Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 433
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Това е много скъпо, коя е марката? Crazy

# 571
  • ул. "Мечтание"
Не е от слагането. Чета темата тук от доста време и пробвах какви ли не начини. Предполагам ми е голяма (за мое учудване,защото имам две деца с вагинални раждания) и за това не се разгъва сигурно напълно както трябва,но от къде да съм сигурна?

След второто вагинално раждане съм се "смалила" и чашка, която ми беше съвсем малко по-голяма вече си ми е съвсем по-голяма и ще сменям. Simple Smile

# 572
Моята е от Алиекспрес и беше 4, 5 $, но линкът не е вече активен. Купих обаче ето тази, доста момичета май си взеха от нея и докато дойде се "сдобрих" с първата ми и тази я подарих на приятелка. На външен вид обаче е абсолютно същата.
Моята ми е супер удобна!  Peace

# 573
  • TX
Моята също е от Али-то сега не е активен търговеца , но е точно този модел №2 за раждали жени по естествен път http://www.aliexpress.com/item/Menstrual-Cup-for-Women-Medical-G … /32246086425.html и съм доволна

# 574
Искам да споделя, че съм супер доволна от лейдикъп. Направо забравям, че имам цикъл. Досега бях с фемкъп, пак беше ок, но първите дни леко ми протичаше. Сега направо не мога да повярвам, че може и без протичане да мине началото. Перфектна е и не мога да се нарадвам.  Grinning

# 575
Barbabelle, точно Ladycup съм си харесала, но още не съм решила от къде да я поръчам.
Можеш ли да ми кажеш твоята от къде е?  Flutter

# 576
Не е от слагането. Чета темата тук от доста време и пробвах какви ли не начини. Предполагам ми е голяма (за мое учудване,защото имам две деца с вагинални раждания) и за това не се разгъва сигурно напълно както трябва,но от къде да съм сигурна?

След второто вагинално раждане съм се "смалила" и чашка, която ми беше съвсем малко по-голяма вече си ми е съвсем по-голяма и ще сменям. Simple Smile

Ами дай боже всекиму!:) Незнаех,че и това е възможно:)

Моята е от Алиекспрес и беше 4, 5 $, но линкът не е вече активен. Купих обаче ето тази, доста момичета май си взеха от нея и докато дойде се "сдобрих" с първата ми и тази я подарих на приятелка. На външен вид обаче е абсолютно същата.
Моята ми е супер удобна!  Peace

Моята също е от Али-то сега не е активен търговеца , но е точно този модел №2 за раждали жени по естествен път http://www.aliexpress.com/item/Menstrual-Cup-for-Women-Medical-G … /32246086425.html и съм доволна

Погледнах ги чашките,които препоръчвате и цените са им направо смешни. Май ще поръчам,но нещо не се оправям с този сайт. Показва ми продуктът и ми дава право на избор колко броя да поръчам,но не открих къде се задава цвят и размер. Пише също,че доставят безплатно и си плащам само цената на чашката. Това вярно ли е? Аз не съм в България,но предполагам правилата са едни и същи за Европа.

# 577
Съжалявам,че втори пост пиша,но забравих да отговоря,че чашката ми е Diva Cup. Една от причините да не ми се влагат още пари в чашки е и това,че от известно време вземам противозачатъчни таблетки,от които не ми идва много (поне преди като съм ги вземала даже хич не ми идваше),но сега гледам май ще ми идва. Нещо не реагирам пак на тези таблетки така,както преди.

# 578
Погледнах ги чашките,които препоръчвате и цените са им направо смешни. Май ще поръчам,но нещо не се оправям с този сайт. Показва ми продуктът и ми дава право на избор колко броя да поръчам,но не открих къде се задава цвят и размер. Пише също,че доставят безплатно и си плащам само цената на чашката. Това вярно ли е? Аз не съм в България,но предполагам правилата са едни и същи за Европа.

При поръчването има поле да пишеш на продавача и там пишеш кой размер и цвят искаш. Задай си до коя страна искаш доставка и то ще ти покаже дали е безплатно или колко ще ти струва, защото има опции според различните куриери/пощи.

Иначе по темата...последните няколко цикъла не ползвах чашката...може би заради това, че все не мога да я сложа като хората и винаги има изтичане, което дразни. Освен това все още имам усещанията, че ми притиска мехура. На работа ми е крайно неудобно за смяна...сравнително по-слаби и оскъдни ми бяха последните няколко МЦ и май май заради тази съвкупност от причини не съм я ползвала скоро. Отделно, че в момента съм и с маникюр...и някак си не ми е много комфортно с него. Вие как се справяте с този проблем?
Иначе както не един път съм казвала - моята чашка също е от Али и е в пъти по-мека и удобна за няколко долара, вместо Мелуната ми за 50лв. А може и аз още да не съм открила идеалната  Thinking

# 579
  • Варна
И аз съм на мнение, че трябва време докато се свикне с чашката. Аз в началото голям зор виждах и за слагане, и за махане. След това идваха проблеми като проверка дали се е разгънала, протичане и т.н...  Mr. Green
Мога да кажа вече, че съм толкова свикнала, като съвсем естествена рутина. Дори и сега съм с ноктопластика и нямам никакъв проблем, просто гледам да съм хванала чашката и да се движа по нейната повърхност. После, усещам много ясно като се разпъне чашката, даже няма и нужда да проверявам как е, знам къде трябва да отиде и да застане. Единствено винаги съм с платнена превръзка, защото имам протичане втория и третия ден.
Но в никакъв случай не бих се върнала към обикновените превръзки, като знам какво ми причиняват! Naughty

Barbabelle, чакам и аз да кажеш откъде, че се заинтригувх!  Laughing

# 580
  • TX
И аз съм с ноктопластика по отдавна, а чашка ползвам от лятото и първия път ми беше странно, а сега си записвам часовете за маникюр да са преди цикъла, та да не ми пречат карталите, като са много израстнали  Mr. Green

# 581
  • ул. "Мечтание"
Освен Мелуната има ли други марки без "висящи" отдолу части - пръстенчета, крачета, топчета и така нататък?  newsm78 Знам, че може да се отрежи (отрязах пръстена на моята), но ако може да не се налага да правя това упражнение би било най-добре, а сякаш искам друга марка да пробвам.
Разглеждах различни варианти, но не открих.  Rolling Eyes

Ами дай боже всекиму!:) Незнаех,че и това е възможно:)

Предполагам, че има връзка с тонуса на мускулатурата на тазовото дъно. След раждането установих, че имам лек пролапс на предната стена на матката и започнах упражнения за тазовото дъно, които оправиха пролапса. Предполагам, че това се е отразило и на вътрешната "география" и размери.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 23:39 от Нощни очи

# 582
O, маникюр - какво е това  Joy Веднъж съм си правила през живота - за бала.  Joy

Днес започвам да тествам сгъваемата  Flutter

Не знам дали съм споменала  Blush, но искам да похваля едни превръзки, които взех от рошаво.ком . Много мекички и тънички, идеални са за бекъп, ако протекат 2-3 капки.

# 583
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Не знам дали съм споменала  Blush, но искам да похваля едни превръзки, които взех от рошаво.ком . Много мекички и тънички, идеални са за бекъп, ако протекат 2-3 капки.

Супер!Каня се да ги пробвам от известно време. Моята ladycup ми протича малко на 1-2 ден.

# 584

Супер!Каня се да ги пробвам от известно време. Моята ladycup ми протича малко на 1-2 ден.

От къде си я поръчала? И аз такава искам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт