Отговори
# 180
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е, момичета, новините променят нашето чакане. Преди чакахме като коне на празни ясли, а сега ще има снимки, интересни материали - по-лесно ще мине времето до началото.

Снежке, Честита да си!
Жива, здрава, щастлива и късметлива!

Радвам се, че почнахме да се събираме около очакването на началото.
Ето, и Хелънчо се появи, беше ми домъчняло.

А, да - много ме забавлява "Вълкът Сеит и Шура" Joy

# 181
  • София
Госпожата, благодаря ти, ще ги погледна. Мисля, че и преди ги бях виждала, но все не ми оставаше време да се разровя из старите теми, и да ги прочета. Сега, когато след седмица, две ще имам повече свободно време, ще ги погледна.  Peace

Между другото, днес бяха обявени номинациите за наградите Златен Глобус, но за съжаление "Сънят на пеперудата" не попадна сред номинираните за най-добър чуждоезичен филм.  Sad Ето и кой са номинираните, ей така, за сведение само:

# 182
Привет, дружки !  Hug Надявам се, че днес сте имали един “фатално“ щастлив и късметлийски ден !  Peace

zarani, аз много бих искала Пеперудите да вземе ОСКАР или Глобус, но в същото време, се опитвам да гледам отвъд пристрастията си. Филмът заслужава, както номинациите си, така и наградите, но всички знаем, как точно се случват нещата в академията, как и на кого се раздават статуетките. За съжаление и тук, както и в повечето сфери на живота, парите и политиката решават всичко.  Peace Та, в този ред на мисли, не очаквам ОСКАР / но не спирам да мечтая за него Crazy/ , но се надявам, че все пак Къванч ще има шанса да мине по червеният килим. Peace За мен, самият факт, че този филм беше сред избраните, че прескочи границата на Турция, на арабските и балканските страни, е наистина голям успех и постижение. Усилията на целия екип, бяха оценени високо и адмирирани от Ръсел Кроу, както и от много холивудски режисьори, сценаристи и актьори, при презентирането му в ЛА. Всичко това, аз считам за огромен успех и признание за трудът и таланта на наш левент и екипа, реализирал проекта. От тук насетне, каквото сабя покаже, но съм убедена, че ще полетим на крилете на Пеперудите !  Wink
Благодаря ти, че ни запозна с номинациите, някой от тези филми, ще е и фаворит на академията за ОСКАР. Peace

А сега, да се насладим на красотата, величието и грацията на Мариинския театр с емблематичната постановка за Коледните и Новогодишни празници !  Hug

# 183
  • София
Госпожата, съгласна съм със всичко, което си написала.  Hug И за мен не е от най-голямо значение, дали филмът ще спечели Оскар или някоя друга холивудска награда. Ще се радвам, разбира се да имат успех и извън Турция, но важното е, че на мен филмът ми хареса.  Peace Надявам се, в най-скоро време да го пуснат и на DVD, за да можем да му се насладим в пълния му блясък.  Praynig

А сега, да се насладим на красотата, величието и грацията на Мариинския театр с емблематичната постановка за Коледните и Новогодишни празници !  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=_2-TKQAdAZk&feature

Много ми хареса!  Heart Eyes Heart Eyes Благодаря, че сподели!   bouquet

# 184
zarani,  Hug преди време се беше появила в една от Фб страниците обложка на DVD от филма. Така и не разбрах дали е колаж на гъркините или действително вече го има. Една дружка от друга тема малко след това пътува до Истанбул, питала е, но не го е открила. Вярно, че аз не успях да онагледя представите и, но не го намери . На мен съвсем скоро ми предстои пътуване до там, та ще проверя лично . Peace Ако вече е излязъл, ще споделя веднага !  Peace

# 185

Цитат
Ömrümde okuduğum en güzel romandır "Kurt Seyt & Shura".. Dünyanın en güzel yazarının ellerinden yazılmıştır, üstelik gerçektir romandaki her şey. Şimdi dizi senaryosu olmuş bu nadide eser ve hem de başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ varmış. Ömrümün en güzel romanı olduğu gibi en güzel dizisi de olacak belli ki. Sabırsızlıkla bekliyorum... SEVGİLİ OKURUM BESTE KIRDAŞ'A TEŞEKKÜRLERİMLE, ONUN DUYGULARINI VE İMZAMI PAYLAŞIYORUM.... DİZİ DE ÇOK ÇOK GÜZEL OLACAK... İNANIYORUM...

Споделено от Нермин Безмен вчера... Peace

# 186
Къванч тренира здраво, за да е във върховата форма на царския  лейтенант Курт Сеит !  Heart Eyes

Шани, ще споделиш ли какво пише, ако имаш представа ?

# 187
Госпожата  bouquet, с малките букви е мнение на читател за романа Курт Сеит и Шура. " Това е най- хубавият роман, който съм прочел през живота си...Всичко в него са истински факти. По този сценарий се снима сериал с участието на Къванч Татлъту. Тъй като е най- красивият роман в моя живот, то и сериалът ще е красив, хубав, очевидно. Очаквам го с нетърпение..."
И отговорът на Нермин Безмен:"Благодаря ти, приятелю! С най- добри чувства и пожелания. Напълно споделям, че сериалът ще бъде много, много хубав...Вярвам го..."

Бих казала: Амин! Praynig

# 188
Шани, много ти благодаря !   bouquet И аз АМИН ! да кажа !  Praynig Praynig Praynig
Вярвам, че ще стане хубав филм, заслужили сме си компенсацията !  Peace

# 189
Привет, дружки !  Hug Хубава събота ви пожелавам/ поне на остатъка от нея Wink/   bouquet

В колажите вече се появяват и останалите, които станаха известни от каста за Курт и Шура !  Peace

# 190
Добро утро.  Hug Hug Hug

Шани, Светле, Hug Hug

ГоспожатаHug Heart Eyes както винаги си много права. Wink

Шани, мерси за превода.   bouquet Дано се получи хубав сериал. Praynig

Хубава неделя.  bouquet

# 191
Добро утро на всички  Wink

gospojata, много благодаря, че сложи откъси от книгата!   bouquet

Купих я и съм до 150 стр.  Peace Историята се оказва наистина вълнуваща и много подходяща за сериал!  Peace Дори само някои идеи да вземат, а не да следват изцяло сюжета пак ще се получи нещо прекрасно!  Peace Обаче се надявам да не вземат само идеи, но и да покажат детството на Сеит, военното училище и най-вече историческите събития! Мноого ще се радвам да е така, а не само да гледаме любовната история на Сеит и Шура! Но пък от друга страна тази история си заслужава  да и се отдели голямо внимание!!  Heart Eyes

През цялото време си представях Киво в ролята на Сеит.  Peace Много ми е интересно кои актьори ще играят останалите герои.  Rolling Eyes особено за Олга ми е много интересно. Аз не познавам много турски актриси и нямам никакви предположения.  newsm78

Приятна неделя на всички!!  Peace

# 192
Момичета, хубав ден!   bouquet

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 17:18 от kralitsata

# 193
Привет, дружки !  Hug Хубава събота ви пожелавам/ поне на остатъка от нея Wink/   bouquet

В колажите вече се появяват и останалите, които станаха известни от каста за Курт и Шура !  Peace

Доволна съм от каста, който се появи до момента. Биркан Сокуллу е красавец и добър актьор.

# 194
mrvica 1234, thank you! Hug
Тази новина много притеснителна- как така е паднал от коня Къванч!?  #Crazy
Та нима няма поне 20 души общ персонал, спасители и какви ли не около тях?!
Дано не повлияе сериозно на здравето му! Praynig Снимките ще чакат... Cry 

Общи условия

Активация на акаунт