Отговори
# 600
Добро утро и хубав ден!
Госпожата  Hug без да си превеждам думите на Н. Безмен, спомням си от послеслова на книгата, че замисля 3 част, да проследи Шура и нейните потомци.
Търсенето на Шура и срещата с дъщеря й много са развълнували писателката и явно ще са обект на 3та книга.
А сериалът, макар че се казва "Курт Сеит и Шура", май ще проследи повече събития, отколкото в 1 част на романа.

Точно така, Вале !  Hug Третата част може би ще се казва “Курт Сеит и Аз“ или нещо подобно. Peace
И аз мисля, че сериалът ще пресъздаде и живота на Курт и Мурка, може би част от него, но със сигурност ще повдигне завесата на техните взаимоотношения. Ще ми бъде интересно да разбера как Мюрвет се е справила със “сянката“ на Шура. Peace

# 601
Ами май не се е справила със сянката на Шура, пък и с другите жени на Сеит. Нали се развеждат...
Жал ми е за Мурка. Била е съвсем млада, дете, не е избрала сама съдбата си. Въпреки това се е влюбила в мъжа си, постарала се е да свикне с неговата култура и възпитание, да се сближат.

# 602
Добро утро и хубав ден!
Госпожата  Hug без да си превеждам думите на Н. Безмен, спомням си от послеслова на книгата, че замисля 3 част, да проследи Шура и нейните потомци.
Търсенето на Шура и срещата с дъщеря й много са развълнували писателката и явно ще са обект на 3та книга.
А сериалът, макар че се казва "Курт Сеит и Шура", май ще проследи повече събития, отколкото в 1 част на романа.

Точно така, Вале !  Hug Третата част може би ще се казва “Курт Сеит и Аз“ или нещо подобно. Peace
И аз мисля, че сериалът ще пресъздаде и живота на Курт и Мурка, може би част от него, но със сигурност ще повдигне завесата на техните взаимоотношения. Ще ми бъде интересно да разбера как Мюрвет се е справила със “сянката“ на Шура. Peace

Здравейте момичета, Hug
започвам да чакам с огромно нетърпение излъчването на сериала имайки предвид онези снимки на големите сини очи в снежната виелица изпод заснежените русоляви вежди на Киво... Joy Joy Joy какво пък... Mr. Green къде другаде ако не тук да споделя , че ми липсва синеочко на екрана.. Party

# 603
Оооо, Добро утро ! Ха, добро утро !  Wink Добре си дошла на страничките на темата !   bouquet Радвам се, че отново ще споделяме вълнения около наш левент !  Hug

Вале,  Hug така е - момичето се влюби от пръв поглед в Курт Сеит, но не можа да измести Шура от мислите и сърцето му ! Нито тя, нито, която и да е друга !  Peace

# 604
Добо утро! По-красив от всякога! Шурка, Мурка ...пак ще е мъка - да го гледаме как се насилва да живее с друга, но това е положението.

# 605
# 606
Здравейте!
Взривиха публиката с промо трейлъра на сериала Peace
На 01.01.2014 г. информацията беше,че е гледан  5 милиона и 600 хиляди пъти!
А вчера турската преса се похвали ,че вече са над 8 милиона гледания!
Абсолютен рекорд от години насам!

# 607
# 608
Терзи Hug  bouquet
Фунда се е развихрила вече с колажи и гифчета-кое от кое по-хубави!

Биркан С.,който ще играе ролата на Петро - приятеля на Сеит от военното училище,вече  е с мустаци,заради ролята си.

Този юнак /Ухсан Чакър/, които ще играе Джелил - хич не ми е познат или не мога да си спомня къде съм го гледала.
Пък аз гледам доволно много комшийски сериали,даже "преяждам" понякога Joy

# 609
Трейлърът е страхотен, много въздействащ! Очакванията за сериала - все по-големи, нетърпението - все по-силно. Трябва да си много предубеден, за да не го признаеш.

Шани, да не пропусна да те поздравя за валса на Наташа с княз Болконски, феерия от нежност и изящество! Благодаря!  Hug

Диме аз дето не съм гледала чак толкоз много турски сериали, юнака го познах от 20 минути.  Grinning
Гифчетата на Funda и аз ги оцених, много красиви!

# 610
Ухсан е от "20 минути"-сладкаря, с Туба Бюкстиин и Илкер Аксун.

# 611

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Здравейте!
Взривиха публиката с промо трейлъра на сериала Peace
На 01.01.2014 г. информацията беше,че е гледан  5 милиона и 600 хиляди пъти!
А вчера турската преса се похвали ,че вече са над 8 милиона гледания!
Абсолютен рекорд от години насам!

Това не се е случвало от много време и наистина е прецедент ! Peace Доказателство за факта, че хората с огромно нетърпение и вълнение очакват да видят своя любимец на екрана, в нова, вълнуваща роля и образ, който ще ги пренесе в една далечна, но интересна и наситена на страсти и обрати епоха !
А феновете са във вихъра си - Фунда прави страхотни гифчета и колажи ! Едни от най- красивите колажи  на ЗП, са нейно дело !  Peace

# 612
Ухсан е от "20 минути"-сладкаря, с Туба Бюкстиин и Илкер Аксун.
А-а-а ето защо не си го спомням - не я харесвам Туба и избягвам да гледам сериали с нея,че се дразня много като чета как я превъзнасят,а всъщност нейната игра не ме вълнува,не ме докосва някак си. Flutter Tired

Четох ,че Еджето е сценаристка и на римейка Прилив-Отлив и там се опасяват,че сериалът може да започне да се затлачва.Съмняват се,че ще вложи повече енергия в новия.
Знаем си я, Thinking че много,много не й пука от мнението на публиката. Crossing Arms
За разлика от западните сценаристи и продуценти,които спазват принципа - "Дай на публиката това,което иска и рейтингът ти ще удари джакпота!"

# 613
  • София
Добър ден!
Благодаря на всички, за информацията, снимките, дискусията!   bouquet
Много ми е приятно когато Ви чета, удоволствие е за мен вашата дискусия! Нетърпението ми сериала да започне, се засилва още повече.

И аз харесвам много гифчетата и колажите на Фунда. Забелязвам, че в момента е предимно на вълна "Чучулигата", но дано не спира да твори и за нашият сериал.

# 614
Dimeto_M, в последният неин проект, който гледах - Кузей/Гюней, беше точно обратното. Филмът имаше много успешен, интересен и различен първи сезон, но във втори публиката и феновете започнаха да пишат сценария и нещата станаха .... Стигна се до там, сериал с Къванч да бъде преместен от праймтайма, заради рейтинга, което приех направо като лична обида. ooooh! Даже не ми се иска и да си спомням !
Все си мислех, че ще си почине малко тази жена, защото определено е изчерпана, но ...не би !
Мелек се отказа, не знам точно по какви причини напусна новият проект, но - ейвалла, както би казал Кузей. Laughing Сега, ндеждата ми е, че все пак има литературно произведение за основа на сценария и все пак Нермин ще е коректив, който ще следи какво се случва с произведението и. Peace
Много се надявам, да не ме разочарова отново. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт