Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 393
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Аз не съм забелязвала дали се подувам, но при мен се промени като дължина и стана доста по-лек цикълът Simple Smile

# 61
  • Нейде из лудите гори...
При мен няма промяна от чашката, има от раждането - преди никога не съм имала болезнен цикъл, ама сега за съжаление разбрах какво е...
Първия ден, като сложа чашката и усещам вагиналните си мускули все едно имат мускулна треска  Mr. Green Усещам все едно супер са се стегнали, не знам и аз как да се изразя, случва се в първите часове с чашка, много е странно... дали има някой с подобни усещания?  Rolling Eyes

# 62
Аз не съм забелязвала дали се подувам, но при мен се промени като дължина и стана доста по-лек цикълът Simple Smile
В какъв смисъл се промени?

Аз забелязах след като започнах да ползвам тампони, че леко се съкрати - от 8-9 на до 6-7 дни. Ако с чашката се скъси още, ехеее Mr. Green

# 63
Да, именно, от 7 дни на 5 дни  Simple Smile

# 64
Хаха, значи да очаквам скъсяване на 2 дни  Praynig

# 65
  • Балчик
При мен нищо не се промени, ни дължина, ни обилност. Втори и трети ден задължително трябва да стана през нощта или да сложа превръзка, защото като се надигна сутринта и всичко прелива, та чак теква по краката.

Този цикъл обаче е много различен. Дойде ми един ден по-рано, т.е на 27-мия ден и днес е 4-ти ден от цикъла, а е поносимо, без огромни количества.

# 66

Първия ден, като сложа чашката и усещам вагиналните си мускули все едно имат мускулна треска  Mr. Green Усещам все едно супер са се стегнали, не знам и аз как да се изразя, случва се в първите часове с чашка, много е странно... дали има някой с подобни усещания?  Rolling Eyes

да аз. така и след секс,даже и леко като пулсиране...абе странно. предполагам е нормално.

# 67
Нормално да е усещането подобно след чашка и след секс, все пак фи-то е подобно Crazy Шегата настрана, това е една от причините да си взема чашка - размерът Wink На снимка изглеждат по-големи, но като видях в точни цифри колко е, реших, че няма страшно и не е нещо огромно.

# 68
  • Балчик
Не знам колко е нормално, по-скоро прилича на някаква форма на вагинизъм.

# 69
Значи, това за скъсяването на цикъла... На мен ми е 5-дневен. Този месец нямаше и 3!!! Много странно, не мога да разбера на какво се дължи. Но ми харесва Mr. Green

# 70
Е добре, че аз такива усещания при секс нямам, получава се в първите 2-3 часа с чашката, после всичко си е 6 до следващите 2-3 часа на следващия цикъл  Mr. Green та надали е вагинизъм  Joy  bouquet

В България има ли изобщо вносител на чашки или всичко се поръчва от нас или от някоя така добра жена , която си има онлайн магазин и ги включва в продажбите си? Все си мисля, че ако има вносител ще се намират по-лесно на пазара... било то и само в по-големите градове...

За скъсяването на цикъла от 7 дни , сега "едва" 5 си тече, следващите два само зацапва..

# 71
  • Балчик
Е добре, че аз такива усещания при секс нямам, получава се в първите 2-3 часа с чашката, после всичко си е 6 до следващите 2-3 часа на следващия цикъл  Mr. Green та надали е вагинизъм  Joy  bouquet

За скъсяването на цикъла от 7 дни , сега "едва" 5 си тече, следващите два само зацапва..

То не знам какво ти е толкова смешно, та чак се заливаш. Ти имаш проблем, не аз. Simple Smile Не съм доктор да знам как се нарича, казах, че прилича, щом си стягаш мускулите. Но както казах, проблемът си е твой. Laughing

Аз само дето се похвалих, че  е различен цикъла, днес още си ми тече, но поне не  беше толкова обилно.

# 72
Обзаведох се с чашка Party
Мога ли да я стерилизирам в керамична чаша в микровълновата за 5 мин на макс мощност?

# 73
Мога ли да я стерилизирам в керамична чаша в микровълновата за 5 мин на макс мощност?
За изваряването според мен си е добре да си я сложиш във вряща вода за 2-3 минути, както си пише. В микровълновата не можеш да прецениш така добре дали водата ври и колко време.

# 74

Хайде, честито Simple Smile Не ползвам микровълнова, но точно вчера, четох описанието на този продукт, та видях, че става за микровълнова, може да си направиш аналогия  Peace

Джема, заливам се, защото много "обичам" да се предполагат диагнози по форумите... но не съм го направила с лоши чувства  Peace

Общи условия

Активация на акаунт