Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 459
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
бонбонбон , според мен пробвай да я сгъваш на четири. И на мен това като лале ми беше много по-удобно, но и при мен не се разтваряше добре още в началото и изобщо спрях да я слагам така.

# 151
Ще се опитам. Гледах и някакъв начин, който прилича на цифрата 7, който също изглежда удобен. Проблемът или е от твърдостта на чашката, или от дълбочината й, а може би и двете.

# 152
  • София
Момичета, писах на Femmecup за неравностите по моята чашка. Писаха, че по принцип чашката може да се ползва около 5 години, но помолиха за снимки, за да видят дали не съм попаднала на дефектна. Пратих им и те ми отговориха, че това са неравности от отливката, както tina_vn предположи. Казаха, че не е проблем, но тъй като чашката не е перфектна, а те искали да поддържат много висок стандарт на качество, ще ми изпратят нова. Та тъй....Ще видя дали и с новата ще се получи същото. И ако и тя има неравности, ще трябва да свикна, явно  Laughing

# 153
Днес ми беше някъде 4-5 поставяне, няколко пъти май успя да се разгъне и няколко не от всички опити  Confused Като я пъхна (сгъвам я като розичка) и я пусна, я усещам, че не се разтваря напълно и все от едната страна не е разгънато до края. Мъчих се няколко пъти и не успях и така си я оставих, носих я около 10 часа, нямах никакво изтичане. Като я махнах имаше около 1/4 или дори 1/5 кръв вътре, към края на цикъла съм...може би заради това не е протекло нищо или пък все пак съвсем леко не се е доразгънала и не се е стиганало до теч  Rolling Eyes Не знам и аз.
Другото което, пъхам я съвсем в началото, но явно от движение и тн. като я махам си се е качила доста по навътре. При вас така ли е?
Малко ми е зор да я махна като се е покачила....имам маникюри и не знам до колко ми помагат и до колко не. Другият цикъл ще ги махна да пробвам без тях, но сега поне си помагам за пръстена. Пъхам си нокътят в него и така леко го придърпвам, иначе нз как да я извадя  Embarassed

# 154
Мелуна предлагат някакъв памучен шнур - връзваш го за халката и го ползваш все едно вадиш тампон. Обаче аз поръчвах от бг-сайт и там нямаха шнурове.
Това сгъване като розичка май най не се разгъва  newsm78 Като ми приключи цикълът, ще опитам сгъване на седморка, да видим какво ще стане.

# 155
Какъв е този шнур, може ли някакъв линк. Тъкмо си мислех, че при тампоните като си има връвчица е къде къде по-лесно.

# 156
# 157

Еми то хубаво, ама трябвало с чашката да го поръчам. Сега как да поръчам нещо за половин евро с доставка за 6  Cry

# 158
В магазин за шивашки дреболии ще има такъв шнур Simple Smile Пък и текстилно и попиващо нещо - я си помисли каква хамалогия е да го поддържаш чисто.
Аз пък пуснах търсене за евтини менструални чашки и намерих някакъв сайт, където ги продават по много за по 2-3 долара бройката. Ако аптеките се сетят да заредят, ееех... А не виждам разлика със скъпите чашки, освен страната на производство уж. Евтините също са правени от биберонена гума, като Мелуна.

# 159
Само да добавя нещо, което намерих: http://www.intimina.com/en/lily_cup_pd.php , изглежда много сладко и много огромно - 7 см дълго!

Освен това, Мелуна наистина е по-твърда от други чашки, така че май ще си търся нещо мекичко. Сега си я оглеждам (отново) - ами супер малка е, мисля, че дори няма да ми опре плътно стените като се разгъне.

В сайта, дето го копирах, има топки за кегелови упражнения, които ми се виждат интересни. Ще огледам в БГ какво се предлага.

# 160
  • Варна
Освен това, Мелуна наистина е по-твърда от други чашки, така че май ще си търся нещо мекичко.

Малко съм пристрастна, защото моята е такава - Мелуна софт. Съмнявам се другите да са по-меки от нея Simple Smile

# 161
Моята е ей такава
Имаше и на търг - взех я за 3-4 лири.
Перфектна работа ми върши към момента Simple Smile

# 162
Еми класика явно не е толкова мек като софт на Мелуна, което е и нормално.

Духи пухи, на каква цена успя да я вземеш. Може би ще проследя и аз да видим дали може нещо да бидна. Ама забелязах, че по това описание Л размер е по-малка от С  Laughing Laughing

# 163
Аз съм писала 3-4 лири. Размерът ми е по-големия и според мен ми е идеален  Mr. Green

# 164
Освен това, Мелуна наистина е по-твърда от други чашки, така че май ще си търся нещо мекичко.

Малко съм пристрастна, защото моята е такава - Мелуна софт. Съмнявам се другите да са по-меки от нея Simple Smile
Обаче моята е класик Simple Smile

Открих и друга шантава чашка: http://femmycycle.com/. Да знаете, че веднага тръгва обяснителен клип. Чашката е като топче, на мен ми изглежда по-неудобна от другите.

Общи условия

Активация на акаунт