над 25 съм. Чудя се какво да правя.

# 183
Aз бях нераждала, на 25 без няколко месеца, взех направо Л, но моята е друга марка.

# 184
Според мен размерът на чашката няма толкова голямо значение. Има едно 16-годишно момиче в youtube, което си е девствено и въпреки всичко ползва и малки, и по-големи чашки. Във връзка с това, ето нейно клипче https://www.youtube.com/watch?v=ZufVZh39mns в което добре обяснява за различни причини защо чашката протича. Друг въпрос е колко коректно производителите се отнасят към мерките на чашките си, защото гледах друг клип, където сравняваха Мелуна с чашка, която би трябвало да бъде с 2 милиметра по-тясна в диаметър, но де факто Мелуна изглеждаше по-широка с милиметър, може би. Та милиметрите може би не са най-важни. Роля играе и твърдостта на чашката, дали е по-плътна към ръбчето  и т.н.

Също, имам въпрос към хората, които стерилизират чашките си с таблетки/течност или са използвали такива за бебешки шишета, биберони. Може ли да препоръчате някоя марка, която се намира лесно по аптеките, ако от там си купувате?

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 20:41 от Ели С.

# 185
Здравейте и от мен.
Аз също не бях чувала за чашките преди да прочета тази тема. Наистина сте много зарибяващи Simple Smile върнах се да чета и предишните ви теми. В момента чета постове от 2011 година и ми прави впечатление, че при поръчка директно от сайта на MeLuna пращат подарък допълнителна чашка, а понякога даже две. Не знам дали практиката продължава да е същата, затова реших и аз да се включа в темата. Ако има някоя сред вас поръчала от сайта на Мелуна, с повече от 1 чашка, като 2рата й е излишна, дали не би искала да я продаде?

# 186
Аз поръчвах от сайта, но чрез приятел, но не са пристигали две чашки.

# 187
МеЛуна имат промо пакети от 2 чашки в съседни размери, напр. M+S, M+L, S+mini S. Но те са просто малко по-евтини така в пакет, а не че идва безплатно втората чашка.

# 188
сега може и така да е, но преди 2 години са пращали подарък  Simple Smile

# 189
Много интересно ми стана, не съм чела много старите теми - просто тази ми изникна сред "наскоро отговорени" и я отворих от любопитство. Ще се разровя в другите  Peace

# 190
аз чета миналата тема, там момичетата ги наричат "подаръци" но примерно са си поръчали L, а подаръка е M. Затова и си помислих, че някоя просто не ползва подаръка, така си стои и би искала да го продаде.
Но то явно практиката на сайта вече е различна. Simple Smile

# 191
И жалко за което...така човек може да си прецени кой е по-точния за него размер  Confused Все пак не е нещо за 5 лв, че да може да си поръчваме през ден.

# 192
ReName, може ли да кажеш какво получи като пакет и как изглеждаше?
Малко почнах да се съмнявам, че българските разпространители не предлагат точно оригинална МеЛуна  newsm78

# 193
Хоп
Скрит текст:

# 194
  • Нейде из лудите гори...
Нямам снимка на моя пакет, но изглеждаше по същия начин , опаковката беше пластмасова  Peace
Купих чашката от ЕкоМама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт